Тайната на дългата и здрава коса - 69

• 34 975
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
ами точно за този не знам, но гледах същия в друг цвят и не пишеше нищо за UV защита Confused

# 166

Не видях да пише да има такава  newsm78

kafe ,аз мисля, че продуктите за боядисана или третирана по някакъв начин коса по-принцип трябва да са по-щадящи и подхранващи,затова смятам ,че  спрея за боядисана коса не е проблем за теб. По-лошо би било да си с боядисана коса и да не ползваш такива специални продукти за запазване на цвета.

# 167
Благодаря!

Освен това продуктите за боядисана коса имат по-различно Ph, доколкото зная, за да се поддържа по-дълго цвета. Но може и да греша.

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 16:04 от Анонимен

# 168
Иначе ето аккво пише на спрея Каротен:
http://www.sarantis.bg/bg/page.php?item_id=1986&class=bgprod … mp;p=MTQ0LDEyMTE=

# 169
А дали знаете дали този Глис Кюр http://www.ivis.bg/gliss-kur-color-ptotect-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0 … %D0%BB-p2527.html е с УВ защита? Май не...
Единия имаше, но не е този май тъмно розовия има също и елсев червения за боядисана има ув.
http://www.ivis.bg/gliss-kur-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%85%D1%80%D0%B … %D0%BB-p2905.html

# 170
момичета, имам бърз въпрос - току що си купих ампула на DEA с плацента (нямаха с жен-шен) обаче не можах да прочета описанието, защото ме хайкаха да си ходим, че е страшна жега.. нали не е за боядисвана коса или третирана / много изтощена, че моята не е такава и предполагам ще ми се омазни по-бързо косата, което не е желателно. Взех си я, защото се сещам, че я хвалихте тази с плацента ама :S Аз така или иначе няма да я хвърля, ще я ползвам, но да знам дали в петък когато идват почивните дни или днес Simple Smile Благодаря предварително Stuck Out Tongue

# 171
За прополиса да кажа.Аз питах пчелар,който ми каза,че прополиса е гъст и лепкав и затова се разреждал с алкохол МАЛКАТА ЧЕРНА ШАПЧИЦА като казваш 30 процента си го купила така от аптека ли? newsm78

# 172
клеевата тинктура е такъв 30% разтвор
и се купува от аптеката  Peace

# 173
Аз пък като видях великолепната нова прическа на kamelllia19, се подложих на едно леееко постригване, ей така за свежест newsm03
Прополисова /клеева/ тинктура може да се купи, но и да се приготви в домашни условия. Моята е такава - 30 гр. прополис се слага в 100 мл силен спирт / ракия и след 10 дни престояване на тъмно е готова за употреба. Това всъщност е т.нар. в статията "екстракт от прополис", а пък разреден прополис явно ще е този екстракт + вода или нещо друго. Сега експериментирам с малко клеева тинктура в маска от масло ши, жожоба, зехтин и няколко капки сок от лук /дано не мирише много Crazy/. Мисля от тази седмица да започна втриване на разреден прополис пък да видим какво ще стане  Mr. Green

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 21:41 от Satrlight

# 174
kamelllia19, как постигна този леко къдрав ефект?

# 175

Прополисова /клеева/ тинктура може да се купи, но и да се приготви в домашни условия. Моята е такава - 30 гр. прополис се слага в 100 лм силен спирт / ракия и след 10 дни престояване на тъмно е готова за употреба. Това всъщност е т.нар. в статията "екстракт от прополис", а пък разреден прополис явно ще е този екстракт + вода или нещо друго. Сега експериментирам с малко клеева тинктура в маска от масло ши, жожоба, зехтин и няколко капки сок от лук /дано не мирише много Crazy/. Мисля от тази седмица да започна втриване на разреден прополис пък да видим какво ще стане  Mr. Green

много добре обяснено Hug    честито леееко подстригване!

да става въпрос не за готово купено,а за приготвено вкъщи,за да е напълно натурално

и аз мисля да пробвам прополиса,само да хвана някой пчелар за гушката да ми даде малко

# 176
Момичета, вчера в аптеката до нас гледах едни шампоани на Милва с прополис и алое вера. Някоя от вас ползвала ли е някой от тях и доволна ли е? Евтинки са, но пък понякога българската козметика се оказва качествена.  Flutter

# 177
  • София
да ви се оплача Cry фризьорката ми излязла отпуска до 30ти..
днеска смело се качих на автобуса и се разходих до другия край на града, само за да видя симпатичната й табела, залепена на джама Rolling Eyes
и айде обратно с рейса.. около 15 минути имах чуденка дали да не ида при друг фризьор, но се отказах - само тази, единствена спори с мен и настоява да отреже по-малко коса отколкото аз искам Crazy колкото и да е, не съм се подстригвала от няколко месеца (най-малко 4), сега една седмица още все ще издържа Confused
иначе, това с мазането с прополис ми звучи добре; както писах, имам 30% разтвор от аптеката, може да се наклепам newsm78

# 178
kamelllia19, как постигна този леко къдрав ефект?

Косата ми сама се чупи, не използвам ролки. Ако я вържа докато е влажна, гледай после какви спиралки стават Crazy Всички мислят, че се къдря Laughing

# 179
kamelllia19, прическата ти е много красива.  Peace

Аз съм ползвала клеева тинктура 30% за маска. На мен ми е малко силничка, доста ми изсушава косата. Слагах по 10-тина капки, може би е много това количество.

Малката Черна Шапчица, браво за търпението. Аз като реша да се подстригвам и държа да стане веднага, и съм склонна да правя глупости, като отиване при фруг фризьор например.

Общи условия

Активация на акаунт