Тайната на дългата и здрава коса - 69

• 34 974
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Облаче, ужасно подозрителна съм към фризьорското племе Thinking все ги подозирам в някаква конспирация, целяща тотално остригване на населението Mr. Green ще изчакам една седмица Simple Smile

# 181
Ще направиш ли снимки преди и след?  Flutter

# 182
Здравейте, момичета.

Напоследък обстановката около мен бързо се променя и не ми остава време за форума. Досега четох последните страници.
Първо искам да честитя на Облачето, не на патерица, ми направо на инвалиден стол. С пожелания за много щастие, късмет и любов. Дългата и здрава коса се подразбира.  smile3525

При мен нищо ново, имам тривитаминол за още два-три пъти, след което излизам в почивка и ще ползвам само Стимуланта.
Мисля да се подстрижа в петък. Още не съм решила как, но ми се иска да е нещо различно. Може би едни съвсем леки пластове, защото косата ми се изправя от тежестта, даже обем в корените няма много.  smile3506

# 183
Здр и от мен.
В аптеката нямаха кокосово масло, та си купих от авокадо. Има ужасен зелен цвят Sick и не мирише носеприятно, дано да си струва, не че няма да го използвам докато свърши де.
Сега съм намазана само с него.

# 184
  • София
Шушулче, май беше нормално маслото от авокадо да е такъв цвят newsm78 не си спомням, някъде бях чела подобен коментар като твоя; иначе аз не съм си взимала Whistling
Облаче, ще пусна, ама сега тука е мн притъмняло (нищо няма да излезе)  Confused
вчера, като отивах към фризьора, бях забравила да се щракна Embarassed

# 185
Логично е да е зелено,ама чак толкова гадно зелено ли трябваше да бъде Laughing?
Струва 2.97 лв.

# 186
а как е, има ли някакъв ефект? Simple Smile

# 187
Момичета,

Някоя от вас знае ли нещо за Кератиновата терапия на косата? Нека да сподели  Wink

ето линк, от където прочетох за нея:

http://kozmetika.tialoto.bg/article.php?id=8715

# 188
black_ice благодаря!  Hug

# 189
chukun4e, от това, което са писали момичетата в предните теми, знам, че са много доволни от кератина! Stuck Out Tongue

# 190
Това няма нищо общо с керанита на Био Фарма.

Това е процедура в салон. Но явно никой не знае. Търсих в Нета, но излиза само кератинова терапия за нокти. На козметика ЕКС я има тая терапия, но едното шише е 400 мл. - те са три стъпки...явно си е за салон.

# 191
Ами не знам дали има нещо общо или не, не съм го ползвала. Можеш да пишеш на тоя сайт и да поискаш повече информация, едва ли ще ти откажат.

# 192
Момичета,

Някоя от вас знае ли нещо за Кератиновата терапия на косата? Нека да сподели  Wink

ето линк, от където прочетох за нея:

http://kozmetika.tialoto.bg/article.php?id=8715

Авторката на статията тази, която си мислим, ли е? Или е просто съвпадение на имената?  Rolling Eyes

Иначе процедурата е известна още като бразилско издухване (в смисъл на сушоар, да не помислите нещо друго) Heart Eyes и си спомням, че Никол Ричи беше писала в блога си колко е доволна от нея (реклама на салон правеше очевидно). Използва се главно за подпомагане изправянето на косъма, но не задължително.
При тази (бразилската) кератинова терапия се слага маска (заради формалдехида!!!), самата процедура действа по-добре на третирана коса (защото тя е с по-разрушен защитен слой). Би трябвало да изглежда приблизително така:
http://www.youtube.com/watch?v=4ZTZFCKl760&eurl=http%3A%2F%2 … e=player_embedded

Реално (според мен) твърдението, че терапията действа "възстановяващо" не отговаря на истината, защото няма как да се възстанови клетка,  в която не протичат метаболитни процеси. По-скоро трябва да се посочи, че подобрява външния вид на косъма и податливостта му към оформяне, и това не е малко все пак.

# 193
  • Belgium

Авторката на статията тази, която си мислим, ли е? Или е просто съвпадение на имената?  Rolling Eyes

Съвпадение е  Wink

# 194

Авторката на статията тази, която си мислим, ли е? Или е просто съвпадение на имената?  Rolling Eyes

Съвпадение е  Wink

Аха  Grinning

Бтв в подобни бг сайтове актуалната информация се появява като гръм от светкавица, блеснала в съседната галактика Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт