Тайната на дългата и здрава коса - 69

• 34 972
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
  • Belgium

Бтв в подобни бг сайтове актуалната информация се появява като гръм от светкавица, блеснала в съседната галактика Simple Smile

О, да в същия сайт имаше статия за маската за коса с тривитаминол  hahaha

От къде ли е взета  Whistling

# 196
О, да в същия сайт имаше статия за маската за коса с тривитаминол  hahaha

От къде ли е взета  Whistling

Бедна ми е фантазията  newsm53

Да не съм твърде офф - погледнах на сайтовете на Дима и Магама - не са отбелязани в списъка с услуги, но е възможно просто да не са актуализирали сайта. Интересна ми е тукашната цена, защото в чужбина излиза сравнително солено (макар че ефектът трае два до четири месеца).

# 197
Момичета, реших се!  Laughing
Сега след работа ще ида да си взема спрея за коса против слънце на Каротен.  Peace
Чудя се дали да не си напръскам косата тази вечер  smile3506 Нищо, че няма да излизам... Поне ще видя омазнява ли косата, когато се нанася на сухо.... И утре ще мога да я измия преди работа, ако е така...  Thinking

# 198
аз така пробвах балсама на биофреш в нас защ. е без отмиване

# 199
  • София
Myriad, Лу, развеселихте ме Mr. Green
прегледах клипчето и косата сама ми се изправи, като видях как се вдига пара над пресата #Shocked

# 200
Момичета, реших се!  Laughing
Сега след работа ще ида да си взема спрея за коса против слънце на Каротен.  Peace
Чудя се дали да не си напръскам косата тази вечер  smile3506 Нищо, че няма да излизам... Поне ще видя омазнява ли косата, когато се нанася на сухо.... И утре ще мога да я измия преди работа, ако е така...  Thinking

Аз сега го гледах в магазина,но не можах да се реша да го взема.Нещо тая марка не ми се нрави,но ако кажеш,че е хубаво и не омазнява,ще си помисля пак newsm78

# 201
Някоя друга марка да препоръчате за защита от слънцето за коса,че клоня към  Лореал,но представа си нямам още ooooh!

# 202
Флуидът на Рене-то от слънцезащитната серия.

# 203
  • София
Днес си купих слънцезащитен спрей Elseve Color-Vive Special Soleil на L’Oreal с подхранваща съставка и UV филтър.Като го пробвам ще дам отзиви.
Вижте и тази статия.За млякото в/у косата,а след това как ще се отмие  newsm78
http://kozmetika.tialoto.bg/article.php?id=8509

# 204
Нормално кисело мляко ли? То се отмива безпроблемо, яйцата са по-трудоемки, затова предпочитам да ги избягвам. Иначе аз съм си правила кисело мляко с каолин и се отми  Peace

Също така - ако разнесем от слънцезащитния си крем по дължината на косата (някак си не върви да защитаваме само връхчетата) - няма ли да стои като немита? Все пак кремът е формулиран да попива в кожата, а не в косата - особено ако е бързоомазняваща се ми звучи не много удачно. Някой пробвал ли го е като вариант? (на мен дето съм със суха коса едвам ми попиват слънцезащитните спрейове, а не е като да прекалявам с количеството, затова ми стана любопитно  Rolling Eyes )

# 205
 тези продукти с ув защита вършат ли работа за предпазване от вредното влияние на сешоара?

# 206
  • София
Myriad Canaan   Имах  впредвид слънцезащитно мляко(крем) за тяло.Това ме озадачи.
Всичките продукти с фактор ги използвам само на плажа,защото косата ми изглежда доста зле.Стои мазна и на клечки.
По-мазните маски ги отмивах като слагах сода в шампоана,но много ми дразни скалпа и за мен не е решение.

# 207
  • Бургас
тези продукти с ув защита вършат ли работа за предпазване от вредното влияние на сешоара?

Не,Фльор за това ти трябва термозащитен продукт.Тези пазят от УВ лъчите на  слънцето. Peace
И аз не съм си купила все още слънцезащитен продукт.Ще изчакам отзивите на кафе  Grinning макар,че тя моята коса сега стана доста суха.

# 208
Аз досега не съм си взимала слънцезащитен продукт за коса. Не ме гледайте лошо. Embarassed
Пробвала съм няколко пъти на приятелки, но винаги ми утежняват косата, въпреки че е нормална към суха.

Напоследък ползвам само кератин, като впръсквам и по дължината. Харесват ми и спрейчетата, които стават за ежедневна употреба. Балсамите без отмиване и кремовете, тоест тежката артилерия, ги оставям за зимата, тогава косата ми се нуждае от по-силни продукти.  smile3521

Интересно ми е все пак какви ще са отзивите за продуктите на "Carotten". Моля да споделите.

# 209
Myriad Canaan  Имах  впредвид слънцезащитно мляко(крем) за тяло.Това ме озадачи.

Ама и аз съм една съобразителна...  Blush

Общи условия

Активация на акаунт