Тайната на дългата и здрава коса - 69

• 34 964
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Айде, де..  Laughing
Никой ли не е ползвал досега спрея на Каротен за коса??  Crazy
Аз още нищо не мога да кажа, освен, че мирише мноооооого хубаво.... И съхне бавно  Rolling Eyes Но аз го напръсках на суха коса и не съм се показвала на слънце, де.... (снощи в домашни условия....  Mr. Green)
Довечера ще си мия гривата и ще го впръскам на мокра коса.
А в събота се очертава да съм за риба и ще се пека, така че в понеделник най-късно мога да кажа със сигурност какво мисля...
Да доложа, че все пак косата ми е тъничка, което също има значение за отзивите от продукта.  Peace

# 211
  • Пловдив
Здравейте,
Искам да попитам какви други масла (освен бадемово и стимуланта за коса) мога да слагам в маската? Имам масло от пшеничен зародиш, кайсиево и от гроздови семки, но те са предимно за кожа и не знам дали ще станат и за коса.

# 212
Защо да не стават?
То и майонезата и жълтъците са за ядене, ама си ги клепотим по косите.

Някой да е поръчвал от златната риба, замислям се за шампоан и маска, може би, за след слънце Thinking?

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 10:53 от Шушулче

# 213
nadetoXD, има интересни неща, но ето това http://kozmetika.tialoto.bg/article.php?id=8364 ми направи впечатление...  newsm78 Някой да има отзиви???

# 214
  • София
Ами аз слагах содата в шампоана и може би затова скалпа ми реагира доста бурно.Започна да
се лющи и да сърби.Докато оправя нещата мина доста време.Сега ме е малко страх да си слагам сода на главата.А пък без шампоан не мога да си представя,че ще мога да отмия всички
стилизанти и др. глупости с които се клепам.
Може би трябва да пробвам.
Вчера си направих маска с жълтък,рициново масло и спирт.Пишеше,че след това не трябва да се отмива със сапун(жълтъка бил вместо шампоан) и днес косата ми е супер мазна.Все едно не е мита цяла седмица.Сега влизам в банята,дано поне след това да изглежда добре.Напоследък
обема ми хич го няма.

# 215
Преди време имах слънцезащитен спрей за коса на Глис Кюр (преди време = преди няколко години, когато спрейовете бяха в плоски, а не цилиндрични шишенца...сещате се) като флакончето беще плътно, а не прозрачно. Спомням си, че като го слагах на влажна коса, след душ, доста ми омазняваше и не го харесвах. После обаче започнах да пръскам първо върху ръката и така да нанасям на косата - и , О, Изненада! това, което беше във флакончето си беше чисто плажно мляко. Не че продукта за коса е бил някакво менте, но може би е бил за използване на плажа, а не толкова из града  Grinning.
Та с тези обяснения, целя да изкажа мнение, че когато човек се пече на плаж и особено ако обича да влиза във водата и да се мокри, не би било проблем да си слага плажно мляко на косата, въпреки че тя може да изглежда омазнена. Peace
Друг е вече въпроса ако се търси слънцезащитен продукт по принцип Simple Smile
И последно Simple Smile преди 2 седмици си взех плажното мляко на Гарние(от рекламите ) , което попива "супер бързо" и съм доволна. Пробвах го и на косата, но се осмелих да сложа малко на връхчетата - пак съм доволна .    Peace

# 216
Здравейте,
Искам да попитам какви други масла (освен бадемово и стимуланта за коса) мога да слагам в маската? Имам масло от пшеничен зародиш, кайсиево и от гроздови семки, но те са предимно за кожа и не знам дали ще станат и за коса.
  Всичките можеш Simple Smile

# 217
  • Пловдив
Супер, ето къде ще влязат в употреба!  Grinning

# 218
ами можете ли да препоръчате термозащитен продукт за коса, от който сте доволни? но си кажете и вида на косата. Simple Smile

# 219
ами можете ли да препоръчате термозащитен продукт за коса, от който сте доволни? но си кажете и вида на косата. Simple Smile
[/size]

И аз исках да задам същия въпрос Simple Smile В друга тема бях чела за Silk Infusion на CHI, аз не съм го ползвала, но има хора които са доволни, както и е доста силно препоръчван в youtube   Blush  , но май се купува от фризьорски салони или от вносителя на CHI, няма го в магазините.
Има ли термозащитни продукти, които са добри и не се от професионални серии?

# 220
Лореал според мен са най-хубави, като не съм пробвала цимента на Керистаз, но крема на Лореал е идеален.Аз съм с леко чуплива и мазна коса Simple Smile
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=71&products_id=371

# 221
Здравейте,
Искам да попитам някой ползвал ли е ампулите на Olivital и доволни ли сте от тях? 

# 222
black_ice,освен кератина какви спрейове ползваш?Наистина ли предпазват косата от изсушаване?Продуктите без отмиване утежняват ли ти косата(ако ти е тънка)?

# 223
Lexie, до колкото знам утежняват тези, които съдържат силикон

# 224
малко помооощ Sad
някой ползвал ли е ампула с плацента
защо става така като я търкам на главата като лека пяна е образува някакво
така ли трябва да бъде :S:S:S

Общи условия

Активация на акаунт