Тайната на дългата и здрава коса - 69

• 34 956
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
Момичета ,бих искала да ви попитам колко често ползвате боя ? На боите които съм ползвала пише да се ползват на 6 седмици или 2 боядисвания за 3 месеца. Бялата коса ми е в повече и не мога да издържа 6 седмици ,това си е 1.5см .разлика и когато прибирам косата си например на опашка много се вижда !Също така да попитам редувате ли  един месец без-амонячна,един месец амонячна ...с цел щадени коси ?

# 271
Мацам на три седмици веднъж, като по дължината само тонирам. Не редувам амонячна и безамонячна. Последната хич не ми се нрави. Щадяща била, да да..... Sick

# 272
И аз правя така, на 3, много рядко на 4 седмици съм намазана с боя. Последният път си взех на Арома колор цвят лешник и цвета стои някак си много естествено. Все едно си е моята коса. Едновременно с това, обаче, ползвам едно олио на Рилкен, което се слага вътре в боята, за да предпазва най-вече скалпа от изгаряне. Ако не си намерите олио, има ампули на Биофарма /ако не ме лъже паметта...  newsm78 /, които са специално за добавяне към боята.   bouquet

# 273
Благодаря Ви за отговорите ! Hug

# 274
На две седмици се боядисвам аз. Само корените.  Blush Blush Blush

# 275
     Аз се боядисвам през 5-6 седмици, но цялата коса.

# 276
честотата на боядисванията главно зависи от скоростта, с която расте косата. Аз принципно се изрусявам, но се боядисвам на около 4-5 седмици (защото косата ми расте бавно), ако се правя в тъмно русо, мога да издържа и повече. Като се правя с безамонячна боя съм доволна, не знам защо Logan не е, може би защото аз сравнявам резултата от безамонячната боя с резултата от дългогодишни изрусявания и косата се чувства по-добре.

# 277
На две седмици се боядисвам аз. Само корените.  Blush Blush Blush
И аз така правя !

# 278
http://tq-jenata.com/index.php?option=com_content&view=categ … d=3&Itemid=13

може да си харесате някоя маска от тук

# 279
И аз съм доволна от безамонячната боя-ползвам на   Лореал,харесва ми,че стои естествен цвета,но се боядисвам доста рядко на 4 месеца Embarassed-да не ми се смеете Crazy,ама моят си цвят е почти същият като боята и не си личи изобщо,все още нямам бели коси,дори никой не подозира,че се боядисвам,пък и все пак си е химия -за сега косата ми няма нужда от по често боядисване.
Преди съм ползвала и от другите бои с амоняк,ама ми пада косата доста от тях #Cussing out,и от безамонячната в началото почват да се падат малко повече косми ,но после спира.

# 280
Преди малко си купих от аптеката два шампоана на Милва - с прополис и с алое.   Party Четох в една от старите теми, че повечето сте доста доволни. Ще дам отзиви като ги ползвам  Flutter

# 281
някой си беше купил Нивея за обем, ама не помня кой беше Embarassed може ли ако не го карам да се повтаря да каже наистина ли има обем от нея newsm78

# 282
Аз имам Нивеа за обем - обем нищо повече от обикновено. Косата като се измие и изсуши става хубава, сякаш се оформя по-лесно и пада по-плътна , но на втория ден ми се омазнява косата от него.

# 283
Момичета, здравейте, отдавна не съм писала, но ви следя. За всички, които не са ме познали аз съм Mlyna  Flutter
 Най-сетне и аз си направих маската с авокадо. Смесих я с бадемово масло на Икаров с миксера. Консистенцията е невероятно мека, като някакво кремче. Сега косата ми е просто невероятно лъскава, дори не се наложи да слагам балсам без изплакване на Глис кюр, а иначе без него не мога, защото много ми хвърчи косата.

Да се изкажа и аз за безамонячната боя на Лореал, че ми подейства много зле, косата ми направо изгоря и доста време ми беше нужно да я възстановя. Но все пак аз използвам най-светлия цвят , който стана много тъмно мишо сиво, между другото и хич не съм доволна, никога няма да повторя.
Съвсем друго нещо е 10 минутната им боя от която съм супер доволна, много е щадяща и прави косата лъскава, въпреки че и при нея цветът се получава малко по-тъмен от косичката на каталога.

# 284
аха, мерси за отговора  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт