Тайната на дългата и здрава коса - 69

• 35 019
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Аз ще се похваля с нова прическа, доста я скъсих, но нека си почине малко лятото Simple Smile Също така си взех кристали на Angel - професионални и с УВ филтър... ползвам и маската им, дано и от кристалите остана също толкова доволна Simple Smile

# 32
Аз малко ще се върна назад ,но късно прочетох коментарите за рибената кост. Незнам дали ,защото аз си я правя отдавна ,но нямам проблем да се сплитам сама.
 Прическата на момиченцето изглежда по-сложна ,но не е .Правят се опашки ,навързват се с малки ластичета на места и после опашките се сплитат.

Ето една много лесна "сплетена плитка"
http://www.videojug.com/film/how-to-rope-braid-hair-2

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 16:30 от Си-си♥

# 33
  • Belgium
Си-си♥ а можеш ли горе-долу да обясниш как я сплиташ рибената кост?  Laughing

Аз каквото и да правя само на ниска плитка успявам да я вържа моята коса  Confused

# 34
Косата трябва да е добре разрешена,за да не ти се заплита около пръстите.Започваш от върха на главата и разделяш косата на три . Може да се гледаш в огледалото ,за по -голяма сигурност . Плетеш трите  като на определено ниво взимаш от косата до която си стигнала. Прилича на това като малки както плетяхме венци  от цветенца,добавяш по-малко на всеки етап. Аз не я плета до края ,а оставям малко неизплетено,така ми харесва повече. Като го практикуваш няколко пъти постепенно я правиш все по-стегната и по права ! И аз в началото правех хлабави и леко крива рибена кост ,но се свиква. В началото ,ако искаш можеш най-горната коса да я прибереш с ластик ,стягаш го леко и така косата ти от горе е вдигната прилично,след това по-надолу започваш да плетеш и пак става интересно. Ще взема да нарисувам скици ,за да ме разбереш ?! newsm78

Ето тук е показана техниката !
http://www.videojug.com/film/how-to-dutch-braid-hair-2

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 17:16 от Си-си♥

# 35
и аз харесвам рибена кост, но сама е абсурдно да си я направя!

Да ви кажа вчера си правих маска с авокадо /смачках половин авокадо и към него прибавих 2 с.л. тривитаминол/ много добра маска, макар, че косата ми стана малко по-твърдичка от обикновено

# 36
  • Варна
Смятам през 20-30 теми да се включвам... Mr. Green
Направих си преди малко маска с авокадо, зехтин, мед и жълтък...приятна кашичка се получи  Crazy
the_invisible ти коя маска на Angel си ползвала...наскоро видях продуктите на марката за първи път и фризьорката много ги похвали...та ми е интересно да чуя и твоето мнение за маската, която си ползвала  Peace

# 37
  • Belgium
Си-си♥  мерси за линка  Hug

Явно си трябва практика, все пак доста от високо започва сплитането.  Laughing

# 38

Не съм гнуслива по принцип, но това захапване с уста  smile3557
Аз си правя такова сплитане на леко влажна коса ( след като съм я измила ). Оставям да доизсъхне и се получават страхотни къдрички  Party Но не пристягам толкова, оставям я по хлабаво.

# 39
Си-си, благодаря ти за линковете   bouquet Hug
Рибената кост успях още докато гледам това
http://www.videojug.com/film/how-to-dutch-braid-hair-2

да си я направя, не мога да повярвам, че било толкова лесно да я направиш на себе си. Досега съм успявала само на дъщеря ми и сестра ми да я направя и си мислех, че е прекалено трудно сам на себе си да я сплетеш, но то не било така. Много се радвам, благодаря  Heart Eyes

# 40
Искам да питам дали кристалите за коса и серума за краища, който съм си купила (като масло изглежда за впръскване) са едно и също нещо??

# 41
Успях да се снимам http://www.foto.bg/data/500/medium/2350.JPG, доста ми махна фризьорката, но нищо. Мис арк можеш да я качиш.
Аз винаги съм харесвала плитките, но не мога сама да си правя.
Ами Амра, на мен ми звучи едно и също в смисъл и двете са взаимно включващи се. Ти как си ги купи?  Не знаеше ли действието им? Защото и кристалите също служат против цъфнали крайчета и серума. Thinking

# 42
Косата ти е много жива, Аничка!   Hug Мислиш ли вече за прическа за сватбата Wink?

Аз искам да похваля Глис Кюр шампоана с течна коприна. Това е най-хубавия, който съм ползвала досега.  Hug Като Нивеата, или може би по-хубав. Даже без балсам или маска ми стои добре косата.

# 43
  • Бургас
Аз да кажа,че вече започнах да харесвам Клоран с хинин шампоана,после слагам и малко балсам и не е така твърда косата.При нас водата по принцип е по твърда някак си и ако не сложа нещо омекотяващо като балсам или маска става много твърда.
Бях го спряла като го пробвах и не ми хареса ама като се измих и няколко пъти с Фитовал се върнах пак на Клоран от Фитовала пък косата мисе сплескваше.Ох...то оправия няма моето. ooooh!
Маски за сега съм спряла да правя,че нямам никакво време да стоя намазана пък и е много горещо.Но ще подновя след известно време.
Аничка,косата ти е лъскава.Браво. Hug

# 44
  • В полите на Пирин планина
Аз заради жегата се мажа само с някакво масло и даже не стоя с найлонова шапка на главата, а просто си връзвам косата на върха на главата. Пак има ефект  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт