ПЛЕВЕН - 106

• 18 248
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
Мирама, като ти е притеснено разходете се до детското. Няма да ви върнат. Не контактувайте там с други деца, но смятам, че нищо не губите ако отидете и се консултирайте. Имайте предвид, че в спешното нямат педиатри и така или иначе пак ще ви пратят до отделението. Оставете жипито.

# 121
Те па как не се спряха да си пълнят страниците с тризнаците. Грета, от Общината как им помогнаха?

Гласуваха на сесия на ОБСъвет 2000 лв.

# 122
ftall, детското в окръжна болница ли? То къде се намира, че там до сега не съм ходила.

# 123
ftall, детското в окръжна болница ли? То къде се намира, че там до сега не съм ходила.

В Окръжна. Попитайте някой да ви упъти. Ако влезете през портала за коли е втората сграда вляво. До вътрешния паркинг на бърза помощ. Има табела.

# 124
  • Плевен
Ей, нещо хубаво да чуя за Общинските съветници, браво за решението им. smile3501
Грета, много зловещ огън си турнала, стряскащ е.

# 125
Добър вечер и добре появили се семейство. Доста болни има, да се оправят по-бързо, че в тия жеги и с температура сигурно им е още по-тежко.
В Сатурнови, Уранови и всякакви дупки изпадам и няколко месеца след рождения си ден. Днес пълня чушки, завъртях се да си взема няколко и по едни време гледам, че Натали се кротна и отидох да я видя какво прави- беше докопала една чушка и набиваше сурова кайма и полузадушен ориз . Натъпках остатъка в чушката- ами поне половината беше излапала. 3 минути по-късно, ми изправи косите като я видях покатерила се в количката, права, клати се напред назад и количката се движи.

# 126
В Метро нали пускат с деца?

Ама не пускат с кафе. Бях си купила от кафенето до входа, върнаха ме. Не можело. Щях да се оплаквам, но ми мина. Прочетоха ми "правата". По-точно "Забранено е влизането на ДЕЦА с храна и напитки". То на фона на моите 43 г. това си е направо комлимент. Вярно е, че "Ний всички сме деца на майката земя...", но чак пък толкова.

А вчера един мъж ме помисли за баба на Иван  Mr. Green

Грета, много зловещ огън си турнала, стряскащ е.

Така ми е отвътре на моменти.

# 127
И малко снимки. Ух, на мама гарджетата!

# 128
  • София
 hahahaГрета,ти тия деца знам,че не ги храниш,ама чак и двамата да се самоизяждат ми идва в повечко Laughing.

# 129
Мира,защо не пробваш с хладен душ.
А за детско отделение мислите ли ,че може без направление? Или само ако е нощем?
Валенце,и теб да питам като не вдига личната нали трябва да има дежурен кабинет в болницата,в която практикува личната? Аз там звъня нощем или в събота и неделя. Не знам как е в София,но би трябвало да има. Аз си мисля,че не е нищо страшно ,и на нас се е случвало. Peace
Silvipl ,дупе да ти е яко с този бяс Simple Smile Дано се разминавате леко.

# 130
Мира,вървете,не се чуди изобщо.Там има дежурни лекари и като звъннете ще ви приемат и прегледат,но за всеки случай си вземи един сак с необхдими неща.Най-много да й сложат банка и да поседите там няколко дни.Но за да си по-спокойна и за добро на Калина вървете веднага.Не е шега работа това.

# 131
Зор, Валенце, зор. Нали знаеш, че съм от лошите майки. Лишаваме децата от детство, ей! Wink

# 132
Мира, Т е от червеното гърло. Ще спадне може би утре, все пак аб дества след 48-я час.Божидар е поддържал и по 4 дни 39,5, ужасно е, но това е положението  Tired И да идеш в детско,какво да направят там-нали няма дрисък, не повръща....Хексалгина,ако й дадеш сега, до сутринта няма да вдига, той сваля за по-дълго време.

А вчера един мъж ме помисли за баба на Иван  Mr. Green

И ти квооо?

# 133
А с количка? Не разбрах. Утре ще ходя, ама ако ме върнат ще си умра от яд.

А вчера един мъж ме помисли за баба на Иван  Mr. Green
Тоя пък  Shocked Кьорав е бил, нали?
Мен с тази прическа кога ли ще ме сбъркат с баща им?  Mr. Green
Един  път ме спират катаджии, ама със сирени, в движение зад мен. Първо се чудех като бързат толкова защо не ме изпреварят, ама след 5 минути каране зад мен на сирени ми мина през акъла, че може да искат на мен да кажат нещо и спрях (това правило ми е убягнало от курсовете Wink). Идва полицаят до стъклото ми и ми казва "Добър вечер, господине"  Mr. Green Като се обърнах и го поздравих много се смути и ме пусна.

# 134
  • София
 hahahaДикси,голям смях.Нали знаеш,че Мими все още те нарича лелята без коса Embarassed Laughing.
Грета,споко,можеше и да е по зле,да те обърка с дядото на Иван.
аз преди няколко месеца се смутих много.На пазара продавачката ми дава картофите и ми казва:заповядайте,госпожа.аз отвърнах-не съм госпожа Blush.Беше по инерция.Бях с двете деца Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт