ПЛЕВЕН - 106

• 18 260
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Ти тук зад Централ ли ходиш? Аз колкото пъти отида в тази клиника все заключено  newsm78
Да, там. Ходя все след 18ч.

И да се допълня-а пушиш ли?
Ох...днес със зор 2 цигари с кафето.И този порок не ми се отдава сега.

Пешко, при ангина  шест последователни месеца, да съм махнала не сливица ми каквото там може още да се махне.
Защо така си се запънала?
Нали знаеш, че честите ангини не водят нищо добро след себе си.

# 106
ДЕщо, вземи ги тез капки за очи на Радишево, да ми капнеш една капка в окото да се проясни......

# 107
Пешко, много кофти това с ангините....и сестра ми често ги караше едно време.

Оххх, с този антибиотик се измъчих, докато и го дадем станахме вир вода, хем са 5мл. Хич не обича да пие каквото и да било, голям зор е, добре че е само веднъж на ден.
Надявам се да има ефект и утре да е по-добре. Тази температура направо ме побърква. (((

# 108
Мога ли да отида в Метро с количката?

Можеш, ама незнам дали ще те пуснат вътре  Grinning

Щом минава нещо с хомеопатия ще мине и без нея. В общи линии май си е най-добре да се потърси традиционната медицина.

# 109
  hahaha 

Щом минава нещо с хомеопатия ще мине и без нея.

Как мъдро го рече  Laughing

# 110
Привет и от мене във новата тема Laughing
Аз още си чакам  Whistling
Днес ми е термина и явно ще пренося Cry
Заинатила се е моята беба и не ще да излиза newsm78
Предната нощ бях със болки на10мин и пак нищо тази нощ имах само 2 контракции-спах като къпана Laughing
Скорощно оздравяване на болните Hug

# 111
Заинатила се е моята беба и не ще да излиза newsm78

Ми как да излезе като си си цопнала д-то в тая чаша? Излез от там и то ще се покаже  Wink

Успех!

# 112
Дикси, за Метро по-добре сложи Калин в кошница за кола, така ще те пуснат със сигурност. )))

# 113
  • Плевен
В Метро нали пускат с деца? С количка не знам, но с кошница - да. Преди седмица видях служителки на МЕТРО и ги попитах защо преди не пускаха деца, а те ми отговориха, че е било заради безопастността на децата (електрокарите в магазина можели да бутнат някое дете без родителски надзор).
Ми как да излезе като си си цопнала д-то в тая чаша? Излез от там и то ще се покаже  Wink
......
hahaha hahaha hahaha
Добре завърнали се, мило семейство. Grinning

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 18:39 от valка

# 114
  • София
Абе момичета/и фтал/ ,имам един въпрос.Който е гнуслив моля да не чете.
Става въпрос за Мими.Тази вечер на три пъти ми казва,че се е наакала.Като и сваля гащите няма нищо друго,освен нещо като слуз,явно от дупето.Не е ако.Каза ми,че в Пумпелина днес е акала и е имала запек.Ама як запек,както и преди два дни.Тя ми ги прави тия номера понякога,чак има и кръв на хартията после.Сега вечерта нито мога да я заведа някъде,нито знам дали да я водя.Иначе си е добре,играе и яде като за световно,не се оплаква да я боли нещо.Идеи?

# 115
Пръцкала е и си е помислила, че се е наакала.

Идеи - да яде по-течна храна, много плодове и зеленчуци, супи...

# 116
  • София
О,Деси,тя няма проблеми със запека,има,така да се каже,право черво Laughing.Просто веднъж на един два месеца се случва да е запечена и не мога да определя от какво.Май от това,че сега като беше по хладно не е пила вода много.Иначе яде плодове и зеленчуци всякакви.Просто ме притеснява тази слуз.

# 117
Валенце, и аз си мисля, че не е нищо притеснително. Следи я утре, или просто звънни на педиатърката, за да си спокойна.

Калина след като се събуди от сън е с 39С, вече направо не знам какво да я правя. В 13.30ч и сложих свещичка Нурофен. След малко мисля да пробвам с Ефералган, само не знам да не и стане много, гледам да спазвам 4свещички за 24ч.

# 118
  • София
Валенце, и аз си мисля, че не е нищо притеснително. Следи я утре, или просто звънни на педиатърката, за да си спокойна.
WinkАз ако можех да звънна ехее,досега да съм я побъркала.Няма,Мира,тук педиатри,дето да си вдигат телефона или поне аз за вече четири месеца не открих такъв.Сега я смених тази на децата с друга,но и тя не е цвете.

# 119
  • Плевен
Не знам какво да ти кажа, но защо не се обадиш на старата ви лекарка. Мисля, че би било комплимент за нея, че я търсиш. Може би е следствие от някоя храна, която е консумирала през деня. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт