ПЛЕВЕН - 106

• 18 312
  • 296
  •   1
Отговори
# 15
Имам въпрос за продавалника-мисля да продавам бънджито на Дани, защото хич не му харесва, а нямаме много място! Sad Та, може ли да ми разясните как става плащането, а изпращането с куриер ли е? Абе, всякакви подробности! Много съм зле!  Mr. GreenEmbarassed

# 16
Честито на рожденичките! Да сте живи и здрави!  bouquet
Дикси, кофти е това с меда. И моя мъж не яде мед по същата причина.
AniDani, всеки си преценява как да продава. Напоследък са се навъдили доста некоректни купувачи и повечето от момичетата искат парите предварително или пращат с наложен платеж. Иначе пращането може да е с колет или куриер. Моите наблюдения са, че най-често го правят с колет по пощата. Абе всичко е по договорка между продавача и купувача. Пощенските по принцип се поемат от купувача, но някой път и продавача ги поема. Хубаво е да се четат оценките, за да се ориентираш.

# 17
Благодаря ви предиобедно  Laughing,
много мило че сте се сетили,
като да е виртуално черпнята даряваме щедро,
макар вино и сирене да ни се намира натюр био производство от щастливи оФси и гроздя Laughing

# 18
Здравейте пак от нас,

днес се помотахме към Теодорос, Калина да играе малко в пясъка. Точно след 5мин пристигнаха едни близначки и момченце.....е по-безхаберна майка и баба не бях виждала....ама не ми се коментира, че още съм ядосана.

Атракция, и аз това не му харесвам на прибирането от почивка, то са багажи, то е пране, чудо.

nomadka, къде се изгубихте така, изоставихте ни нещо в темичката.

AniDani, за продавалника, пускаш си обявата в подходящата категория, обявяваш цена и чакаш. Обикновенно повечето използват пощата (с куриерски услуги се оскъпява). Практиката по принцип е първо изпращаш стоката и после ти изпращат парите. Ако е по-скъпо нещото, аз веднъж процедирах по следният начин - в един ден с момичето се разбрахме тя да изпрати парите, аз нещата и снимахме бележките (моята от изпращането и нейната че ми е пратила парите).

Дикси, а колко малки деца взимат в басейна? Аз исках да запиша Калина още когато се роди, но в Плевен изобщо няма такова плуване за бебета, за разлика от София, Русе, Враца и разни други градове.

# 19
  • Плевен
Валенце, видях ви. Благодаря за линка. Голяма си хубавица, добре са те напудрили.  4470 И аз, ако бях на твое място нямаше да се къпя два дни.  Mr. Green Хубаво предаване се е получило и децата бяха спокойни.

# 20
Момичета, аз щях да попитам тези, които поддържат връзка с тризнаците, някой дал ли им е телефоните на организацията Мулти мама, която подпомага такива семейства?
Ако не са, ето им сайта, за да могат да се свържат с тях, всяка помощ и подкрепа мисля, че ще е от полза. Аз и на Грета мисля, че бях споменала за това.
http://www.multi-mama.org/

# 21
Честит рожден ден на Петя и Номадка!
Честит рожден ден на Никола!

# 22
Запис от мен в новата тема!
Дикси,бързо оздравяване/уникат си значи Wink/
Атракция,хубави снимки,Бужи как мие колата Mr. Green
Познайте кой ще има басейн smile3534,е няма да е с олимпийски размери де, ша има къде да се цопаме в жегите Mr. Green
Честит празник на рожденничките!

# 23
Честито  и тук на рождениците! Големи да пораснат!  Hug

Аз съм в безтегловност, ниско кръвно и това задушно време ме правят нефункционална, а имам да организирам РД-то на Яната.
И всички кашляме и влачим сополи, мразя го тоя коралгол.
Но пък настроението е на 6!!!  Crazy

# 24
  • Плевен
 newsm59 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ  newsm59

Дикси ,от каква възраст взимат децата на плуването?

# 25
Благодаря за пожеланията...Радост ми пожела да стана принцеса...ще гледам да го изпълня тва....търся принц да ма вземе, може и жабок да е, ще раздавам целувки...пък белким....да стана принцеса...ХУбав ден и на другите рожденници!

# 26
Честит празник на рождениците днес!

# 27
  • Плевен
desisladka, басейн къде, казвай и ние да дойдем? Mr. Green

# 28
ooo,десисладка, браво на вас!!! Искам и аззз! Онзи ден се плацикахме в един "домашен" басейн! Е, няма такъв кеф! Само дето имаше ужасно много пчели! Ама, въпреки тях, си изкарахме страхотно! http://anidanid.multiply.com/photos/album/2#122. A на предната снимка се вижда какво прасенце си имам! Mr. Green

ДеЩо, казвай ако искаш помощ! Насреща съм! Hug

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 14:39 от AniDani

# 29
За всички рожденички една китка от мен (собствено производство) с най-добри пожелания!
http://picasaweb.google.com/danchevi/DropBox?authkey=Gv1sRgCPDYx … 48258875040018962

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 14:43 от Svetlla_77

Общи условия

Активация на акаунт