ПЛЕВЕН - 106

• 18 308
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
# 31

ДеЩо, казвай ако искаш помощ! Насреща съм! Hug

О! Ако измислиш как да почерпя/нахраня 20 възрастни и 10тина деца, без да хабя много време, енергия и пари, ще е супер  Laughing най-вече възрастните, имам нужда от примерно меню  Crazy
децата са лесни

# 32
# 33
  • Плевен
Честит рожден ден на Петя и Милена! Живи и здрави да сте! Хубавичко да се повеселите на празниците си!   bouquet

Честит рожден ден на Никола!

Валенце имаш моите най-искрени адмирации за представянето ти при Гала, беше на ниво и сладките ти принцеси също!   bouquet

Дикси благодарско за инфото за плуването. И на мен ми се иска да водя Траяна, но не вярвам да успяваме от 9,30ч., че сутрин сме едни бавни ...

# 34
E АниДани нема пари чак за такъв лукс Confusedама и на тази локвичка ще се радвам  Blushкато го сглобят ще се похваля с реални снимки Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 16:08 от desisladka

# 35
ДеЩо,изчисти си пощата,молим ти се Laughing

# 36
  • Плевен
Дещо, ето ти няколко идеи. Тези кошнички се правят много лесно. Аз ги правих със същия пълнеж за рожденния ден на мъжа ми, но може да ги напълниш с каквато салата си поискаш.Може да ги направиш 1-2 дни предварително,а на деня само да ги напълниш. Хапкив/у краставичката може да сложиш пасирана извара с подправки. С тези също може да експериментираш откъм покритие. Разни соленти и сладки от бутер тесто. Взимаш и баница от онези зад стоматологията и си готова  Grinning

# 37

нещо май ме надценихте  hahaha
нищо, ще си трая  Laughing

# 38
Бе напържи им кюфтета , комбинирай с филийки франзела, пък все едно са хапки  Mr. Green

# 39
хихи  Laughing

Гледайте каква находка в Градската http://deshtovidi.multiply.com/photos/album/1#30 - тази и следващата
Майката каза, че това е нещо като саксия за цветя, купила го е от магазин в Германия за 19 евро
Детенцето си я буташе супер много, пълнеше я с пясък, возеше си лопатките, много беше сладурско

# 40
  • Плевен
Много готина количка, Деси. Peace

# 41
vesi@ (+ 6 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема. hahaha hahaha hahaha
Много сте скришни Joy Joy Joy

# 42
Дикси, много моля ако можеш да ми кажеш каква комбинация от капки даваше на Калин за коликите?
Имам приятелка с недоносено бебче, което вече си е в къщи, но има страхотни колики, тя дава Инфакол и Коли Ф, но не помагали.

# 43
В Сатурнова дупка бях Мира Shocked
Ех Дикси и коликите Ви уникални и гърлата, имам мома за женене ама нещо ще ни се разминат сродяванията с тия малки момци, че доскоро си мислех нашият байряк по различност да е бил най-голям  Laughing Laughing Laughing И както се пееше в една песен: "За тебе хората говорят..." виж - Уоки мутра натисни плей

Благодаря на Светла за прекрасната китка както и на останалите за поздравите ъгейн!  cheers

ДеЩо има кетъринг фирми дето ти правят всичко квото и даже не би се сетила за ядене. Ако имаш роднина в държавна столова най-на примоция би минала.  Laughing Laughing Laughing

# 44
nomadka, радвам се да те видя/чета отново. Липсваше осезаемо   Hug
Надявам се всичко при вас да е наред и да сте излезли от дупката.
Момичета, само да се отчета че моята болест, е била в следствие на "лошо стечение на обстоятелствата" или лекарска небрежност, не знам. Но според мен и доктора, всичко е ок   Hug

Общи условия

Активация на акаунт