ПЛЕВЕН - 106

• 18 310
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
ДеЩо, направи си малко хапки и си готова, в Готварският подфорум имаше тема покрай абитуриентските балове с много идеи за лесно, икономично и бързо приготвяне на всякакви вкусотии. ))))

Тина....аз вече се чудя кое ли при нас не е лекарска небрежност. Важното е всичко да е наред, пък майната му на останалото.

В тази връзка да попитам пак, някой да ми препоръча добър педиатър, че май ще сменям нашата. Напоследък хич не съм доволна.

И накрая да се оплача от в-к Посредник, на собственика явно му е пораснала работата и сега иска да му се плаща, за публикуване на статии. Миналата година по това време ревеше, че няма с какво да си запълва вестника, а тази година пари. (
Покрай изборите нещо много се изтарикатиха явно хората.

# 46
Момичета, само да се отчета че моята болест, е била в следствие на "лошо стечение на обстоятелствата" или лекарска небрежност, не знам. Но според мен и доктора, всичко е ок   Hug
Е, нали имаше точна диагноза?Сега имаш или нямаш.....?

# 47
  • Плевен
Тина,ти пък къде отслабваш???? Rolling Eyes

# 48
Момичета, само да се отчета че моята болест, е била в следствие на "лошо стечение на обстоятелствата" или лекарска небрежност, не знам. Но според мен и доктора, всичко е ок   Hug
Е, нали имаше точна диагноза?Сега имаш или нямаш.....?
Имам, но е било само там , на мястото на секциото. Наветре няма нищо. Не че съм много сигурна, ама   Rolling Eyes   Доктора каза че е било само това, и е изчистено, засега. Дано повече няма никъде. Много рядко се случвало, и аз като Дикси, изненадах доктора.  Wink
Със сестра ти си посахме на лични   Hug

Тина,ти пък къде отслабваш???? Rolling Eyes

Е как къде, към морето. Че съм се окръглила   Embarassed

# 49
  • Плевен
Да бе вярно,че е време за море,забравих сигурно защото тази година май ще го попуснем..... Rolling Eyes

# 50
Калина ми вдигна температура ей така изведнъж. Доколкото успях да я измеря първия път беше някъде към 38.5. Сложих една свещичка нурофен преди 20мин, в момента е 38.2, но не спада много бързо. ((

# 51
Да спадне на детенцето температурата.Да не е настинала нещо.Нека се оправи и да е здравичка!

# 52
  • Плевен
Систърчето на Константина е много сладка и по-хубава на живо. Хапнахме Данонино. Heart Eyes

# 53
  • София
Номадка,да сте живи и здрави цялото семейство и много лично щастие на теб!

Фурор,всичко най най на теб,Драго и Ради!Много щастие!

# 54
Честито на малки и големи рожденици!  bouquet
Да сте здрави и много щастливи!

Дещо, направи хапки - най-лесно и най-бързо. Отделно, дето вика Атракция, напържи кюфтенца /цариградски/ и ги набоди с клечки върху една зелка. Импровизирай, с малко фантазия и без големи разправии и финанси, би могла да се справиш идеално. Sunglasses

Калина да оздравява!
Тина, радвам се, че всичко е ОК при теб!

Ние в петък отпрашваме към морето. Детето няма търпение  и само пита колко часа остават до излитането. Simple Smile
Аз съм в минорно настроение и в Сатурнова дупка /точно след един месец ми се пада рождения ден...разбираемо е състоянието ми и никак необичайно/, та изобщо не ми се пише, говори, абе умряла съм си в кожата, както се казва.

Тази количка я видях още онзи ден, съседката ми се беше впечатлила от нея в градската и я снимала. Страхотна!

Хайде, поздрави на всички ви! Hug

# 55
Калина все още има лека Т, поспа около 30мин, после вечеря, сега играе.- Надявам се през нощта да не вдигне пак Т.

# 56
  • Плевен
Деси, в м-н Фантазия се продават готови изпържени кюфтенца - малко по-малки от топче за тенис на маса.

# 57
Тина, радвам се, че си добре. Peace Хубаво е, че само с притесненията си останала.
Мира, не знам даваш ли Нурофен, но според нашата доки той е най-добър за сваляне на висока Т. Дано не е нещо сериозно.
Диви, вчера тъкмо за теб си мислех. Как си? Боли ли много от инжекциите? Дано на морето се разсееш и излезеш по-бързо от сатурновата дупка.

# 58
Мира дано детенце се оправи по скоро Hug
Дивиана приятно изкарване на морето Sunglasses
Снимка на "басейна" Wink сега се пълни ,може би до утре сутринта ще е готов Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 22:39 от desisladka

# 59
Да ви ажа, не съм питала отколко години взимат децата за плуването. Питах направо за Митко става ли? - Става.
Но ще питам.

номадка, баш ми е драго, че те чета отново. Обаче не можах да разбера какво ми казва вещицата. Неразбрано говори нещо, сигурно зъбките й не са в ред  Laughing

Тина, това наистина е чудесна новина  Peace

Мира, дано имате спокойна нощ!

Дивиана, къде заминавате на море? Не, че има значение, де. Мен където и да ме изтреляш в момента ще се радвам. Така ми се ходи на море. Но ще дойде и моят час, когато всички се завърнете, дааа  Mr. Green

ДеЩо, ако не направиш такава трапеза - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297162.0 не знам защо изобщо ще се захващаш  Crossing Arms

Направих ли го като отчена тема поста ми, а?  Wink
Казаха ми да си щадя фаринкса, т.е. да не говоря много. Това си е наказание за говорител като мен. Затова ще си пиша  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт