ПЛЕВЕН - 106

• 18 294
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Desisladka,как се чисти тази къща? newsm78
Дикси,ти ме уби с таз софра,само дето не мога да повярвам,че мацката е направила всичко.Или е сторъкия Шива,или има няколко помощника или това е кетъринг.Като гледах вкусотийките това са си няколко дни кулинарстване нон-стоп...
Сега си представям ДеЩо разпънала голямата маса и маже резенчета лимон ту с червен ту с черен хайвер и през това време навива суши и мята палачинки Joy Mr. Green
Тина,радвам се че всичко е наред при теб.Хриси пита кога ще я гощаваш пак с лимонче Laughing
Дивиана,весело изкарване на морето и дано като идете там излезеш от дупката Peace
Мира,да с еоправя Калина бързо...Имаш ли някакви съмнения защо е тази Т?Да не са зъби,или иврус нещо?Кашлица има ли или някакви други болежки?
След снимките на Десито и на Дикси къщите,аз мойта кибритена кутийка няма да показвам. Naughty

# 61
  • Плевен
Момичета, можете ли да ме просветлите какви са тези самолети, които от няколко часа прелитат през десетина минути над града. По един и същи маршрут и много ниско. Предполагам ,че са военни,ама да хвана края Simple Smile

# 62
[Тина,радвам се че всичко е наред при теб.Хриси пита кога ще я гощаваш пак с лимонче Laughing

A, ти само ми я дай, ще я нахраня, че и с нещо нова може да я захраня.  Heart Eyes

При нас самолети не чувам.

Дикси, пиши си, пиши. Ние ще четем   Hug

# 63
Нади-миши,вероятно са военни нощни тренировъчни полети.Нищо сериозно-бръмчат си хората Laughing

# 64
Дивианка, весело изкарване на моренцето!  Simple Smile И ние ще трябва пак да идем скоро, че и моите само за това питат.

Бързо оздравяване на Калина, да не вдига повече температура  Peace Дикси, и ти се оправяй Simple Smile

Лека нощ на всички

# 65
Момичета, можете ли да ме просветлите какви са тези самолети, които от няколко часа прелитат през десетина минути над града. По един и същи маршрут и много ниско. Предполагам ,че са военни,ама да хвана края Simple Smile

Не съм момиче, но доколкото разбирам талибаните си избират подходящи цели. Избягвай прекия визуален контакт!

# 66
Мерси момичета за подкрепата. Иначе Калина освен Т-та, други никакви симптоми няма. Не кашля, след като дремна 30мин след нурофена вечеря, игра. Сега е с 37.1С и заспа преди малко. От зъби едва ли е, никога не ми е вдигала температура, а и тя вече има всички зъби, без вторите кътници, но те никнат по-късно.

desisladka, честито за басейна, с кеф да си го ползвате. ))

нади_миши, самолета е един, АН. ) Към 2ч ще приключи с летенето.

Дикси, мацката страшна трапеза е направила, чак ми се дояде. ))))
ДеЩо, взимай пример и действай по въпроса. )))

# 67
  • Плевен
Не съм момиче, но доколкото разбирам талибаните си избират подходящи цели. Избягвай прекия визуален контакт!
Как не се сетих ooooh! Добре,че ми каза, мислех да излизам на терасата да им помахам.

# 68
Здравейте и от мен Simple Smile Няма да изброявам всички поименно,че 10 страници изчетох,ще стане дълъг пост Simple Smile Честито на празнувалите, бързо оздравяване и излизане от разни сатурнови дупки (това някакъв нов термин ли е Simple Smile ) на тези,които не се чустват добре. Абе изобщо вие си знаете Simple Smile
За температурата да кажа,че Ивайла 3 дена ми вдига 38 и нещо без изобщо никакви симптоми,направо ме хвърли в шах,но личната каза,че имало такъв вирус - само Т и нищо друго.Дано да е това.
А тези уроци по плуване на Д.Константинов ли са,че за там четох обява? Аз май предпочитам да ги водя на открит лятото,не че сме се пребили да одим.Още не сме сефтосвали басейните .

# 69
Ние към 9.30 ще сме в градската 1stroller на разходка.

# 70
Дикси, между Влас и Елените.
Джина, не е нов термин.
"Определен период преди да порастнем с още една година, навлизаме в така наречената Сатурнова дупка.
Продължителността на този период е спорна – някои специалисти твърдят, че е 30, 40 до 50 дни преди рождения ни ден, а други, че започва двайсет дни преди рождената ни дата и продължава двайсет дни след нея.
Движението на Сатурн преминава през всеки зодиакален знак по ред. Той влияе на родените в определена зодия 45 дни преди рождения им ден. ... "
Да разкарате температурата на Ивайла скоро! Велина също е карала подобен вирус.
Кати, добре съм, благодаря. Hug Не ме болят инжекциите, свикнах им.
Чао засега от мен, отивам на преглед. Hug

# 71
Добро утро от мен,
Калина цяла нощ си беше с температура, свали за малко и пак я вдига. Повърна един път, после още 2-3пъти слюнка и стомашни сокове. Слагах още 2свещички Нурофен, но сякаш няма голяма полза. Сега се чух с личната, тя пък чак след обед. Каза да давам и Хексалгин (течен аналгин), само не виждам Калина как ще го пие като толкова горчи.

# 72
Мира,дано не  ви е лепнал летния вирус  Rolling Eyes А толкова ли е висока Т,че да даваш Хексалгин? На мен ми беше казала личната само при много висока Т,над 39.Да се оправяте!
Дивианка,пак съм се изказала неподготвена Simple Smile Ама наистина не бях чувала за такова нещо.Я да се стегнеш,кви дупки,кви чудеса, всеки може да ти завиди на външния вид и на духа,който имаш Simple Smile Хайде да разказваш как е бебето . Я кажи кога се очаква ,че с тия седмици хич не мога да се оправя.

# 73
Хексалгин при Т над 39,5 - мушкаш лъжицата в устата и докато се усети , ще го е приела-нали са няколко капки. Да оздравява бързо  Peace

Виждам вестителката vanita76 в темата-явно имаме бебе  Grinning

# 74

Общи условия

Активация на акаунт