КГО 2008-4та част

• 18 835
  • 443
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Tsv, да ти е жива и здрава рожденичката, много да де радва и слуша!
А малката наистина невероятни пози заема.

Капучино, изгледах снимките от Румъния на един дъх, големи красоти.

Невидимке, Йоана е много сладка и много голяма изглежда.

Алис, браво на баткото.

А при нас също нищо ново, в момента сме в мирен период - само се смее и закача малкия човек. Голям ми е сладур, направо ми идва да го заръфам някой път.
Има един зъб и като почне да излиза втория, май ще приключим с мирния период.
А ето нагледно как се грижи сам за прехраната си: http://picasaweb.google.bg/mayaqu/July09#5358237692686863570
Спокойна съм, гладен няма да остане.

# 361
  • Варна
Хайде и аз да се отчета, че май отдавна не съм го правила  Simple Smile.
Моя човек е леко болен - лека хрема и в неделя вдигна Т. Все се надявах, че се дължи на изникващите зъби, но се оказа червено гърло.. та и аз се заразих от него  Rolling Eyes. Та сега чакаме да ни мине, Слава Богу положението е търпимо  Simple Smile.
От вчера взимаме храна от кухнята, засега я яде, въпреки че тия дни апетита му не е много голям. Скоро някой беше питал как даваме пракови.. не помня кой  Embarassed, та вижте как у нас се ядат прасковите /нектарини/  Mr. Green: http://kolevi.net/ivan/. Може да видите и как Иван се вози на бъги /а майка му бяга зад него  hahaha.

Цвети, да ти е жива и здрава рожденничката и с много щастливо и безгрижно детство Simple Smile

Офф.. нещо ми е много криво днес, сигурно защото не съм спала последните 3 вечери, пък и гърлото ме боли, м..ка му  #Cussing out. Хайде да не ви досаждам повече  Crazy.

Лек ден на всички!

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 13:06 от helenka

# 362
  • София
Цвети, честита ви рожденничка! да ви е жива и здрава.  bouquet

И при нас нищо ново. Влади седи вече стабилно на дупе и си играе на пода, щъка понякога в проходилката, в бънджито предимно кряска, а не скача Rolling Eyes
Напоследък спи много неспокойно - само се върти, намества, размества...ставам по 10 пъти на нощ да му давам биберон и да го слагам в правилна позиция, че се заклещва нанякъде. Дано скоро отмине това въртене, че е много неприятно и за двама ни.

Сега ще ви пусна снимки и от нашето море на Албена, което не беше особено почивка, но четох, че не сме единствените с такива впечатления това лято. Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=398385

Хайде да направим една среща в четвъртък или в петък в Борисовата градина или в Южния парк!

# 363
  • софия
Ще съм бърза и кратка....
Малко снимки и от нас: http://picasaweb.google.bg/mlechta/Val30Jun#

И Капучино, ако не те затруднявам, ще ни сложиш ли на първа страница с ето тази снимка:
http://picasaweb.google.bg/mlechta/Val30Jun#5357866488774813554

Предварително благодаря!

# 364
Здравейте, мацки!
Лелеее, колко отдавна не съм писала. Просто няма какво, но ви следя редовно. Малката расте (в буквалния смисъл) по цял ден сме навън, все така се кърмим... Успях да заместя едното хранене, при това без никакви усилия от моя страна и съм много доволна. През нощта също не сучи вече. Все пак, няма никакви изгледи скоро да се отбие, нито пък аз имам такова желание. В този ред на мисли, в моя град се готвим за световната седмица на кърменето, стискайте палци да се справя с организацията.

П.П. Колко са пораснали бебоците. Сладури малки, ще ги изям всички.  Crazy

Tsv, честита ти рожденичка! Да ти е жива и здрава!   bouquet

# 365
Здравейте, момичета!

Tsv, да ти е жива и здрава рожденичката!

Капучино, благодаря, че ни добяви в колажа.  bouquet Снимките са разкошни, но нямах време да ги разглеждам подробно.

maja, благодаря, а на мен откакто я подстригах все на момченце ми прилича. А Миленчо много сладко си го ръфа туй хлебче, да му изпапам бузките  Heart Eyes

helenka, ние така ръфаме банани, че тези нектарини са много сочни. Simple Smile

mlechta , на тази снимка сте много сладки http://picasaweb.google.bg/mlechta/Val30Jun#5357866488774813554

# 366
  • София
Ох, оплакнах си очите с хубави снимки. На прекрасни места сте били, а децата хубавеят ли хубавеят  Crazy

Цвети, честита ти рожденичка! Да е много здраво и щастливо дете! Да ви носи само поводи за гордост!

Ние снощи спахме малко по-добре. Разплака се насън само 3 пъти  Mr. Green Като я погушках пак се отнесе, но предната вечер беше ужас. Може би хомеопатичните свещички са дали резултат. Гери, колко често ги даваш и до кога? Сякаш се белее един от страничните резци, но ми се струва, че има доста време докато избие.

Вече нямам търпение да тръгнем към морето.

# 367
Здрасти, редактирам се, защото линка който исках да пусна нещо не излиза - може да нарушавам без да икам някое правило.

не съм ви чела от няколко дни, но исках да ви пусна тази информация за различните видове слънцезащитни кремове. Месна организация прави проучване, че 3 от всеки 5 крема в Сащ не предпазават достатъчно от слънцето. Не знам дали покрива всички марки, които се предлагат в БГ, но ако ако на някой му е интересно може да провери. Имат и разни показатели за токсичност и т.н. Аз ползвам Мустела и се оказа че не е най-добрата опция, заради някой от съставките, но пък определено пази добре. Аз смятам да използвам докрай тубичките и тогава да купя друга марка. ако някой иска да му проверя крема какво пише за него може да ми пусне ЛС с марката).

Тсв - честит рожден ден на каката - да ви е жива и здрава! Simple Smile
Клото - успех с организацията! Simple Smile
Гледах снимки на Майа, Рени, Хеленка, Млечта, Капучино - много сте хубави всички Simple Smile

bouquet

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 21:16 от Darina21

# 368
  Привет мацки Flutter!
 Най-накрая наваксах с четенето и мисля да се разпиша докато пак не съм зачезнала нанякъде Joy!
 Tsv да ти е жива и здрава рожденничката  bouquet!Нека има щастливо и безгрижно детство,да расте здрава и умна!А малката сладурка ми скри шапката с тия пози,аз ако се сгъна така после сигурно няма да мога да стана Joy!
 Наде кога мислиш да кръщаваш сладката Пипи?Много се радвам че все още има добри хора и така приятно са те зарадвали!
 Нев,както винаги снимките са страхотни,пак си намерила цветни градини в които да се пъхнеш Crazy!А тези със слънчогледите са страхотни!Отбелязвам и нов цвят на косата,много ми харесва!
 Алис,много се радвам на успехите на твойто момченце и тайничко се надявам и мойто слънчице така да ме зарадва след някоя и друга година!
 Момичета снимките ви са страхотни,страшно ми се иска да ви спомена всички,но май ще стане много дълго.Знайте че много ви се радвам и съм съпричастна със всичките ви емоции и ви обичам естествено Heart Eyes!
 Аз отчет мисля да не ви давам,че много кофти ми тръгна почивката.Един от любимите ми градове Бургас сега ми е най-омразния.Но после нещата се оправиха де,имаше "хепи енд" и мисля на него да наблегна.Беба беше много добричка,кърмехме се на плажа и спинкаше по един час.Следобяд спяхме и пак на плажа,та до вечерта.После заспиваше в количката докато се разхождахме,абе много добро дете.Определено си починах въпреки че бях с двете деца сама на море.Съжалявам много че неможах да стигна до Варна и да се запозная на живо с някои от вас,но някак си впредвид инфарктното ми тръгване за морето страха от неизвестното надделя.Надявам се че друг път ще имам друг случай да нащипя бузките на сладките варненчета Crazy!
 Аз още я кърмя и това отчасти ни спаси на морето,защото предвид обстоятелствата отказваше да яде друго.Тя и сега не е много по яденето.Яде с охота само овесени трици,кус-кус и печени картофи.Много яде плодове обаче и то в големи количества,ама на мен ще се метне няма на кой друг.Стои права,но още не се сеща да прави крачки.Прави невероятни физономии и муцунки,просто се спукваме от смях с нея,но снимки ще качвам друг път да я видите.
 Мога още много неща да ви напиша,но и без това станах досадна Embarassed,извинете ме!
 Целувам ви,а утре който иска да се видим моля да заповяда в Борисовата градина!

# 369
  • софия
Алис, бих искала да ви поздравя за приема и за избора на гимназия. Навремето математическата гимназия в Ямбол беше много силна конкуренция на тази в Търново. И все бяха едни борби на олимпиадите.

Успях да разгледам и всички снимки. Не че са наши деца, ама са си най-хубави.

Поздравявам и всички рачета (малки и големи) за рождените им дни!

# 370
  • в здрача
 Много мерси момичета за пожеланията  Hug Рожденничката най-накрая се прибра у нас и сега ми танцува на музиката на Невенчето. Иска й се да излезем на площатката, но от рано сутринта стана голяма жега и няма как - стоим у дома.
Cappucino ей тази снимка ми скри шапката. Невероятна е!

maja тъй, тъй, няма да остане гладно детето, какъв голям крайщник е загризало!
helenka дано бързо да се оправите, че болни в жегите е ужасно.
renni79 как си ги хванала малките сладури! Това си е направо за картичка.

mylili дано безсънните нощи вече са отминали. И ние хора и ние трябва почива  Crossing Arms
sunny_77 ми то с деца на море обикновено не е почивка,или поне не за възрастните до една определена възраст, ама тогава идва второто, после третото  Mr. Green, май се поувлякох. Важното е, че поне в края е станало по-добре.  Hug

# 371
  • София
Здравейте!
Аз хубаво предлагам среща ама от снощи Соня е с темп. и сме вкъщи комплект. Sad Сега спи и ако има като се събуди ще я водя на лекар.

А пък днес Влади е именник. Не е много известен имения му ден, но свекър ми, на който е кръстен, си го празнува, та и ние. bowuu

# 372
  • Велико Търново
Съни, ще я кръщавам малката на 15.08. Не бях решила кога точно да е, но съвсем наскоро разбрах, че тогава и е имения ден и реших, че няма по-подходяща дата! Май имало и други желаещи за същата дата, но отчето обеща да си имаме самостоятелен ритуал Simple Smile

Най-накрая се замъкнахме до зъболекарката ни с моята приятелка и се оказа, че имам три кариеса, та почвам малко по малко да ги оправям.

# 373
Алис, бих искала да ви поздравя за приема и за избора на гимназия. Навремето математическата гимназия в Ямбол беше много силна конкуренция на тази в Търново. И все бяха едни борби на олимпиадите.
Все още е много силно училище, по резултати от матурите са в челните редици в страната (и двете години откак ги въведоха). Остава на някого да му се учи  Laughing

Рени, честит именик! Да ти е живо здраво сладкишчето, да му върви по вода в живота! Такава оскъдица у форума тия дни, че май първа ти честитя   Crazy

Съни, що така си увисила нос, душке. Я си излей мъката, па ще ти мине  Hug

Наде, от рождение вървим заедно  Simple Smile. И ние се гласим за кръщавка на 15-и. Не знаех, че и Преславите празнуват тогава.

За месец сме пораснали с 3 санта и 150 г - 71/9060. Друго интересно няма от консултацията, или поне не се сещам, че доста се разбъбрихме с педи.
Сега съм у мамини с децата. У нас бушува ремонт с пълна сила.........и така. Тук нямам за изпълнение по 3 задачи в минута и се надявам повече време да ми остава за писане. Ако има на кого да пиша де, никви ви няма. Пък мога и сама да си разговарям  Mr. Green
Айде лека!  Hug

# 374
Добро ви утро!

Рени, честит ти именник със закъснение! Да ти е жив и здрав най-вече!
Ева за първи път от как се е родила ми направи проблем... Снощи вдигна 39,1 Т. Уплаши ме естествено. Цял ден беше една отпусната и крива, спеше много, червени очи... Как пък не се сетих да и премеря температурата ooooh!. Изобщо не очаквах. Иначе никакви други симптоми, само не знам как и е гърлото, но днес ще я заведа да я прегледат. Дадох и Панадол вечерта и спадна на 38,2 и не е мръднала до сега. Спа добре иначе детето, освен че доста се въртеше. Надявам се да са зъби!
Изплаках се...

Общи условия

Активация на акаунт