СЕПТЕМВРИ - 09'27

• 13 665
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Нямам време да ви изчета,но видях,че си имаме първото бебче Grinning
neky честито бебче!!!
Желая на малкия бебок много здраве и щастие    bouquet А на мама и татко-много скоро да се радват на бебчо... и бързо възстановяване.
Много е сладък Grinning
kiarra смених си деня за ФМ за 2.07.09г. така,че на 8-ми се надявам да се видим.
По-късно ще ви чета

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 18:46 от maliby

# 196
  • София
Neky, да ви е живо и здраво и бързо да наддава и да можете да се приберете вкъщи! И на теб бързо възстановяване!  Hug

# 197
Neky, честито бебче!!!!  newsm44 newsm03 smile3503 Браво на теб че откри сезона на септемврийките! Сигурна съм че всичко ще е наред с вас и скоро ще си го гушкаш в къщи!!! Как се казва? Как си ти след операцията/

# 198
Neky, честито мила! Много се радвам. От цялото си сърце желая да е здраво, да наддаде бързичко и да ви радва много.

# 199
  • София; Дружбето
neky, честито бебче. Да расте бързо и скоро да се гушкате в къщи Hug
Който прави темата може вече да добави първото новородено Grinning Grinning

Аз днес само ви чета отгоре, отгоре, че малката е много крива ooooh! След хубавата разходка с татко и се прибра кисела и сега продължава да е кривотия
Тринити, надявам се да се оправиш бързо Hug

# 200
Neky честито, желая и на теб и бебето живи и здрави и в най-скоро време заедно у дома.

Ей ама верно открихме сезона. Първото бебе от нашия отбор.  baby_neutral

# 201
Честито бебче неки! Пожелавам ти бързо възстановяване, а на бебчето- да порастне по- бързо и да е здраво детенце Simple Smile Много късмет и положителни емоции..  Hug

# 202
Neky, ЧЕСТИТО БЕБЕ! Пожелавам ви да сте здрави, бързо да наддавате и скоро да се гушкате! А на теб бързо възстановяване!  Hug

# 203
Neky, бързо възстановяване на теб и бебе   bouquet

Бъдете здрави   bouquet

# 204
neky ЧЕСТИТО БЕБЧЕ,ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ.БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ.ПИШИ КАК СТЕ ВИНАГИ ,КОГАТО ИМАШ ВРЕМЕ.МНОГО ЦЕЛУВКИ Hug

# 205
Добро утро момичета! Заповядайте кафенце:

Neky, Честито бебче мила!!!  Hug Направо като прочетох, сълзите ми потекоха като река, направо не можах да повярвам. Миличкото, дано по-бързичко да наддаде на тегло и да го извадят от кувиоза. Да ти е живо и здраво, с много, много късмет в живота. На теб - бързо възстановяване и много усмивки оттук нататък. Пращам ви виртуална прегръдка и ще чакаме още новини от теб!

Боже, с тази новина направо забравих какво щях да пиша. Затова само ви моля за едни стиснати палчета днес, че на обяд ще правя финалния тест по английски за второто ниво. Затова съм станала толкова рано, за да почета на спокойствие, че много се притеснявам. Снощи нали с мъжо бяхме на събор и той така се напи, че едвам съм го накарала да се приберем в полунощ.  Laughing Но пък си изкарахме много добре, а пък на връщане му карах колата за сефте и той ме похвали, че съм задобряла.  Flutter
Хайде отивам да решавам едни примерни тестове и ако ми остане време преди да тръгна, пак ще пиша. Направо не мога да се опомня от хубавата новина на Neky.  Grinning

# 206
  • където има любов
Neky ,честито!Да е жив и здрав и скоро да си се приберете у  дома !

# 207
Добро утро!Киара,мерси за кафенцето!Стискам ти палци днес!
 newsm10Днес ми е едно тежко,омърлушено.Не спах добре.По гръб вече се задушавам като спя,а снощи и настрани ми ставаше лошо.Чудех се къде" да си пъхна" възглавница,за да ми е по-удобно.А за капак и  климатикът беше спрял през ноща и се събудих от жега и задух Weary
Вие как спите,момичета?

# 208
  • Бургас
Добро утро и от мен!  Grinning

kiαrrα , ще стискам палци и на двете ръце- сигурна съм , че ще се справиш!

Ходих рано сутринта да купя чушки, за да наготвя  на мъжа и детето, но ги чакали всеки момент. Както и да е, след малко пак ще отида. Толкова ми е скучно като ми ги няма домочадието, че се чудя как да си запълня времето.
Вчера си нпарвихме страхотна- голяма разходка с моята дружка и се прибрах адски щастлива!  Grinning

Хубав ден пожелавам на всички!  Heart Eyes

# 209
Добро утро и от мен. Kiarra, благодаря за кафето седнах да го пия с вас Grinning Стискам палци за теста и бебчо да помага на мама за отговорите Laughing И аз сложих да готвя и към 10 излизаме с детенце. Нашият татко в събота и отвреме навреме в неделя работи и сме си самички с детенце. Много хубав ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт