СЕПТЕМВРИ - 09'27

• 13 664
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Леле направо не мога да повярвам имаме си първо бебче.

Neky честито миличка, бързо възстановяване за теб и бебче да стигне килограмчетата за да си го вземете при вас.
Ей много се зарадвах значи  Hug.

Ние иначе сме болнички, детенце де, та ще се гледаме и утре. Бягам да допия кафенцето, хубав ден на всички   bouquet...

# 211
Kiarra, успех!
Неки, да пишеш пак какво става с бебко  Heart Eyes

# 212
добро утро момичета Simple Smile

Киара, благодаря ти за кафенцето Simple Smile Пожелавам ти успех на днешния тест по английски.  Hug ииии браво за геройството снощи да караш колата и най- вече, че си се справила отлично

бамба,
искрено ти съчувствам, защото знам какво е да не можеш да спиш. Аз от началото на Юни имам проблеми със съня и е някакъв ужас. Пия маточина и валериан, та белким се успя малко. През този период имах само 1 непробудна вечер. Иначе съм като бухал.
Жегите изобщо не ги понасям и добре, че все пак апартамента ни е малко по- хладен, че иначе незнам какъв мор щеше да бъде.

# 213
И мен ме мори безсъние. Но аз си и поспивам обедно време с малкия, та как да заспя вечер.
Зверски ми е възпален венеца зад предните съби-мия се само с Парадонтакс, но не помага.Идеи?

# 214
neky честито! скоро да си го приберете вкъщи здрав и мнооого готин Simple Smile
иначе аз през нощта се будя от жега... климатика е единственото решение... чакам да се преместим всеки момент в новия, за да се спи нормално..
иначе спя спокойно.. само жегата ме мъчи

# 215
  • Пазарджик
  :bouquet:Neky честито бебче миличка! Бързо възстановяване на бебчо и на теб и скоро да се гушкате.
И само положителни мисли и повече търпение! Моят бъдещ батко се роди 1800кг. а виж го сега колко е голям, всичко ще се нареди по най-добрия начин :hug:1 Сега трябва и за себе си да се погрижиш и да си починеш , за да имаш сили за малчо Simple Smile
Цулувки на бебчо Kissing Heart

# 216
Atrakcia ,гаргара със сода или сол действа противовъзпалително!Но ако е много,най-добре иди на зъболекар

# 217
Атракция и аз имам проблеми с венците и ходих на зъболекар. Миеш зъбите със специална паста аз си купих сенсодин и жабуриш устата с разтвор за уста. Има най-различни и по-скъпи и по-евтини и са ефикасни. Ама трябва постоянство и да видиш кои стават за бременни. На мен от аптеката ми дадоха елудрил, понеже си бях забравила рецептата.

# 218
  • around the world
Каква новина само- имаме си първото бебче!!!!
  bouquet

Неки,  честито мила. Да ви е жив и здрав бебчо,бързо да наддава и да го изпишат по-скоро, за да си се приберете вкъщи и да си го гушкате и гледате Hug  Hug
Бързо възстановяване желая на теб и когато имаш възможност ни пиши.
Киара, успех на теста. Ще стискаме палци.
На болните дечица- скорошно оздравяване  Hug.
Хубав неделен ден на всички Sunglasses!

# 219
  • Троян
Neky честито ти бебче!Желая ви скоро да си се гушкате вкъщии много да ви радва!  bouquet
Оле вече започват да се раждат бебчетата,а ние още не сме преместили каката в друга стая ooooh!
Аз нямам проблем още със съня,но моето момиче се грижи да ме събужда през нощта поне веднъж и дори не мога да се наспивам.И моите венци са зле и мисля в понеделник да вървя на зъболекар,че чак ме болят.
Сложете ми едно розово щъркелче в началният списък Grinning

# 220
  • Бургас
Atrakcia, и аз от известно време имам такъв проблем с венците- жабуря с елудрил и при мен действа добре!  Peace

# 221
Неки, честито бебче!  bouquet Да ви е жив и здрав, стискам палци да сте си вкъщи скоро!
Много е вълнуващо Simple Smile

# 222
да ви е живо и здраво Бебчето!!! Hug  бързо възстановяване на мама и скоро да си го гушкате и радвате с татито. Simple Smile

# 223
момичета ,изтичането на водите в голямо количество ли е ?

# 224
момичета ,изтичането на водите в голямо количество ли е ?

Започва по малко. На мен миналият път ми трябваше малко време за да се усетя, че това за водите. Постепено се увеличава количеството. особено ако си дълго време седнала или легнала, в момента в който станеш се разплисква надолу. (ама и аз как го описах  Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт