плацента инкрета...страх ме е

• 103 653
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 480
  • гр.В.Търново при моя любим
Поли ,гушкам те силно  Hug и се моля и вярвам ,че всичко ще мине добре  Praynig fingerscrossed

# 481
  • София
Поли, ние сме с теб, ще помогнем  Hug. Вярвам че всичко ще завърши хубаво за вас с бебчето  Praynig Hug

# 482
  • Бургас
Поли възхищавам ти се на куража и силите да споделиш проблема си, днес разбрах за теб и изчетох доста информация. Представям си какво изпитваш вътрешно ти, колко ли е голям страхът и уплахата от неизвестното.
Аз съм с теб , когато е готова официалната банкова сметка ще подпомогна финансово. За съжаление парите ираят важна роля за оказване на долекарска помощ, а всички лекари са положили клетва да помагат безрезервно.

# 483
  • Манчестер
Мила Поли  Hug Hug Hug Моля се за теб и твоето бебе Praynig Praynig Praynig. Едва днес разбрах за темата Embarassed Изчетох всичко не един дъх Cry. Вярвам , че всичко ще завърши с най-добрия край за теб и бебето Praynig Praynig Praynig Моля се силно за това. Имаш моята подкрепа Praynig Hug Няма начин да не успееш, особено с тази голяма подкрепа Hug Момичета, невероятни сте Hug Hug Hug Нямам думи .... Hug Hug Hug Поклон пред Вас, и това което правите за Поли bowuu Hug Hug

# 484
Моля да ми пишете кой какво ще превежда, за да знам колко езика да предвидя.

# 485
Моля да ми пишете кой какво ще превежда, за да знам колко езика да предвидя.

Немски  Wink

# 486
  • София
Зравейте всички! Hug
Здравей мила Поли! Hug
Изчетох цялата тема Sad,присъединявам се към всички останали и ще се моля за теб и подкрепям с каквото мога. Praynig Praynig Praynig
Искам и аз да внеса малко парички в сметката,обаче немога да се ориентирам,гледам че на всяка страница има различна информация,затова нека когато излезе официална банкова сметка да се изпише с големи букви или на 1 стр.и от там всички да си я "взимат",както решите,аз ще чакам да се появи и да си я запиша Rolling Eyes

# 487
Поли Hug

Знам че всичко ще е наред!

Следя темата. Искам да кажа на всички, че сте страхотни, особено на Мамуна (мисля, че така беше никът). Страхотна си! Наистина!

Hug

# 488

Моля ви се много ...  Hug ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
С разтръбяването в чужбина е възможно да минираме възможността за неотложна, спешна или както те го превеждат не знам, помощ.
Много се опасявам от това.
А пътят си е път и всичко е възможно. Нека вместо да изпишем вежди да не извадим очи.

Няма междубанкови безплатни преводи при търговските банки, за жалост.

Моля дайте сметка, която да е сигурна и окончателна за да внеса и аз парички.

Тази с подчертания шрифт валидна ли е или друга чакаме ?

# 489
Кураж мила! Аз винаги вярвам в добрия завършек!  Hug

# 490
Поли, следя темата от първите и страници и съм с теб духом, мило майче!  Hug
Поклон пред решението ти да се бориш за живота на малката Точица, макар и рискувайки собствения си!   bouquet
Вярвам, че благородството и добротата ти няма да останат невъзградени и се моля за щастлив финал!
Прегръщам те, бъди силна и вярвай, силата на мисълта прави чудеса!
Още повече имаш вярата и подкрепата на толкова много хора тук!

bouquet и за всички съпричастни момичета, които помагат!

# 491
  • Пловдив
Мила,макар и духом ссъм с теб!
Дано всичко да се подреди,с теб сме  Hug

# 492
  • На планетата Земя
Готова съм да помогна. Ще очаквам окончателната сметка.

# 493
До минути трябва да е готова дарителската сметка в ОББ  Hug

# 494
  • ул. "Мечтание"
До минути трябва да е готова дарителската сметка в ОББ  Hug

Hug
Ще се включа и с финансова подкрепа, щом бъде обявена сметката!

Общи условия

Активация на акаунт