плацента инкрета...страх ме е

• 103 340
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 690
Няколко мои познати живеещи в САЩ попитаха за ПейПал сметка за да преведат пари. Според мен само ще помогне, ако се намери начин да се пращат пари и така.

# 691
Това така ли е? Извадих го от правилата за пей-пал

Забележка: ако кредитната ви карта е издадена от Българска банка или от банка в страна намираща се в този списък под колонка Send Money to Anyone in the Growing PayPal Network, то вие ще може да изпращате пари, но не и да получавате.

# 692
Поли, нека ти или някое от момичетата,което е по-наясно със състоянието ти да обобщи. Какво е необходимо, как да се помогне и т.н. Пращам линк на темата към познати и приятели, но темата е много обширна и нямат време за четене. Да си призная и аз несъм я изчела цялата  Embarassed

# 693
  • Манчестер
Поли, нека ти или някое от момичетата,което е по-наясно със състоянието ти да обобщи. Какво е необходимо, как да се помогне и т.н. Пращам линк на темата към познати и приятели, но темата е много обширна и нямат време за четене. Да си призная и аз несъм я изчела цялата  Embarassed
Ма защо пращате темата  ooooh! ...Поли си има сайт http://help-polly.info/  Peace

# 694
Да видях  Embarassed но вече бях публикувала  Embarassed Съжелявам

# 695
Има и moneybookers.com, но не съм много наясно.

# 696
Една малка идея за набиране на средства. Нямаше ли някаква организация, някакъв дамски бизнес клуб, с който да се свържем? Не мога да си представя жена, която ще остане безразлична към тази история.

Мила Поли, всичко ще има щастлив край, вярвам в това!

# 697
Нека се пише на благотворителни организации и фондации - аз поемам немските, но и в другите държави има такива. Кой може да се заеме с това?

# 698
мисля, че направих акаунт в пей пал, но дали мога да получавам, нямам идея. Майла ми е pupi13@abv.bg, Polina Vasileva е името

# 699
Здравейте,Поли стискам палци и се моля за вас, преведох и една скромна сума пари с вярата че всичко ще приключи успешно Praynig Hug
Писах на няколко фондации, нека видят повече жени, наистина мисля че никой не може да остане безучастен в такъв момент.Дано има успех. Praynig Praynig Praynig

# 700
Сега съм в БГ но изпратих линк към сайта на Поли на колеги в Канада и Германия, надявам се някой да се включи. Парички ще преведа в понеделник.

Към Поли - Миличка, не се мятай повече и не се съмнявай в избора си, най-правилният е. Лекар съм, мъжът ми също, той е немец, завършил е Шарите и е работил там. Шарите е една от най-добрите болници не само в Германия, а В СВЕТА, там ще получиш максимума грижи за себе си и бебето, които са възможни.
Горе главата и смело напред!

# 701
Ей, хора, много ви обичам Embarassed

# 702
повече инфо относно paypal можеш да получиш в ибейската тема.

но и там удържат пари при получаването им (на 5? някъде към 50 цента... та може да се окаже около 1/10 от сумата).

# 703
Поли, току-що ти пратих пари по Пейпал. Моля те, като получиш имейл или направо парите, пиши ми на лични, да разберем как работи.

# 704
ianajar, имам майл, че си пратила ...... долара  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт