плацента инкрета...страх ме е

• 103 337
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 705
Сега се сетих, че познавам един лекар, който е немец. Дали може да ни е от някаква полза  newsm78

# 706
  • София
от 3 години всеки месец ми плащат с moneybookes. Много по-удобно е от пейпол. Монейбукърс кореспондира с почти всички банки в БГ. Таксата е твърда 1.80 евро, като за по-големи суми изискват потвърждение на физическ адрес, освен на реалната банкова сметка.
До сега не съм успяла да изтегля кеш от пейпал, единствения начин е да имате Виза кредитна карта, но незнам някой да го е правил, но главоболията са твърде много anyway.

# 707
Кеш от Пейпал не може да се тегли по принцип. В България би трябвало да може парите да се прехвърлят от Пейпал акаунта в дебитна карта.

Дайте малко повече информация за тези мънибукс. Как се прави, само от Европа ли може, и т.н.

Мисля, че колкото повече пътища са отворени към банковата сметка на Поли, толкова по-добре.

# 708
  • Манчестер
ianajar, имам майл, че си пратила ...... долара  Peace Hug
Еи, браво бе  Hug ако този вариант работи, трябва да информираме останалите , че много напъват за този PayPal  Mr. Green

# 709
Дайте малко повече информация за тези мънибукс. Как се прави, само от Европа ли може, и т.н.

http://www.moneybookers.com/

# 710
Мили, аз напъвам най-много за Пейпал варианта, причините съм ги написала вече.

Татяна, направила съм дискусионна група за Пейпал във Фейсбук, искаш ли да направиш една за тези мънибукърс и да пуснеш и там линка? Че работя с половин ръка в момента...

# 711
  • Манчестер
Мили, аз напъвам най-много за Пейпал варианта, причините съм ги написала вече.

Татяна, направила съм дискусионна група за Пейпал във Фейсбук, искаш ли да направиш една за тези мънибукърс и да пуснеш и там линка? Че работя с половин ръка в момента...
Току що публикувах  новината , че имаме акаунт , който най вероятно все още не е активен, но поне една мацка е успяла да изпрати парички по мейла  Wink....значи работи newsm10 . Че много желаещи има, и явно за тези в чужбина е по удачен вариант Heart Eyes

Полиии, очаквай приливна вълна от мейли  Heart Eyes

# 712
А защо не чакаш да видим дали няма по-добра алтернатива за пейпол?  Rolling Eyes Нали в момента това гледаме.

# 713
  • Манчестер
А защо не чакаш да видим дали няма по-добра алтернатива за пейпол?  Rolling Eyes Нали в момента това гледаме.
Ами, защото вече много стана  ooooh! еднооо Whistling . До днес , всички ревяха за Пейпал....Сега Поли има вече регистрация и акаунт...добре ама не може ли и мънибукс ooooh! ...А, утре какво ново ще измислите Thinking. Все някой ще се обади, с нова алтернатива...и така до безкрай ... ooooh!
Ако, искате, и Поли ако прецени, да си направи и в мънибукс акаунт  Peace

# 714
има и още едно преводче по пай пал

# 715
Ох, голяма какафония настана. Много ще съм благодарна ако някой е успял да прати сума чрез пейпал, обясни с 2 думи минала ли е наред транзакцията и в какви рамки е комисионната. Сигурно ли е, че няма лимит за получените суми?

Мили Ванили, колкото повече начини за превеждане на средства, толкова по-добре, не виждам това теб с какво те притеснява.

# 716
Милена, ако трябва всички съществуващи системи за електронно плащане да проверим и ползваме, ще го направим. Не се сещам какви други по-важни задачи имаме като група, освен да работим по въпроса за паричния поток. Ако Поли не може, някой друг ще направи сметка и ще събира пари за нея.

Ако някой измисли още нещо, давайте насам да тестваме.

Клер, още нищо не е сигурно, проверяваме сестемата в момента.

# 717
Клер, още нищо не е сигурно, проверяваме сестемата в момента.

Ок, мерси! Ще изчакам потвърждение в такъв случай  Peace

# 718
  • София
в пайпал няма опция дебитна карта, само и единствено банкова сметка в САЩ и виза кредит и никаква друга. Как възнамерявате да извадите парите пристигнали в пейпал?

От монейбукърс може да се прехвърлят до банкова сметка на собственика на акаунта в почти всяка БГ банка, но ще ви трябва 1 месец за проверка на акаунта, имате ли ги?
Ако някой иска да преведе пари, единствено трябва да си направи акаунт и да регне кредитна карта, от която да се направи трансфера

# 719
http://www.zaedno.bg/

Дали и тук не можем да "почукаме", Поли погледни ако имаш време Peace

Общи условия

Активация на акаунт