плацента инкрета...страх ме е

• 103 336
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 720
  • Манчестер
Мили Ванили, колкото повече начини за превеждане на средства, толкова по-добре, не виждам това теб с какво те притеснява.

Нещо, или аз не разбирам  ooooh! .... Ти прочете ли последното изречение от моста ми  Naughty

Ако, искате, и Поли ако прецени, да си направи и в мънибукс акаунт  Peace
Не виждам с нещо да съм притеснена  Heart Eyes

Второ отговарях на този пост ....
А защо не чакаш да видим дали няма по-добра алтернатива за пейпол?  Rolling Eyes Нали в момента това гледаме.
Просто не виждам защо да чакаме . Имаме Пейпал , ползваме го. Който иска ...нали това беше целта, и за това се говореше тези дни. Щяло да е по-удобно за повечето. Сега ако се появят много желаещи да превеждат през мънибукс, ок...  Peace
Ееее, аман вече ooooh! ...стана кокошарник  Mr. Green Дайте да се стегнем , и ако не се обясняваме толкова, няма да губим и време.... Имаме ли нов акаунт в дадена система за плащане, трябва да се публикува бързо, за да не се губи време  Peace Това е важно  Hug

# 721
Ти май не разбра, че в момента се тества дали варианта с Пейпал работи и затова е по-добре да се изчака потвърждение.

# 722
Мацки, стига се карахте за глупости, ще притесните Поли, а от това най-малко има нужда в момента.

# 723
  • София
Поли, миличка!

с теб сме!

# 724
  • София
Стискам палци за успешна развръзка!!! Praynig Praynig Praynig

# 725
Ти май не разбра, че в момента се тества дали варианта с Пейпал работи и затова е по-добре да се изчака потвърждение.

....и освен това май таксите са големи и парите могат да се прехвърлят само на карта (ако съм разбрала правилно Blush )

# 726
Момичета браво на вас!За много кратко време успяхте да направите толкова много Hug
Добра сума се е събрала само за 1 ден,но не е достатъчна ThinkingДа мислим още варианти за разпространение  Simple Smile
Поли,започвай да си връщаш надеждата PeaceВиж,колко добри момичета има,всички сме с теб и те обичаме. Hug Hug Hug

# 727
  • Манчестер
Момичета, това е информация от Пейпал , за паричните преводи ..
How it works when you send money.

If you already have a PayPal balance, a linked bank account, or a credit card, these payment options will be available to you on the review page. Otherwise we'll ask for your credit card information.

-When sending money to friends and family, choose "Personal."

-When paying for goods, services, or eBay items, choose "Purchase."

-The person you send money to gets an email from PayPal.
-That person logs in to PayPal and either withdraws the money or spends it online.
-No problem if they don't have a PayPal account. Signing up is easy, and free!

How it works for the person you send money to.
The person you send money to gets an email from PayPal with simple instructions on how to pick up the money-at PayPal.com.
If they don't have a PayPal account, they can sign up for one. It's easy, and free.
Then they decide what to do with the money-transfer it to a bank account, request a personal check (fee applies), or spend it online at eBay or the thousands of stores that accept PayPal.

В червено съм подчертала, какво се случва с парите, и как могат да се използват по нататък Thinking Но, ще се разбере от Поли, дали има нещо такова. Аз между другото , мога да помоля мъжа ми, да ми изпрати някой лев  Mr. Green и да проверя, защото моят акаунт е с БГ VISA от Райфайзен Thinking да видя мога ли да ги метна в банката и как става newsm78

# 728
  • Манчестер
Имаше питане за лимита ....

FAQs
How much money can I send at once?
You have a sending limit of $2,000 within PayPal until you become a verified PayPal account holder. More on getting verified Once you're verified, you may be able to send up to $10,000 per transaction within the US.

# 729
Ние изпратихме по Пейпал 1 евро  Blush, само за проба. Явно може да получава, сега остава да разберем дали може да си ги прехвърли в сметката и ако става, да го разпространяваме  Simple Smile

Има ли някоя мама, която говори френски тук? Писах във френската тема, но не знам кога ще го видят момичетата, че там активността не е много голяма. Ако може някой да го преведе до понеделник, за да може мъжът ми като отиде на работа да го пусне и дано се намерят хора да помогнат  Praynig

Още една идея - защо не се прати едно писмо до централата на Герб? Може би няма да откажат помощ, все пак няма да е добре за тях, ако се разчуе че не са помогнали, а те сега се опитват да печелят доверието на хората. И нали Борисов щял да даде пари за да се извършат всички чакащи трансплантации, може и на Поли да намери начин да помогне  Rolling Eyes

# 730
Мила Поли ако можете пробваите и с смс-и виж в този саит http://www.dmsbg.com/news.php
ако може да направиш и за теб да пращаме смс-и аз много смс съм пращала по удобно ми е а пък и на много хора ще бъде и така има и още един шанс напред да събереш по бързо парите

# 731
  • Варна
Момичета, доколкото имам опит с Пейпал - при превод на пари в български акаунт, реалното получаване става в картата /дебитна или кредитна/ която е регистрирана.
Аз съм получавала по този начин пари, но в сметката в интернет банкирането се виждат след няколко дни (4-5).
Има такса за превод, но не съм обръщала внимание, точно колко е.

Успех Поли  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover

# 732
  • София
някой от белгийската тема може също да помолим да го преведе и там говорят френски.

# 733
Започнах френския превод, но не съм ползвала френски от 2 години и нямам речник под ръка. Ще съм благодарна ако се намери някой да го погледне за редакция като го завърша, нека ми пише на ЛС! Аз ще търся помощ в Канадската тема, те са активни по това време  Peace

# 734
Поли,чак сега разбрах за проблема ви!Моля се с две ръце за теб и малкото ви бъдещо съкровище!Нека Бог ви закриля и всичко да е наред! Praynig Стискам палци всичко да мине добре.Продължавай да си толкова силна и вярвай в чудесата!  bouquet
Ще разпространя темата в едно друго бебшшко форумче,за да се включат и от там да помогнат! Hug

Общи условия

Активация на акаунт