плацента инкрета...страх ме е

• 103 334
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 735
Miraetta, удари една метла на пощенската си кутия. Wink

И ти, и ти!  Laughing

Лелеее чак сега това прочитам и то случайно.

Утре рано ме няма, та затова ако има нещо, моля сега напишете.
Преведох пари.
В понеделник и една фирма ще прати, но моля без да се цитират имена.

Поли, мила,

Ти да си жива и здрава, пък ако ще и за най-голямата претенция да те обявят, ние всички ще ти се радваме - на теб и на бебето.
Какви са тези страхове, да не те помислели за претенциозна ... Hug
С Божията помощ всичко ще се подреди  Hug Praynig Peace.

# 736
Готова съм с превода на френски, търся само съдействие за редакция, за да съм сигурна, че звучи, както трябва.

# 737
Поли, миличка, имай вяра в добрия изход!!! Peace
 Моля се Praynig за теб, за дечицата ти - роденото и нероденото, за родителите ти, за съпругът ти... Всички да имате късмет и Божия помощ!!! Бог е всесилен!!! Той ще направи така, че най-добрите лекари ще се погрижат за вас и ще бъдете живи и здрави!!! Peace
Прегръщам те  Hug приятелски и майчински (връстница си на дъщеря ми) и искам да ти предам  обичта ми към теб и убедеността  за щастлива развръзка!!!  Peace      bouquet

# 738
Мили, всеотдайни, прекрасни момичета!
Прекланям се пред вас и ви се възхищавам!!!  Hug bouquet  Бъдете и вие и семействата ви живи, здрави, Благословени!!!
Не би ли било добре, ако тази тема прикючи до 50 страница и се отвори нова тема с всичко важно обобщено  на 1-ва страница?   Hug

# 739
Поли, аз и семейството ми сме с Вас  Praynig Praynig Praynig

# 740
Пуснах още една тема в Клюкарника и я заковах - това е най-посещаваният подфорум и се надявам повече хора да я видят и да се включат.

Добавих информация и в Новините (карето по средата горе под логото на форумите).
Премахнах другите новини, така че там да се показва винаги само зовът за помощ.

Успех от нас с Татти! Ще помагаме с каквото можем.

# 741
Mamma, сърдечни благодарности. Hug
А как стои въпросът с банерите? Може ли да се сложи банер във форума и сайта бг мама в горната лента, където излизат всички останали или това не зависи от вас?

# 742
Мамунката, и аз не се заяждам и не бих го-направила в тази тема. Просто изказвам моето мнение, че когато е с тази диагноза ,дори да е спешно секциото, НЗОК ще го разглежда под лупа, става въпрос за много пари и ще се пита защо е отишла точно там на екскурзия в това положение и да откаже да я изплати #Cussing out. Друго е да си здрав и прав и да паднеш да си счупиш крак. А и е по-важно да се събере сумата за планово лечение, а за това трябва да се привлекат възможно повече хора. Поне такова е моето мнение Peace

# 743
Mamma, сърдечни благодарности. Hug
А как стои въпросът с банерите? Може ли да се сложи банер във форума и сайта бг мама в горната лента, където излизат всички останали или това не зависи от вас?

Банерите не ги управлявам аз, а в същото време позициите се планират за време напред. Дори и да се появи някаква "дупка", то тя ще е минимална и банерът ще се ротира наред с десетки други, докато в карето Новини ще се показва на 100% - при всяко зареждане, на всеки потребител.
Все пак в понеделник ще говоря с колегите, които се занимават с банерите.

# 744
Чудесно. В момента се опитвам да го сложа в няколко сайта, дано се получи. Хубаво е и тук да го има, пък макар да не стои постоянно.

# 745
Либи лимитът ти за ЛС е изчерпан, за да не губим време пускам направо тук  Peace

Ето го и френския превод, потвърдиха ми, че няма грешки, дано наистина да е така, че иначе голяма излагация  Embarassed .

Aidez Polina et son bébé vivre!
Polina  est enceinte de six  mois.  Elle a été diagnostiquée avec  Placenta Percréta ,  une condition médicale rare  qui  se caractérise par l’attachement anormal du placenta qui pénètre par  l’incision  dans l’utérus et  s'agrandit dans les organes environnants . Dans le cas de Polina, le placenta a ouvert la cicatrice de sa césarienne précédente, compromise la partie la plus basse de l'utérus et a pénétré la vessie, en menaçant aussi d'avoir un impact sur les intestins. La condition provoque non seulement la douleur atroce, mais menace les vies tant de la mère que du fœtus qui actuellement a 23 semaines.
Polina doit être hospitalisée et subir une opération chirurgicale complexe en Allemagne mais avant d’être hospitalisée elle devra payer  60000 euros. Des charges supplémentaires sont possibles.
L’opération est planifiée pour la fin de septembre/début octobre (quand le  bébé atteindra 30 semaines et aura une meilleure chance de survivre). Pourtant, il y a un risque elevé d'hémorragies et Polina doit être hospitalisée aussitôt que possible  pour que les docteurs puissent contrôler sa condition.
Les donations pour aider Polina sont recueillies dans un compte bancaire. Elles sont protégées selon le contrat avec la banque et seront utilisées exclusivement pour son traitement  à l’hôpital Charité à Berlin:
OBB
IBAN: BG55 UBBS 8002 1434045910
BIC:UBBS BGSF
Polina Ivanova Vasileva
Sofronii Vrachanski 41, Sofia, Bulgaria

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 04:54 от Clairette

# 746
  • София
Поли, кураж на теб и семейството ти Hug Бъди все така борбена! Сигурна съм, че всичко ще приключи благополучно и ще гушкаш прекрасната си дъщеричка!
Момичетата тук са свършили страшно много работа, за да помогнат  bouquet
И аз пускам малко парички сега, по-късно се надявам да имам възможност за още.

# 747
  • Варна
Аз съм получавал превод по ПейПал акаунта си, който е регистриран на английски адрес, но после си прехвърлих парите по българска кредитна карта (няма проблеми и дебитна да е). Удържаха ми някаква такса, но в момента не си спомням колко беше, май 10 %.

Поли,  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 748
Chokolina, 10% звучи много. Би трябвало да е само 2 евро таксата.  Thinking Благодаря за инфото.

# 749
Обърнаха ми внимание, че текстът във фейсбук не е съвсем коректен, тъй като на места има информаия от рода на "личната и банкова сметка" и никъде не е споменато, че има сключен договор с банката, според който парите ще могат да бъдат използвани само и единствено за лечението на Поли в болница Шарите  Peace . Затова коригирах и допълних френския текст, ако прецените коригирайте и информацията на другите езици  Peace .

Общи условия

Активация на акаунт