плацента инкрета...страх ме е

• 103 325
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 750
ПейПал за България има дневен лимит за теглене -500$,такса 2.50$.Годишен лимит 3300$.След получаване над 1500$ по сметката има задължителна проверка на адреса.Ако е ОК, годишния лимит се вдига,но дневния остава.Това отнема време.

С Moneybookers лимитите са по-големи,няма дневен лимит,мисля,че лимитът е на 60 дни(около 3000$ макс).При получаване над 3000$ по сметката има пак проверка на адреса.Също отнема време.

# 751
nikolexa, благодаря. Полина вече е поискала вдигане на лимита.

# 752
  • Бургас
Колко голяма е станала групата във фейсбук!!! Поли,  Hug

# 753
  • София
Мила, Поли, думите ми са безсилни да изразя възхищението си от силите, които намираш в себе си, за да се бориш за малката душичка в теб. Щом шестото ти чувство ти е подсказало, че трябва да износиш това бебче, убедена съм, че ще успеете.  Peace Всички много те подкрепяме и в мислите и в молитвите си. Най-малкото, което можем да направим е финансовата помощ. Респектирана съм от това каква мощ притежава обединената подкрепа на толкова много непознати хора. Шапка ви свалям!

Кураж, Поли! Господ да е с теб и семейството ти!  Praynig

# 754
  • Велико Търново
С малката ми Преславка стискаме палци за благополучен изход  Praynig За съжаление в момента съм особено зле финансово и нямам възможност да приведа пари по банковата сметка Sad Възможно ли да направите и СМС-номер, тогава ще мога да се включа и аз?

# 755
Наистистина ще е много по добре и със СМС-номер. Дано да има начин да се направи, така биха помогнали много повече хора  Peace  Praynig

# 756
  • ул. "Мечтание"
Днес моя приятелка е пратила вътрешно писмо на колегите си, включително на шефовете си. Работи в доста голяма фирма и се надявам да се включат с помощ.

Иначе аз предпочитам Мънибукърс, борави се по-лесно с него и може да се праща направо в сметката, за теглене не е нужна карта. Вярно, че за повишаване на лимита трябва потвърждаване на адреса, но става лесно и са много бързи, максимум 5 работни дни и пристига. Така или иначе няма да се тегли веднага. Междувременно парите си се трупат. Ако искате мога да създам акаунт, не ми е проблем.

# 757
Clairette, текста трябва да е взет от страницата на Поли където е пълен, а не от фейсбук. Аз не разбирам френски, но доколкото разбрах си използвала текста от фейса. Ще чакам да ми пишеш преди да го кача. Сега допълних информацията в групата.

Освен това ми трябва и преведен текста, който се намира в лявата странична лента на сайта.

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 10:57 от Либи

# 758
 Praynig Praynig Praynig Поли,стискам палци и се моля за теб и за бебчо!!! Кураж,мила!!!Дано сте добре,дано да се събере сумата!!! Аз ще отида в понеделник,мога да отделя малка сума,но с много любов за вас!

# 759
Момичета, няка някой да направи нещо като флаери, за да може да се запознаят повече хора с каузата. Аз копнах инфото от сайта на Поли на един уърдовки файл, но нещо не ми се струва подходящо. Нека, ако има някой с повече познания изгови някакви листовки за раздаване. И разбира се, ако Поли е съгласна. Без да питам вече се обърнах за подкрепа в някои сайтове  Embarassed

# 760
Както споменах - листовки ще направя, само кажете. 2000 с размер 1/3 от А4 са приблизително 130 лв.

# 761
А как ще се разпространяват листовките? Ако са черно-бели мога да разпечатам 100 листа А4.

# 762
Аз, мисла да ги раздавам на всеки срещнат  Peace

Либи, прати ми ако може файл, аз ще си ги разпечатам тук на принтер. Или те са двустранни? Иначе как мислиш да стигнат до нас  newsm78
Моргана Според мен формат А4 е твърде голям, поне на половината

# 763
Една трета от А4. Даже цената ще се смъкне, защото това е цена за двустранни. Няма нужда да са двустранни според мен. А как ще стигнат до вас - някой който може да ги вземе от печатницата в София, ще дам адрес. Защото аз не съм в София в момента.
А иначе може и така да ви пратя файловете и да си ги отпечата всеки черно бели, както прецените.

# 764
Либи спомена за 1\3 от А4, аз казвам че мога да разпечатам 100 листа А4 което ще рече 300 листовки и двустранно мога да ги разпечатам принтера ми има такава функция. А4 и на мен ми се струва доста голямо. Даже мисля че е по-добре да са 1\4 от А4.

Трябва обаче да направим всичко възможно за пускане на смс. Струва ми се иначе че листовките няма да са особенно полезни.

Общи условия

Активация на акаунт