плацента инкрета...страх ме е

• 103 314
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 765
Докарах ги до 6 бр. в А4. Мисля, че в печатница ще е по-евтино. В понеделник ще ви кажа цена. Но ако смятате, че ще ви е по-удобно на домашните принтери - така ще го направим, няма проблем. После как ще си ги нарежете?

# 766
Момичета, за листовките - дебело подчертайте, че парите от сметката не могат да бъдат теглени или превеждани другаде освен по сметката на Шарите.

Хората са недоверчиви, нормално е след като всички са чували, че има случаи на злоупотреби. Добре ще е това, че тук по дефолт няма възможност за злоупотреба да е първото, което се набива в очите.

Не запомних кой беше правил сайта - мисля, че е добре и там този абзац да се болдне.

# 767
Да, сигурно ако има номер на смс, ще помогнат повече хора  Thinking
макар, че аз лично да си призная много не вярвам на тези смс и рядко съм пращала. Предпочитам да дам парите "лично", за да съм сигурна, че парите ще се изхарчат по предназначение, а няма да отидат в някой джоб  Peace

Либи Аз съм на другия край на БГ. Прати, моля те файл на лични или да дам майл  Peace

# 768
Просто на много хора им е по-лесно да пратят смс, а не да ходят в банка. И мисля, че повече хора ще отделят 10 лв \примерно\ за смс-и отколкото да ходят да внасят 10лв в банката.
Някой свързвал ли се е с http://zaedno.eu иска ми се да им пиша да сложат едно банерче при тях ама да не се повтаряме ако някой вече го е направил.

# 769
Момичета, няма да имам възможност да пратя листовката на всеки. Ще я кача в сайта. Когато съм готова ще ви пиша.

# 770
Имаш стиснати палци и от нас с малкия Дани всичко да е наред. Ще се молиме за вас  Hug

# 771
Препрочитам пак текста на сайта и видях, че никъде не се споменава, че Поли е бременна. Не мислите ли, че е хубаво да се напише. И също така е добре да се направи нова тема, че в заглавието на тази не е написано правилно диагнозата.

# 772
Наистина никъде не се разбира за незапознатия с диагнозата читател, че става въпрос за бременна жена.

Единственото, което ми хрумва на прима виста, за да се набива веднага на очи, е промяна в заглавието:
Да помогнем на Поли и нероденото ú дете да живеят!

Либи, а пощенската кутия? Чистачка да ти наемем? Grinning
И аз съм същата, споко! Hug

Слънчев ден, момичета!

# 773
Просто на много хора им е по-лесно да пратят смс, а не да ходят в банка. И мисля, че повече хора ще отделят 10 лв \примерно\ за смс-и отколкото да ходят да внасят 10лв в банката.
Аз лично бих пратила SMS-и.И мисля,че много добра идея.

# 774
Мами, от сейв - дарина твърдо съветват създателката на  сайта да се изписват имената на пращащите парички. Имат следната идея: всеки, който не желае името му да се слага в отчета да го напише изрично при превода или да пише на лични.
 Кажете как е по-добре, за мен е без никакво значение  Hug

Това са условията за ДМС СМС: Срока за одобрение е 15 дни Thinking

За лица над 18 години, които ще бъдат лекувани в чужбина:

§  Молба в свободен стил, която включва кратко описание на случая, данни на лицето за контакт, позволение да бъдат използвани личните данни и описание на случая за популяризиране на кампанията.
§  Документ от Комисията за лечение в чужбина, който да позволява набиране на средства;
§  Открита набирателна сметка с извлечение от състоянието й;
§  Епикриза и данни за контакт на медицинските лица, които са я изготвили, както и контакти на лекари, които в момента отговарят за лечението на кандидатстващия;
Конкретна необходима сума за лечение и документи, удостоверяващи, че това са средствата, необходими за лечението - оферта от клиника, оферта от пътническа агенция, друго.

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 13:43 от polina13

# 775
Обърнаха ми внимание, че текстът във фейсбук не е съвсем коректен, тъй като на места има информаия от рода на "личната и банкова сметка" и никъде не е споменато, че има сключен договор с банката, според който парите ще могат да бъдат използвани само и единствено за лечението на Поли в болница Шарите  Peace . Затова коригирах и допълних френския текст, ако прецените коригирайте и информацията на другите езици  Peace .

На немски е окей в сайта - Либи, моля те, сложи последния абсац от немския превод от сайта (под банковата сметка който е) и го сложи и във фейсбуук от долу. Мерси  Hug

Мамма и Татти, супер сте, както винаги  Hug

# 776
  • Бургас
Да пуснем ли и в Дом и Семейство темичка - изключително будни хора пишат там.

# 777
  • най-шареното място
Не съм чела цялата тема, но поставянето на касички в търговски и административни обекти е добра идея. Изглежа евтин и надежден метод е за събиране на още пари. Не знам как стои въпроса със самата кутия обаче.

# 778
Има английска версия в сайта, има английски в групата. Разбира се, на първо място е българският.

# 779
  • най-шареното място
Не знам. Добре са има едно място където където първият език да не е български.
Видях английски банери, но няма къде да сочат.

Общи условия

Активация на акаунт