плацента инкрета...страх ме е

• 103 591
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 600
Варианта здравната каса да плаща при спешна интервенция ми се струва загубена кауза. Като има дарителска сметка вече, те винаги могат да се хванат и за запетаята и да не платят сумата.

bobolanche, а как дарителска сметка може да попречи на изплащане на спешна помощ? За коя запетая могат да се хванат? Питам най-лаишката, да не помислиш, че те заяждам нещо.

Значи аз дарявам пари на роднина, който знае, че детето му ще трябва да бъде прието след време за лечение. Роднината ми чупи крак по време на престой в чужбина, падайки в незатворена шахта и повлича детето, което трябва да лежи в болница с охлузвания. Здравната каса няма да  изплати сумата на болничното заведение, провело лечението? Щото пациентите имат пари в дарителска сметка или как?  

Наистина не мога да си го обясня. Дай ми клауза, разпоредба, законовата дръжка търся. Hug

# 601
и аз ще помогна с парички ,успех поли бъди силна и не се предавай в никакъв случай
ще разпратя линк към сайта с информацията за поли на всички познати дано и те помогнат с колкото могат  Praynig   bouquet

# 602
Поли, мила, ходих на църква, запалих свещичка за теб и семейството ти, моля се всеки ден за един успешен финал! Вярвай, мила, ще успееш!  Hug  Hug  Hug

# 603
  • Плевен
И от мен стиснати палци и много  Hug! Поли, бъди силна и мисли позитивно доколкото можеш. Дължиш го и на по-голямото си детенце, милото се нуждае от борбена и силна мама! Вярвам, че си такава, защото имаш подкрепата и приятелството на всички нас  Heart Eyes

Аз само не разбрах паричките до понеделник ли трябва да са събрани? Преди тръгването, така ли?

# 604
Вижданията на висшия мениджмънт  в
здравните заведения,
здравни каси
 и застрахователите
 са различни от тези на домакините по подобен случай.
Пак  моля за внимателни стъпки, защото някои от нещата, които се предвиждат тук от мамите, не помагат на Поли, а са потенциално доста вредни, въпреки че са продиктувани от най-добри намерения.

Дано съберем парите, те не са капаро, а сума, която се оставя в случай на неосигурен пациент, за който не е изготвен разчет.

Hug Praynig Praynig Praynig Praynig Peace Peace

# 605
Miraetta, удари една метла на пощенската си кутия. Wink

Лека нощ, момичета! Нека утрото е по-мъдро от вечерта!

# 606
Поли, кураж мила  Hug. Вярвай в щастливия край.
Снощи една мама пусна линк към темата в отчетни, за което й благодаря. Четох темата до 3 часа сутринта, но не знаех какво да напиша  Cry.
Ще се включа в дарението и ще се постарая да разпространя инфото от сайта. И най-вече ще се моля  Praynig!

# 607
Поли, имате ли възможност да си направите акаунт в PayPal? За живеещите извън ЕС това ще е голямо улеснение и много по-малко пари ще отидат за покриване на банкови такси, а и по-бързо ще пристигнат (оттук превод ще дойде чак след 3-5 дни).

# 608
Поли, имате ли възможност да си направите акаунт в PayPal? За живеещите извън ЕС това ще е голямо улеснение и много по-малко пари ще отидат за покриване на банкови такси, а и по-бързо ще пристигнат (оттук превод ще дойде чак след 3-5 дни).

Аз писах и във Фейсбук, но през Пейпал също има такси ( за сметка на получателя), нека да се има и това предвид.

Поли стискам палци и вярвам, че всичко ще завърши по възможно най-благоприятния начин  Hug

# 609
Клер, таксите на Пейпал пишеше, че са 3% за международен превод и че може подателят да избере да ги плати той, за да не плаща получателят (не че има голяма разлика кой ще ги плати). Аз обаче не съм ги ползвала никога за преводи и не съм много наясно...

# 610
Клер, таксите на Пейпал пишеше, че са 3% за международен превод и че може подателят да избере да ги плати той, за да не плаща получателят (не че има голяма разлика кой ще ги плати). Аз обаче не съм ги ползвала никога за преводи и не съм много наясно...

Ами и аз не съм много на ясно. Доколкото си спомням таксите са в зависимост от големината на сумата ( процентите се увеличават), като те зависят и от вида на акаунта. Има и отделна сума, която се заплаща, а сега се сещам, че според вида на акаунта има и месечен лимит за размера на получаваната/изпращаната сума  Thinking . Дано някой, който е по-наясно с Пейпал да се включи и да даде повече яснота  Peace.
До колкото разбирам има адрес в САЩ, на който да се изпращат чекове от Щатите, а защо не и Канада и после да се направи общ превод, като че ли това е по-удачния вариант в случая  Thinking .

# 611
Да, има го този вариант, но ще отнеме седмици - докато пристигнат чековете, докато ги приеме банката, докато пристигне после преводът.... аз затова гледам Пейпал, че е по-бързо.

# 612
  • София-България, Израел - където си поискам
Поли, много стиснати палци и от мен fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 613
Мила Поли,

Много стиснати палци и много прегръдки от мен! Изчетох темата ти и искрено вярвам, че положителната енергия идваща от хората, които те подкрепяме ще те зареди със сили да се справиш с всички трудности по пътя. Ще преведа парички и ще разпространя темата ти сред възможно най-много хора. Успех мила и когато ти е трудно не забравяй колко много хора вярват, че ще се справиш и на финала ще прегръщаш и двете си дечица ! Ние сме с теб

# 614
  • Плевен
И аз имам акаунт в Пейпал и това ще е за мен най лесния начин да преведа паричките. Наистина пробвайте да направите акаунт защото съм сигурна, че като мен има много други майки, които биха помогнали. Живея на село и съм с малко бебе и понеже така или иначе пазарувам по интернет, най-лесно е и от тук да преведа паричките, вместо да тичам до града по банки с бебето. Това е добра идея  Peace

Общи условия

Активация на акаунт