плацента инкрета...страх ме е

• 103 236
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 825
  • Велико Търново
Дали има развитие по въпроса със смс-номера?

# 826
Поли, от цялото си сърце ще се моля ти и твоето бебенце да имате шанс  Praynig Praynig Praynig
Ще помогна парички, не са много, но съм сигурна, че колкото повече хора знаят за вашия проблем и бъдат съпричастни към него, толкова повече средства ще се съберат. Наистина силата и положитената енегрия на толкова много хора, обединени около една кауза е невероятна. Дано да успеем да помогнем. Надявам се по-големи компании с добри финансови възможности да се включат в кампанията за Поли.
Бог да е с вас и ви закриля  Praynig.
Силни прегръдки  Hug!

# 827
Поли, Hug Hug Hug, не падай духом, ние сме тук и ще помагаме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Момичета ще ме прощавате за тъпия въпрос, но как мога и аз да си сложа банер?  Blush

# 828
Здравейте!

Поли, нали знаеш, че всичко ще е наред! Всички сме с теб.  Hug Hug Hug

Понеже ме питаха и на лични и тук, ще си позволя да напиша как се слага банер в подписа:

Трябва да сложите този текст в подписа си, без интервалите:

[ url=http://help-polly.info/ ][img ]http://help-polly.info/banners/468x60%20bg.jpg[ /img][ /url]

Успех!

Hug

# 829
Или направо копирате ето този код в подписа си:

Код:
[url=http://help-polly.info/][img width=64 height=64]https://assets.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not-found.svg[/img][/url]

# 830
Поли, мила, пише ти една баба -
днес разбрах за твоя проблем.
Пожелавам ти вяра, сили и късмет!
Ще помогна с пари - не са много, но са от сърце.
Кураж, Поли!

# 831
 Hug Hug Hug Hug Hug

Добре съм, да не ме мислите Wink Минавам да ви прегърна за това, че не се отказвате и ни помагате, и че толкова допринасяте да държа духа си на ниво! 

# 832
Поли    Hug и ние с моето малко Мишле сме с теб! Кураж миличка   Hug Hug Hug Вярвам, че всички тези усилия не са напразни и всичко ще завърши по най-добрия възможен начин! Вярвай и ти  Heart Eyes

tsvetkova_elica, не разбрах дали някой се е заел с превода на руски. Ако не, аз мога да се включа, дори за по-сигурно смятам да го дам на мъжа си.
Освен това той би могъл да го преведе и на румънски. Не знам доколко ще е от полза, но поне няма да навреди на никого. Доста от приятелите на мъжа ми във фейсбук са румънскоговорящи.
Моля само някой да ми каже какво по-точно да му дам за превод. Ако правилно съм разбрала текста от сайта на Поли. Или да му дам и инфото от фейсбук.

# 833
Поли, кога тръгваш за Германия? Искам да ти пратя една икона на местната Света Цабика, която закриля бременните и родилките! На мен лично тя ми помогна да зачена дългоочакваната ми рожба. Направила е много чудеса и помогнала на много хора. Прати ми на лични адреса си и още утре ще я пратя по най-бързия начин.

# 834
  • ул. "Мечтание"
fio, вземете текста от сайта, него преведете. Peace

# 835
Lady Frost, благодаря! Точно него му изпратих сега. Той е на работа, но каза че ще се постарае да го преведе възможно най-бързо  Peace

# 836
Поли, пращам ти цялата си сила, енергия и кураж  Hug Hug Hug

Пратих e-mail с линк към страничката  на всичките си приятели и познати в България и чужбина.
Помолих ги да помогнат с каквото и колкото могат, а също и те да разпращат информацията до свои познати.
Сложих и линк в профила си в скайп.
Утре ще преведа парички по сметката. 

# 837

tsvetkova_elica, не разбрах дали някой се е заел с превода на руски. Ако не, аз мога да се включа, дори за по-сигурно смятам да го дам на мъжа си.
Освен това той би могъл да го преведе и на румънски. Не знам доколко ще е от полза, но поне няма да навреди на никого. Доста от приятелите на мъжа ми във фейсбук са румънскоговорящи.
Моля само някой да ми каже какво по-точно да му дам за превод. Ако правилно съм разбрала текста от сайта на Поли. Или да му дам и инфото от фейсбук.

Никой не се е заел с превода.Благодаря ви, че ще го направите.Вече са ти казали кой текст.Колкото повече езика, толкова по-голяма група ще могат да го видят  Hug

# 838
Преводът на руски е готов  Party
Либи(понеже виждам, че ти се занимаваш със сайта), може ли да ми дадеш e-mail, за да ти го изпратя  Praynig

# 839
Lady Frost, с Western Union няма как да се преведат парите директно по сметка, трябва физическо лице да ги получи. Няма да е много практично.

Днес проверявах как стоят нещата с Moneybookers. Аз ли нещо не разбирам, или това може да се ползва или само в САЩ, или само извън САЩ, но не може да се правят трансфери от Европа до Щатите? Ако някой има опит с тях, моля да ми пише ЛС.

Moneybookers може да се ползва и от БГ. Приятеля ми има акаунт тук в Англия и почти всяка седмица му се превеждат пари от България. Единствения проблем до колкото знам, е че когато се прави регистрацията се изисква някакъв код , който се получавал  в банковото извлечение и след като се получи се въвежда някъде в сайта. Съжалявам, че обяснявам  така, но не съм наясно как точно става регистрацията понеже нямам такава там.
Moneybookers комисионните са доста по-ниски от тези на PayPal.
Ако някой може, нека създаде акаунт.

Общи условия

Активация на акаунт