плацента инкрета...страх ме е

• 103 254
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 810
Към всички, които чакат Пейпал. Вече можете спокойно да правите преводи. На сайта на Поли, в долната част на всички страници има бутон за дарения. Можете да използвате кредитни карти, банкови сметки или Пейпал баланс.
Искам само да попитам дали парите преведени по рано днес са получени от Поли? Питам понеже не разбрах какъв беше проблема с пей пал превода, а аз изпратих пари днес.

# 811
DG, да днес има пратени от UK Hug

Пожелавам лека и сладки на всички ви, и както казва МАМУНКАТА: Утрото е по-мъдро от вечерта Heart Eyes

# 812
DG, да днес има пратени от UK Hug

Пожелавам лека и сладки на всички ви, и както казва МАМУНКАТА: Утрото е по-мъдро от вечерта Heart Eyes
Прекрасно  Hug . За съжаление немога да ти изпратя голяма сума наведнъж, но всяка седмица ще пращам по малко  Hug

Момичета, незнам кой се занимава с сайта на Поли, но мисля , че ако се добави един бутон за сайта "свежо" много повече хора ще  го видят. А с всяко едно кликане той ще става по-известен и вероятноста да бъде видян от повече хора , по-голяма.

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 00:40 от DG

# 813
  • ул. "Мечтание"
Утре зареждам принтера с тонер, че ми свърши преди известно време и започвам да бълвам листовки.
Малко полезен спам ще пусна по пощите из квартала, стига само са ни обяснявали къде какви намаления има!  Mr. Green

# 814
Питах по-рано, но никой не ми отговори. Пак ще питам с cash card Maestro мога ли да пратя пари?

# 815
  • ул. "Мечтание"
Питах по-рано, но никой не ми отговори. Пак ще питам с cash card Maestro мога ли да пратя пари?

Можеш, ако имаш активно онлайн банкиране към твоята банка или картата ти е регистрирана в ePay или друга подобна услуга за интернет банкиране (eBG, PayPal и прочие). Иначе отиваш до твоята банка и казваш да пратят от твоята сметка съответната сума в сметката на Поли (нужен ти е IBAN-а на нейната сметка) или в клон на ОББ с пари кеш, които пращаш в нейната сметка, отново с нейния IBAN. Надявам се да съм успяла да ти отговоря адекватно!  Hug

# 816
Благодаря за отговора, явно ще отида до моята банка и ще ги пратя от там, ако не стане така ще поръчам на вуйчо ми да ги прати от България в ОББ.

# 817
  • ул. "Мечтание"
Аз сега се замислих дали не могат да се пращат пари от чужбина и през Western Union.  newsm78

Сега ще разгледам да видим как е.

Edit: Принципно е много лесно с тях, но е по-скоро като пощенски запис. Не знам там как ще се обозначи, че е дарение, защото не отива в сметка.

Ето и какви комисионни вземат: http://www.bgmoneytransfer.com/bg/service_exchange.php. Аз не мога да преценя ниски ли са високи ли са.

Май отпада като вариант!  Thinking

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 02:06 от Lady Frost

# 818
Лейди Фрост, Уестърн Юниън имат много високи комисионни ( не съм гледала линка, но така знам).

# 819
Lady Frost, с Western Union няма как да се преведат парите директно по сметка, трябва физическо лице да ги получи. Няма да е много практично.

Днес проверявах как стоят нещата с Moneybookers. Аз ли нещо не разбирам, или това може да се ползва или само в САЩ, или само извън САЩ, но не може да се правят трансфери от Европа до Щатите? Ако някой има опит с тях, моля да ми пише ЛС.

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 03:50 от ianajar

# 820
Мила ПолиHug Hug Hug
Зная, че е много трудно, но се опитвай да прогонваш лошите мисли и вярвай в нормалния изход!  Peace
Виж, колко много всеотдайни и благородни момичета правят всичко възможно да ти помогнат!!!
Няма как при толкова доброта, съпричастност, Човечност... проблемът ти да не приключи възможно най-добре!!! Peace
 Изпратих апел в Англия, Германия, Австрия, САЩ. Още много, много хора с добри сърца ще ти помогнат финансово и ще се молят за теб и бебчето ти! Peace
Имай кураж, надежда, вяра!!!
Прегръщам те силно и с много обич!!! Hug Hug Hug

# 821
Поли,успех мила.Помагам с парички(с друго не мога Sad)

# 822
  • София, Борово
Полу, кураж мила! Никакво шашкане Hug Heart Eyes

Искам да помоля някой да ми помогне с поставянето на банер в подписа. Опитвах се, но не се справих.. писах и на Либи ЛС, но пощата и е пълна.
Благодаря предварително  bouquet
За листовките - утре ще търся цветен принтер, мисля че в офис уан имат и ще пускам и аз по пощите.

# 823
Искам да помоля някой да ми помогне с поставянето на банер в подписа.

Мога да го поставя, само ми кажи коя от двете лентички да махна и кой от банерите да сложа
.

# 824
  • последна надежда
Благодаря на момичето което пусна линк в отчетната на априлки 2010. От там разбрах и чета постоянно. За жалост в момента картата ми е празна. Но другата седмица, като преведат заплатата ще пусна парички.

В понеделник ще разпечатам листовки и ще напускам в пощенските кутии на съседните блокове. Нямам възможност за цветен принтер, надявам се да станат добре дори и да не са цветни.

Поли дръж се! Ние сме с теб!

Общи условия

Активация на акаунт