плацента инкрета...страх ме е

• 103 674
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 255
Поли, пожелавам ви много късмет и стискам силно палци.
 Praynig Praynig Praynig

# 256
  • София
Поли, лек път и много, много стиснати палци и отправени молитви от мен за теб и бебчо Praynig
Моля те, Света Богородице, закриляй и пази тази майка и нейното бебе Praynig

# 257
  • Добрич
Късмет, стискам палци!!!  Praynig  Praynig  Praynig
Надявам се на скорошни новини!

# 258
  • Лондон/Пловдив
 Praynig Дано всичко мине безаварийно и се намери добро решение на проблема за мен е бебето ,майката и матката са еднакво ценни HugВярвам ,че ще си ги запазиш миличка,не се отчайвай смело напред ,още малко изтърпи.

# 259
  • В полите на Пирин планина
Поли и от мен пожелания за много късмет  Hug

# 260
  • София
Късмет мила и от мен HugДано да ти помогнат  Praynig

# 261
 Praynig Praynig Praynig
Здраве, щастие, късмет-
да са с бебчето и теб!

# 262
Мамунката, какво стана? Как мина прегледа?

Полина добре ли е?

# 263
Много, много късмет и от мен!  Praynig

Всички чакаме да чуем добри новини.  Hug

# 264
  • Варна
Поли много късмет и много стиснати палци и от мен. Ще се моля за най-доброто за теб и бебчо  Praynig

# 265
Поли,стискам силно палци за теб и детенцето fingerscrossed
Нека Господ да е с вас и да ви пази и закриля Praynig

# 266
Надявах се Мамунката да се е включвала да каже поне дали Поли е добре. Охх дано всичко е минало безпроблемнно  Praynig Praynig Praynig Мамунка моля те ако не искаш друго да кажеш , кажи ни само дали е добре и дали полета е минал добре.

# 267
Мамунката не се е включвала във форума от 08.50 часа днес. Чакаме.

# 268
Мамунката има 2 деца, от които едното е бебе, което сега през почивните дни беше вдигало Т. Разстоянията в Берлин са големи, докато се прибере, прибира децата, оправя ги,....знаете как е. Нека сме малко търпеливи  Peace

# 269
Здравейте, мами!

Поли ще се трогне, като види как цял свят днес за нея е мислил! Или както тя казва, не може при толкова много положителна енергия, насочена към нея, нещата да не се развият добре. Hug

Полетът е минал добре, по-добре отколкото тя си е мислила. Стискайте палци за обратния!

Дълго време бяхме в болницата и тя каталяса. За жалост диагнозата се потвърди. Поли ще разкаже повече, когато има възможност. Не искам да ú вземам предята и да отнемам правото сама да сподели емоциите и преживяното днес. Надявам се, че ме разбирате.

Молете се за това прекрасно семейство!

Общи условия

Активация на акаунт