плацента инкрета...страх ме е

• 103 681
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 240
  • тук
Поли, не мисли Иван, той ще се справи чудесно.
Ако вярваш, че това е правилното решение, издигни вярата си и забрави думите на хората, които по някакъв начин се чувстват засегнати. Ще се молим Господ да ви пази по пътя и да ви даде утеха с добри новини  Hug

# 241
Поли, аз съм доста невежа по-въпроса, но все пак ще си позволя да те посъветвам да си носиш съответните документи за бременността и на летището (още тук) директно се пререждаш и показваш документа. Изискваш да те настанят на най-безопасните за целта места в самолета. Така също при кацането да ти осигурят инвалидна количка и съответно предимство по гишетата.

Като пътувахме от Турция само казахме, че съм бременна и веднага ни настаниха до първа класа. А преди да родя първото си детет прокървих на летището на Барселона и веднагами донесоха количка. Peace

Та...исках да ти кажа да си търсиш правата!  bouquet

Представям си колко ти е тежко. Молиме се за теб и бебето ти  Praynig

Аз също искам да кажа, че се радвам, че има такива хора, които помагат на Поли  bouquet

# 242
На добър път, Поли! Пак казвам, че според мен, немските лекари ще настояват да останеш при тях за лечение и раждане. Което Е по-добрия вариант Peace Само не забравяй да ни пишеш!
Възхитена съм от майките, които лично се ангажираха да ти помогнат в Германия! НЯМАМ ДУМИ ЗА ТАЗИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЧОВЕЧНОСТ  bouquet

# 243
Поли, аз също като Катинче смятам, че трябва да си осигуриш максимално удобство при летенето. Искай инвалидна количка още като стигнете на летището (не е само в количката номерът, така ще минаваш отделно от  опашките). Искай да те настанят на най-удобните места за хора със специални нужди (най-малкото близо до тоалетна и изход).

Също така - аз донякъде съм съгласна с доктора, който те е прегледал. Според мен също си е най-сигурно ако немските специалисти се наемат с лечение, направо да останеш там, а да не рискуваш второ пътуване в по-напреднала бременност. Но това, живот е здраве, ще си го решиш на място.

Стискаме ти палци, смело майче!

# 244
Полина, подкрепям мнението на другите. Лекарите в БГ не с виновни че не са толкова опитни, но нека не си затваряме очите пред очевидния факт, че в Шарите, която действително е известна болница, имат много голям опит и освен това контакти със светила по света и у нас и не се колебаят да се консултират с тях. За неонатологията пък да не говорим  Stop Наистина, шансовете не само за теб но и за бебенцето ти са по-големи в Берлин. И ако не тръгнеш сега, може да съжаляваш че не си се опитвала..... Наистина, полета е само 2 часа, все пак не тръгвате с автобус, нали?  Wink

Ще чакаме добри новини утре  Praynig

# 245
  • София, Борово
Поли, и тук да ти пожелая лек полет и кураЖ!
Аз въпреки всичко съм оптимист за теб Heart Eyes Hug

# 246
  • София
Поли, пожелавам ви много късмет и стискам силно палци! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 247
Поли, да е лек пътят ви и да се върнете обнадеждени и изпълнени с вяра! Praynig

# 248
Поли, лек път и много късмет Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 249
  • София
Стискам палци, лек път и чакаме добри новини Hug Praynig

# 250
  • Варна
Много стиснати палци и от мен майче Hug Hug Hug

Всичко ще е наред,сигурна бъди.Изпращам ти всичката си положителна енергия Hug Hug Hug  Praynig

# 251
Мила Поли, нека Богородица и Господ ви закрилят  Hug

# 252
Лек път и всичко да се нареди.

# 253
Поли, лек път и много късмет Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

И от мен!

# 254
  • Ботевград
Лек път, чакаме скоро мнооооого добри новини  Hug
Всичко ще е наред, ще мине добре, убедена съм  Hug

Общи условия

Активация на акаунт