плацента инкрета...страх ме е

• 103 686
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! БОГ ДА Е С ВАС И НЕКА ВЯРАТА, НАДЕЖДАТА И ЛЮБОВТА БЪДАТ ВАШИ ВЕРНИ СПЪТНИЦИ ПО ПЪТЯ КЪМ ВЪРХА!   

Тази нощ беше критична, мислех си,че умирам, ежедневно имам болки, но през нощта сякаш ме режеха на живо с ножове....голям страх брах и продължавам. Естествено доки е на море и не вдига тел, но той ми е казал, да бягам в болницата , ако болката  е непрекъсната, и че такива болки ще имам от врастването на плацентат в пикочния мехур, също и от това, че разреза от предишното секцио се отваря постепенно. В понеделник ми каза, че на практика вече не вижда зашит разрез , а отворен от плацентата, процеп...(Та тогава реши, че ще е добре консулт с чужбина  Crazy) Моля се само да издържи до седмица, в която за бебс ще има шанс... Praynig
viva_nova  Hug, нямам търпение да станат мъжете и да отидем на църква Praynig И по-бързо да идва понеделник, пък каквото ще става - да става Whistling

# 226
Полина, много МНОГО силно ти стискам палци  Praynig Дано бебето има шанс.....шансът в Германия ще е по-голям, според мен  Thinking

# 227
Мила Поли,моля се за теб и за бебенцето ти! Praynig
И се възхищавам на всички тези всеотдайни майки,които ти помагат !Браво   bouquet

# 228
Всеки ден със затаен дъх чета всичко.И много, много се моля всичко да завърши благополучно за теб и бебчо.Кураж и на добър път мила Поли.

# 229
И аз чета историята на Поли и се моля за нея  Hug

Мила Поли, от сърце ти желая благополучно пристигане в Германия и дано прогнозата на доктора да е добра.  Praynig Praynig Praynig Възхищавам се на всички майки, които успяват да помогнат.   bouquet

# 230
Поли, много се моля zа вас и искрено се надявам всичко да има Щастлив zавърШек. Дръж ни в течение какво е каzал лекарят.  Praynig

# 231
Поли, следя темата с надежда, че всичко ще се развие благоприятно, възхищавам се на борбеността ти, много силно ти стискам палци.
Всички, които помагате, страхотни сте Peace

# 232
  • София
Муцка, всичко ще мине добре, убедена съм!

# 233
Поли, моля се всичко да завърши щастливо за вас Praynig Praynig Praynig

# 234
Ще откача вече....след още една безсънна нощ с болки днес доки ме прати да ме гледа шефа му. Не че видя нещо различно, но според него пътуването е излишен риск, който поемам на своя отговорност и не вижда какво по-различно ще ми кажат. Защото оставянето на бременността само по себе си е голям риск и ако искам що годе доносено бебе, поне да не правя импулсивни неща(да летя), а да го пазя, доколкото мога Cry. Каза, че в БГ имаме много добри лекари-оператори, той не бил чувал за тази клиника в Берлин, разубеди ме тотално да се съгласявам на метода с метотраксата....който там ще предложат като алтернатива.....
Сега седя и ми се иска да свърши света, незнам кое е правилното решение...Той каза - ако си решила да раждаш в Германия - ок, рискувай и лети,  но щом е просто за консултация - безсмислено било.
Оплаках се...

# 235
Поли, категорично бих иzбрала Германия. Летенето едва ли е противопокаzно zа бременността. Виждала съм бременни в преzокеански полети. А това, че той не е чувал zа Шарите говори само, че не се обраzова, а си прави това, което си zнае. Шарите е световноzвестна клиника и бих я сравнила с американската Мейо (не zнам дали така се пиШе).
Прочетох във немския форум zа таzи жена, чийто случай е описан по горе и е факт, че тя все оЩе е жива и доколкото раzбрах са и zапаzили матката и пикочния мехур zдрави.
Никой немски лекар няма да се съгласи да те поеме, беz да те е прегледал и беz да види със собствените си очи zа какво става въпрос.
Не искам да те убеждамвам в ниЩо, реШението си е твое. Но смятам, че лекарят, който те е прегледал не постъпва почтено с теб. Не раzбирам zаЩо не иска да приzнае, че проблеми като твоите са реШими и иzходът не винаги е ножа.
Не искам да обиждам българските медижци. Имаме много добри лекари, които са в крак със световната медицина, но нека да си приzнаем, че немските имат повече опит специално zа твоя случай. Чисто статистически пресметнато е много по логично в Германия с 80 милиона население таzи диагноzа да се среЩа доста по често отколкото в България.
Желаям ти от сърце успех, каквото и реШение да вzемеШ.

# 236
Поли, решението да се консултирате в чужбина накърнява, разбира се, себелюбието на имащи се за знаещи специалисти. Разбирам го и него.
Риск е, да, да летиш два часа + още два часа влизане и излизане от летищата.
Риск е обаче и да не чуеш друго мнение, да не потърсиш алтернатива и да караш в болки много по четири безсънни часове нощем, но и в още по-голяма неизвестност.

Приготви си всички документи, стегни МАЛКО багаж, направи си чай и помислете. Не се оставяй на емоцията, нито се оставяй на хора като старозагорските гайдари, които нищо старо не забравят и нищо ново не научават.
Картите са в твои ръце, решението, което ще вземеш - също!

Бог да ви пази!

# 237
Цитат
Той каза - ако си решила да раждаш в Германия - ок, рискувай и лети,  но щом е просто за консултация - безсмислено било.
Ох Поли, представям си как се чувстваш, но твое място също щях да съм доста объркана. Колкото лекари, толкова и мнения, но като че ли в това последното, което ти е казал има доза истина. Мисля си, че ако пътуваш, по-добре и да останеш да раждаш там...каквото и да решиш, се моля да е най-доброто и за теб, и за бебо  Praynig

# 238
мхм, и 3 дни да го мисля - няма да го измисля Simple Smile така че каквото сабя покаже.....стягам багажа на дреби за първото му преспиване извън вкъщи, без мама и тати  Whistling. После и нашето куфарче за Берлин и довечера ще пия едно мохито за награда  Flutter, благодаря ви за ...енти път Hug

# 239
Поли,мисля че постъпваш правилно thumbsup
Напълно те разбирам,на какъв кръстопът си в момента.Не знаеш кой е верния път-но и никой не може да знае със сигурност.Този лекар говори така,но може ли да ти гарантира,че ако останеш тук всичко ще мине идеално?Затова всяко едно мнение,всяка консултация с по-добър специалист биха ти били от полза.МНого успех и само добри новини да чуеш от там Hug

Общи условия

Активация на акаунт