плацента инкрета...страх ме е

• 103 691
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 210
Поли,стискам палци докторът да не е в отпуска само.Писах му преди седмица на мейла и още нямам отговор. Sad

# 211
  • Viena
Поли и аз стискам палци с теб, Hug

# 212
Мамунката  Heart Eyes, незнам какво да кажа, не ме познаваш, а правиш това за мен, и всички вие   Hug .....плача си от благодарност! Оле много сълзлива ми стана темата, модераторите да ми простят  bouquet   bouquet
Засега не вдига, но ще звъним още до края на деня има време! 

# 213
Поли, аз също искам просто да кажа - много стиснати палци и от мен Praynig Praynig Praynig

# 214
Толкова много положителна енергия няма как да не се превърне в щастлив завършек на нещата Hug

# 215
Полина, има гореща линия за пациентки Tel. +49 30 450 664600 - там можеш да попиташ за българският доктор, да се знае ако е в отпуска.

# 216
Веси, в отпуск е доктора, както предполагаше Peace
Мамун, има много време до понеделник, за да се ангажираш отсега, но ще те притесня на лични в неделя да  кажеш дали ще имаш свободен време към 15.00 в понеделник Hug Heart Eyes Blush

# 217
Поли, Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed и от мен

# 218
Поли, явно от бързане не се разбира в предното ми мнение, че понеделник следобед вече съм го освободила за теб.
И не, не е рано да се ангажирам отсега. Hug

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 19:05 от Мамунката

# 219
Поли, и аз стискам палци. Много сила и късмет ти желая, и ще очаквам новини от теб другата седмица. Дано са положителни  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Мамунката, шапка ти свалям!  bouquet

# 220
Поли,успех! Hug

# 221
Поли, незнам ти колко си поплакала, но и аз си поплаках като чета колко добри хора има  Hug Макар да говорим в чата , аз си следя и тук. Мамунката и аз ти благодаря от все сърце, да това което правиш за нашата сладка и силна Поли   bouquet
Сигурно до понеделник ще го чуеш още хиляди пъти, но пак да кажа имаш стиснати палци и на ръце и на крака. И ВЯРВАМ че всичко ще има щастлив завършек и за двете  Hug

# 222
чудесно, тъкмо ще почерпите инфо от извора  Wink
аз не вярвам да те оставят в болницата, още повече, че ти се чувстваш добре.
Но мисля е добра идея да попитате, дали може и твоят лекар в бг да се свърже с него, за да обменят опит в случай, че стане нещо извън плановете... (на мен тук ми се е случвало лекарят директно да се обади на негов колега в бг и да обсъдят бъдещото лечение) ;
другото, което се сещам, е да питате какъв им е опитът с метода, който ти е предлагал твоят лекар- махане на матката директно при секциото, и доколко го препоръчват.
Стискам палци полетът да мине безпроблемно и да се върнеш с добри новини в БГ  Hug

# 223
Поли, всичката ми положителна енергия е насочена към теб и бебо.
Дано това е твоята щастлива среща. Praynig

# 224
Днес е Голяма Богородица, моля се да те закриля и пази в това тежко изпитание!!! Гушни сина си и се помоли пред иконата на Божията майка. Днешният ден е много особен, със силна положителна енергия. Бог да е с теб и семейството ти!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт