плацента инкрета...страх ме е

• 103 503
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 525
Това с медиите според мен е нож с две остриета Thinking
Колкото до БГ лекарите, като нямат опит с такива случаи, по-добре да си траят.

# 526
Поли,права си,когато твоят проблем стане публичен,много лекари изведнъж ще се "загрижат"за състоянието ти.Това не е излишно предвид ситуацията Thinking.Хубаво е да има на кого да разчиташ докато се събере сумата за Шарите...
Но наистина решението си е твое Peaceние  те подкрепяме.

Лейди Фрост,ти може да реагираш така,друг може да реагира груго яче...зне ли човек..медиите имат голяма аудитория.
Нека да уважим избора на Полина.

# 527
Предвид голямата сума, която трябва да се събере за отрицателно време, мисля че не е лошо да се включат и медиите. А нашенските лекари не могат да имат никакви претенции, защото просто не са виждали подобно нещо.
На същото мнение съм. Сумата не е никак малка и то само за капаро затова мисля, че е добре да се даде по-голяма гласност. Все пак става дума за реален риск.

# 528
Много ви благодаря за подкрепата!!!!

Баща ми си е наумил за медии, нали е журналист цял живот, адски ми е неудобно да ме изтъпанчат пред цяла България..И веднага БГ лекарите ще скочат в желание да помогнат и аз ще излезна претенция на финала, как мислите, има ли резон в подозренията ми?
Не виждам нищо лошо в това много лекари да откликнат и изявят желание да помогнат. Насила никой не може да те оперира, в крайна сметка ти си решаваш, но поне ще имаш избор и мнения, които да ти помогнат поне малко в решението. Не вярвам само егоцентриците в бранша да се отзоват и знам също, че много от нашите лекари по нищо не отстъпват на западните си колеги. Не рискуваш нищо, така поне повече хора ще се запознаят със случая ти.

# 529
  • София
Поли, трябва много да си вярваш и да не се предаваш дори и в най-трудните моменти от сега нататък. Трябва да мислиш позитивно и да си повтаряш, че всичко ще се нареди. Мисли колко много хора в тази секунда мислят и се молят за твоето благополучие.
Медиите, според мен, биха помогнали повече, отколкото да навредят.

# 530
  • Манчестер
И аз ще преведа парички.
Мисля, че ако по медиите се каже, че искаш в чужбина да бъде извършена операцията ще се намерят 100 доктора, които да кажат, че и те са подготвени за такава операция.Това ще бие по егото им несъмнено.От друга страна пък страшно много хора биха разбрали-и такива, които нямат достъп до интернет.А ние търсим това-колкото се може повече хора да се запознаят с проблема.
Разбира се решението е в твоите ръце Поли  Hug
Подкрепям напълно  Peace. Медиите са много по-силни от нас Peace. Така ще разберат много хора, и то много по-бързо отколкото ние можем  Peace. Но, решението е изцяло на Поли Heart Eyes

# 531
Поли, няма начин да не успее. Ще се съберат паричките, ще заминеш и ще се върнеш. Жива и с Точица. Живя с историята ти и адски ти се възхищавам. Няма начин да няма начин. Hug Hug

# 532
И аз съм на мнение, че медиите могат да помогнат, защото сумата не е никак малка. Но все пак, Поли, сама трябва да вземеш решение. Каквото и да е то, ние те подкрепяме и сме с теб  Hug

Идеята да се обновява информацията за постъпилите парички и оставащата сума също е добра. Аз успях да направя превод, надявам се с общи усилия да успеем да помогнем  Praynig

# 533
  • ул. "Мечтание"
Лейди Фрост,ти може да реагираш така,друг може да реагира груго яче...зне ли човек..медиите имат голяма аудитория.
Нека да уважим избора на Полина.

Мммм...

Две неща:
1. Мислех, че сме тук да споделяме мнения и да търсим начин да й помогнем най-добре!
2. В крайна сметка Поли е голям човек и крайното решение си е изцяло нейно.

# 534
Нека повтарям каквото е казала Мамунката - тази сума не е капаро. Това е сума, която трябва да се плати от всеки без застраховка, който постъпва в болницата и нямат още готова подробна калкулация!
В момента точно такава се изготвя и ще имаме повече яснота. Обаче имайте предвид, че тази сума не е фиксирана и има вероятност да се различава от крайната сума след изписването  Peace

# 535
Поли,и аз мисля че сумата не е никак малка и помощ от медиите би била добре дошла...
Обаче,решението си е изцяло твое...

# 536
Не виждам нищо лошо в това много лекари да откликнат и изявят желание да помогнат. Насила никой не може да те оперира, в крайна сметка ти си решаваш, но поне ще имаш избор и мнения, които да ти помогнат поне малко в решението. Не вярвам само егоцентриците в бранша да се отзоват и знам също, че много от нашите лекари по нищо не отстъпват на западните си колеги. Не рискуваш нищо, така поне повече хора ще се запознаят със случая ти.

Тя е решила вече. Правилното - според мен. Аз съм завършила Шарите и знам каква е разликата.
В България имат май само 2 подобни случая за последните н на брой години, и никой от по-добрите специалисти не иска да се ангажира с нея.

# 537
Добре де, насила никой не може, нито дори иска да я кара да взима решение, просто споделяме мненията си, ти защо говориш от нейно име ?

# 538
Добре де, насила никой не може, нито дори иска да я кара да взима решение, просто споделяме мненията си, ти защо говориш от нейно име ?

Защото сама написа, че не си прочела цялата тема, затова уточнявам.
Просто в България дори добрите специалисти нямат опит, а това не е проста операция, изисква се екип, подготвен и готов за спешност по всяко време, много мотивиран. Такъв в БГ няма, не искат да поемат отговорност, всичко е с половин уста, неприемливо е, според мен.

# 539
Мила Поли, ей сега изчетох цялата тема след като видях линка в Фейсбук. Кураж! Бъди силна и мисли позитивно! Знам, че е много трудно, но ограничи колкото можеш лошите мисли. Стискаме палци за теб и бебока Praynig

Общи условия

Активация на акаунт