плацента инкрета...страх ме е

• 103 478
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 645
Има 600 евро в сметката, сега са дали достъп до електронно банкиране Peace

# 646
Поли,
преведох малко парички.
Ще се моля за теб!
Вярвам, че ще се справиш с това изпитание!
 Hug

# 647
Аз тотално се скапвам. Поисках личен съвет от друг лекар, каза ми да си стоя при Славчев, че не се знае в Гермнания на кой ще попадна, положението било серизно, екип от добри специалсти трябва....хора, откачам

Аз съм завършила Шарите, там няма "не се знае на кого ще попаднеш". Ако те поемат, те са в непрекъсната готовност за усложнения, екипът се сформира за 20 минути, докато те слагат под упойка.

Аз поне досега не прочетох някои да се е ангажирал с теб, да е казал, че е на разположение 24/7, когато и да е, да е казал, че ще се бори за бебето. За така операция трябва опит, трябва не само АГ-специалист, но и уролог, може би дори съдов хирург. Трябва да има готовност за бебето да се положат максимални грижи. Димитров се оправдал, че бил възрастен - според мен просто не иска да поеме тази отговорност, защото всички знаем, че е рисковано.

Знаеш ли, без да ти давам съвети... когато се колебая между две неща, просто обмислям вариантите, преценявам какви последствия съм готова са понеса, вземам решение и това е - повече не се лашкам между другите алтернативи. Така съм много по-спокойна. Знам, че при теб не е просто решението, но те съветвам да го вземеш и повече да не се влияеш от разни мнения.

Имам вътрешното чувство, че всичко ще бъде наред.

# 648
Аз тотално се скапвам. Поисках личен съвет от друг лекар, каза ми да си стоя при Славчев, че не се знае в Гермнания на кой ще попадна, положението било серизно, екип от добри специалсти трябва....хора, откачам

Как така не се знае в Германия на кого ще попаднеш?!?!Да не отиваш в някое диво село случайно?
А в България какво ти гарантират?

# 649
Прави сте за всичко, може би ако имах възможностите сега да отида и да си постъпя в Шарите за наблюдение до края - щеше да ми е далееч по-спокойно...вероятно ако нещата се случат по спешност старанието няма да е като към частен пациент, или аз вече си измислям филми..незнам. Важното е да имаме добър край  Praynig
Колкото до гаранциите - никъде не ми ги дават, за съжаление Rolling Eyes

# 650
Стискам палци за най-прекрасния финал!  Flowers Four Leaf Clover

Помогнах с каквото можах, но си мисля, че колкото и обединен да е форума, сумата не е малка. Силата на телевизията е безспорна...

Но както и каквото да решиш - късмет, а ние с нашата позитивна енергия сме с теб!

# 651
  • София
Поли стискам палци (ти си знаеш), май е по добре в Германия  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 652
вероятно ако нещата се случат по спешност старанието няма да е като към частен пациент, или аз вече си измислям филми..незнам.

С извинение, но наистина си измисляш филми  Wink  Тук не е БГ, където ти искат пари за да ти обърнат внимание  Naughty  И да постъпиш в болницата още в понеделник, ако се стигне до кървоизлив, пак ще трябва да викат екипа по спешност, така че....

# 653
Поли, там ще имаш наблюдаващ, нали? Знаеш ли колко често ще те гледа?
Ако примерно нещата не му харесват, пак ще те приемат за наблюдение.

Иначе, да ти кажа - германците не правят разлика между пациентите си, на тях старанието си им идва отвътре, те друг начин не познават. Това да ти е последната грижа.

+ ще полудееш да лежиш в болница още месец и половина-два.

# 654
Поисках личен съвет от друг лекар, каза ми да си стоя при Славчев, че не се знае в Гермнания на кой ще попадна, положението било серизно, екип от добри специалсти трябва....хора, откачам

Поли, пропускай ги тези коментари. Ей това не го разбирам на лекарите в нашата страна, като не можеш да помогнеш поне не пречи.

# 655
Вчера попаднах на тази тема. Не можах да заспя  Sad
Мила Поли, ти си взела ,според мен, правилното решение да отидеш в Германия! Разврових се в руския инет, и там почти няма никаква информация! Така че, по-добре, да отидеш при опитните хора!
Имаш подкрепа от цялото ми семейство!!!  Hug  Praynig

Попаднах само на това нищо особенно, но може ще те интересно, защото жената роди с твоята диагноза (на руски звучи, като приращение плаценты)

# 656
  • ул. "Мечтание"

Само дето ти знаеш на кого ще попаднеш!  Wink Шарите ще ти осигурят много повече шансове от нашите доктори, които само каканижат и сдават велики съвети, ама нищо не правят!  Crossing Arms

Относно разггласяването на случая в медиите - освен, че като бивш-бъдещ журналист имам много негативно отношение към Българските "медии", не смятам, че жена с изключително рискова бременност трябва да бъде прицел на журналистическо внимание. Може да помогнат, но според мен повече ще й навредят (най-вече емоционално, а това би било огромен минус за нея).

# 657
Давайте идея как и къде да популяризираме случая. Ако няма да се намесват медии, трябва сериозна работа и разпространение на информацията на всевъзможни места. Просто така да се надяваме няма да стане. Където се сетих, писах. Но вече не знам къде.

# 658
Аз примерно изпратих мейл с линк към колеги и приятели

# 659
Аз изпратих имейли на целия екип на Слави (от дадените мейли във сайта). Като естествено споменах ,че Поли не иска медийна изява(публичност) , а търсим помощ от където и който се сетим.
Нали казват, че Слави много помагал без да се "показва". Дано помогне и сега  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт