плацента инкрета...страх ме е

• 103 717
  • 1 218
  •   2
Отговори
# 870
Здравейте мамита, радвам се че ви има, такава голяма сила сме Hug

Поли на теб изпращам цялата си положителна енергия и се моля на Господ всичко това да има положителен край за теб, малката точица в теб и цялото ви семейство.

А сега да попитам - видях, че май нямате превод на испански - та мога аз да помогна, ще помоля приятелка, която се занимава с това (че моя не е много добър). Само някой да ми каже с преведения текст как да процедирам?

Hug

# 871
  • ул. "Мечтание"
Изпрати го на Либи да го качи в сайта, а след това можеш да разпратиш сайта на испаноговорящите си приятели, познати и колеги (ако имаш такива де).

# 872
Браво момичета, точно така е  Hug
Искам само да попълня, Антонета, че
1. тези 60.000 евро не са оферта, а сума - депозит, коята трябва да се плаща от всички пациенти без застраховка в Германия, когато нямат оферта. Офертата се изготвя в момента от Шарите, чакаме я.
2. за един човешки живот, това е нищожна сума. А болницата не е случайно избрана  Naughty

# 873
Antonea пусни един сърч в чичо Гугъл с диагнозата на Поли. Пробвай на английски. Чети внимателно, помисли и тогава пак пиши.

Пратих писма на църквите ни по света. Известих и българските студенти във Франция. Следват търговските представителства и посолствата. Но това ще стане утре.

Лека вечер!

Изчетох за диагнозата на всичките езици които знам,коментари на жени които са минали по този път. Днес от 12 на обяд съм пред компа и само това съм правила. Запознах се  и с кариерата на Prof. Dr. Wolfgang Henrich и моите уважения.

Не се сърдете,пак повтарям, всеки нов в тази тема, ще си зададе същите въпроси...

# 874
Изпрати го на Либи да го качи в сайта, а след това можеш да разпратиш сайта на испаноговорящите си приятели, познати и колеги (ако имаш такива де).

Благодаря  Peace

# 875

За два човешки живота е още по-нищожна! Защото и нероденото бебче е живо човече!

Запознах моя приятелка с диагнозата на Поли, тя е евангелистка и разпространи апел до всички евангелски църкви в Бг, САЩ, Германия, Австрия и Англия. Уведомени са и българи в същите държави, които ще съдействат за помощ от местни граждани.
Ще успеем, не се съмнявам, прекрасни момичета!!!  Hug Hug Hug   bouquet
Кураж и вяра, мила Поли!!! Peace Hug Hug Hug   bouquet

# 876
  • ул. "Мечтание"
Поли, миличка, лек полет утре!  Hug Дано всичко мине безпроблемно и да дочакаш операцията без спешни случаи!  Praynig

# 877
# 878
Поли, лек полет и да пишеш!

Целувки!

# 879
Не те познавам мила Поли, но сърцето ми е с теб. Вярвам,че при толкова много любов идваща  към теб няма как да не се приберете  живи и здрави с малкото човече.
Няма думи с които мога да изкажа моето възхищение към теб, прекланям се на смелостта ти на това , че си решена да се бориш и сигурна съм ще видиш ще успееш. Peace
Гледах снимките ви във сайта, гледах и плаках, не защото ще се случи нещо лошо, напротив  всичко ще е наред, плаках от умиление, какво прекрасно семейство сте и ще продължавате да бъдете, колко обич имам във очите ви, радостта с , кяото ви изпълва малкото човече, прекрасните мигове, които сте имали и ще имате.Някой ден всичко това ще е само лош спомен и когато погледнеш прекрасните си слънчица ще знаеш , че си е струвало! Пожелавам ти го от сърце мила смела майчице.Не искам да казвам дано, защото знам и вярвам, че всичко ще е наред! Praynig Praynig Praynig
Не съм наясно с пей пал, но утре ще преведа каквото мога по сметката на Поли.
Кураж момиче, пращам ти цялата си любов, чакамете с нетърпение Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :hug:hug: Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :hughug: Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :hughug: Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :hughug: Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :hughug: Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :hughug: Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :hughug: Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :hughug: Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :hughug: Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :hug

# 880
Поли, много кураж и късмет мила    bouquet   Hug

# 881
  • Лондон/Пловдив
Поли миличка седмиците си вървят ,ето 24 вече още малко си дръж бебчето на топло поне до 30  Praynig.Всичко ще бъде наред ,вярвай в това  Hug

# 882
Lady Frost, браво за сметката в Moneybookers! Има ли начин да се даде някакъв линк към тях на сайта, както с Пейпал?

# 883
  • Бургас
Поли, днес бях в Поморие и запалих свещичка в една църква. Там  имаше кръщане на 40дневно бебче. Мисля, че е добър знак. Лек полет, миличка. Hug

# 884
  • Манчестър
Освен всичко останало , смятам,че трябва да се предприеме връзка и с Боико Борисов, смятам,че ще вземе нещата присърц...поне може да се урдеи финансиране чрез НЗОК...

Стискам палци Поли, само Германия, никакви колебания в избора си..

Общи условия

Активация на акаунт