плацента инкрета...страх ме е

• 103 669
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 975
  • София
сега отново гледам, има вече повече опции, ще пробвам и ще пиша
не, не ми приема дебитната виза, но приема кредитна американ експрес за ъплууд, но незнам ще приеме ли за теглене

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 22:50 от х_diabet_mama

# 976
  • Пловдив
Някой има ли информация кога Поли е на преглед?

# 977
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Поли,радвам се,че полетът е минал добре и вече си в Берлин,надявам се скоро да ни се похвалиш с добри новини. Hug

# 978
Поли,не те познавам,но през последните няколко дни,докато четях темата,те почувствах като близка приятелка. Hug
Възхищавам се на силата,която притежаваш и силно вярвам,че добрите новини тепърва предстоят. Peace
Молим се за теб и твоето бебче. Praynig
Прегръщаме те силно......кураж. Hug Hug Hug
Поклон пред всички момичета ,които помагат за събирането на парите.
И ние ще помогнем,дори и да е с мъничко. Hug

# 979
Днес и ние със съпруга ми преведохме една сума от сърце.

Мисля, че ще има по-голям ефект, ако Поли сканира офертата от Болницата и я сложете в нейния сайт и разбира се тук.
Напоследък хората в БГ са много недоверчиви и може би, ако видят черно на бяло ще откликнат.

# 980
  • ул. "Мечтание"
Мисля, че ще има по-голям ефект, ако Поли сканира офертата от Болницата и я сложете в нейния сайт и разбира се тук.
Напоследък хората в БГ са много недоверчиви и може би, ако видят черно на бяло ще откликнат.

Офертата в момента се изготвя. И да иска няма как да я сложи, защото още я няма!  Sad

# 981
мили мами реших иписах на премиера и на президента ни дано този път гласовете ни да бъдат чути писах от името на всички ни и се надявам никоя от вас да не ми се разсърди за това
всички заедно ще успеем и ще помогнем!!!

# 982
Момичета, Grinning вече се е появил банера в dir.bg - сега наистина много хора ще го видят!

# 983
Е добре де, как се разбра за тази сума от 60 000 евро за лечението?

# 984
Е добре де, как се разбра за тази сума от 60 000 евро за лечението?

С риск не да се повтарям, а потретям - това е ДЕПОЗИТ за пациент без здравна застраховка в Германия!

# 985
Мили момичета! Прекрасно е, че всяка една от вас се опитва да помогне с каквото може.  Hug  bouquet
Искам само да внеса някои разяснения, за да се организираме по-добре. Надявам се никой да не се почувства засегнат от това.

В момента основната част от работата се извършва от няколко човека. Към момента това са:

1. Tatjana
2. Мамунката
3. ianajar
4. Partman
5. Anett
6. iveeeta
7. аз

Поели сме писането до немски фондации и институции, обновяването на информацията в сайта, групата във фейсбук, писането до медии, компании, фондации, църкви и каквото се сетите. За целта има изготвени официално писмо, официален e-mail адрес и всичко става организирано, като се стремим да не повтаряме адресите, на които вече сме изпратили. Съгласете се, че за да е ефективна една подобна инициатива е нужна организация. Ако всеки започне да разпространява писма насам натам ще настъпи истинска анархия и може по-скоро да навредим, отколкото да помогнем.

Много Ви моля да се организираме добре, кой каквато идея има нека я сподели с някой от хората, които съм изброила и да вземем най-оптималното решение.

Иначе рискуваме да постигнем отрицателен ефект, а времето си тече.

Всеки, който има желание да помогне и има идея точно с какво нека ни пише - аз ще правя това и това, за да не се окаже, че то вече е правено.

Благодаря ви за разбирането! Вярвам, че никой няма да го приеме лично.  Hug
Сега най-важни са Поли и нейното бебе. И това, което е най-добро за тях!

# 986
мили мами реших иписах на премиера и на президента ни дано този път гласовете ни да бъдат чути писах от името на всички ни и се надявам никоя от вас да не ми се разсърди за това
всички заедно ще успеем и ще помогнем!!!

Поздравления, миличка!  smile3501
Чудесно си постъпила според мен! newsm10
Надявам се, да помогнат със значителни суми! Но и без тяхната помощ ще успеем!  newsm10

Голяма сила сме!  "Сговорна дружина - планина повдига!" и  "Капка по капка - вир става!"
Организираност, действия, молитви и професор - светило е равно на пълен успех и щастлив изход от изпитанието на Поли!!! smile3523 newsm17 baby

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 09:22 от огън

# 987
Някой има ли информация кога Поли е на преглед?
и аз това мисля и се моля всичко да е наред .

# 988
С риск не да се повтарям, а потретям - това е ДЕПОЗИТ за пациент без здравна застраховка в Германия!

Не може ли да се сканира точно този документ за депозит, все пак трябва да има някакъв факс или писмо....

# 989
Антонеа, разбирам какво имаш предвид. Предполагам, че след като стане готова офертата, ще може да се сложи на уебсайта (ако Поли прецени, разбира се). Но съдейки по големия брой хора, които вече са станали съпричастни към случая, не мисля, че липсата на такъв документ досега е породила някакво недоверие. Сайтът в момента е в процес на обновление и се прави всичко възможно да се даде максимално количество информация. Ще предам предложението ти на майката, която се занимава с това, но моля за малко търпение.

Общи условия

Активация на акаунт