плацента инкрета...страх ме е

• 103 650
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 990
  • Монреал
Уф момичета, извинявайте че ви занимавам, но ми дава ето това съобщение:
Sorry, your payment won't go through. To make it work, you'll need to add money to your account and pay with your PayPal balance.
Не ми дава да направя трансфер от кредитната карта, не мога да разбера защо, а уж ме бива в тези сайтове по принцип  Rolling Eyes

Ето стъпките, които следвам- записвам се в пейпал, избирам вторият таб "Send Money", в полето "То" слагам е-майла на Поли, после сумата и че е Personal и след това ми дава това съобщение без изобщо да ме пита дали не искам парите да излязат от картата или не.

# 991
Момичета сега виждам темата и ми стана много мъчно за Поли. Ще разпространя инфото до познати и приятели. Вероятно сте го мислили, но не съм чела цялата тема, а и няма да мога, та идеята ми е свързахте ли се със сейв дарина? Все пак и за бебето също става въпрос, не само за майката. Извинете, ако вече е дискутирано и прескочете  Embarassed

# 992
Ivy - дискутирано е. Доколкото знам, момичетата са се свързали с де що се сетят  Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 06:02 от ianajar

# 993
Поли, мила, от няколко дни чета темата и не спирам да мисля за теб!
Имаш и нашата подкрепа - духовна, енергийна, морална...
И пак: мисли позитивно, мисълта е всесилна! А ако те нападнат онези лошите мисли, погали коремчето си и предай любовта си/ни на мъничката Точица...
Молим се за теб и бебка, както и за всички съпричастни с твоята болка!   Praynig Praynig Praynig

Мили мамчета, които така всеотдайно помагате, невероятни сте! Голяма  Hug от нас!   bouquet

TarikMom,  Ние нямахме проблем s PayPal Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 07:34 от Patilina

# 994
  • Варна
Мила Поли, всичко ще се нареди и скоро цялото семейство ще бъдете заедно. Желаем ви го от сърце и се опитваме да помогнем с каквото можем  Hug , както повечето хора тук.
На мен лично не са ми нужни, каквито и да било документи, за да ми се доказва каквото и да било. Всичко е ясно: тази смела жена има нужда от финансова подкрепа, за да запази своя живот и живота на нероденото й бебе. Искам да помоля, преди да правим необмислени изказвания да прочетем за какво иде реч, и тогава да пълним темата с "писаници", от които Поли няма нужда в момента. Голям поклон и пред момичетата, които така всеотдайно работят и правят всичко възможно, за да може повече хора да научат за случая и да дарят пари.

# 995
Поли, много кураж!
Hug

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 12:47 от Tatti

# 996
Antonea,най-добре редактирай неуместния си пост, защото не  искам да знам какви чувства ще нахлуят в главата на Поли, ако прочете глупостите, с които уж искаш да ни успокоиш.

Напълно съгласна!

За сведение, Поли е питала професора за най-лошия йм такъв случай. Та при най-лошия случай, родилката е загубила не 15, а 20 (!!!!) литра кръв. Но не само тя, но и бебето й са живи и здрави.

Документ ще се качи колкото се може по-скоро, разбира се. Само да напомня, че средствата събрани на обявената сметка могат да бъдат преведени само и единствено до Шарите.

# 997
Поли, моля се всичко да има благополучен край! Praynig Praynig Praynig

Момичета, имам един практически въпрос - само евро ли може да се превежда по тази сметка?

# 998
Момичета, имам един практически въпрос - само евро ли може да се превежда по тази сметка?

Каквата валута избираш, автоматично ще е превърната в левове, доколкото разбрах.

# 999
  • ул. "Мечтание"
Ох, за жалост каквито и документи да сложите, винаги неверници ще има. Аз лично не вярвам че добавянето на един документ ще оправи нещата! Разбира се няма и да навреди...
Но тия дни проведох един разговор с един познат, който живее от години в Германия... Е, извади ми душата за тоя случай... Разпитва ме, мота ме, въртя ме... Абе не искам да си спомням, на луда ме направи! Такива глупости и обидни неща ми наприказва. Мен ме досрамя, че го познавам тоя човек. Не знам как си стърпях нервите да обяснявам едно по едно всичко... И накрая ми се тросна, че  той нямал 60 000 евро излишни, парите дето той можел да ги отдели, не можели да й помогнат, та нямало смисъл да си прави труда?!  Shocked Помолих го поне да разпространи случая в обкръжението си, все някой може да иска да помогне. И това ми отказа, нямало смисъл, те всички били бедни студенти!  ooooh! И това ми отказа...
Много криво ми стана!  Confused Знам, че има и още много други такива, които примерно с 10 евро няма да обеднея, ама на...

Моля ви се, не ме разбирайте погрешно, никого не съдя, нито визирам някой конкретно тук от темата, всеки има право да помогне или да не помогне. Все пак сме свободни хора със свободна воля, ама тия дето не искат да помагат по какъвто и да е начин, просто да подминават, вместо да ни правят на луди и да се държат обидно спрямо Поли и бебчето й. Тя не е виновна за случилото се, нито е искала да й се случи!

# 1 000
  • Добрич
Поли беше споменала, че сметката е в евро, но може да се превежда и друга валута.
Аз например преведох в лева.

Дали да не отворим нова тема?

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 10:15 от anuschka

# 1 001

Каквата валута избираш, автоматично ще е превърната в левове, доколкото разбрах.

Естествено, като не съм се изяснила - исках да кажа, нали мога да отида в банка и да внеса левове, това питам.  Embarassed
Видях документа в сайта и там пише, че сметката е в евро, а банковото дело ми е тъмна Индия, затова се замислих.

Има всякакви хора - факт. Дано поне който не помага, да не пречи.

О, отговорили сте ми, благодаря!

# 1 002
Спокойно можеш да внесеш левове Peace

# 1 003
Естествено, като не съм се изяснила - исках да кажа, нали мога да отида в банка и да внеса левове, това питам.  Embarassed
Видях документа в сайта и там пише, че сметката е в евро, а банковото дело ми е тъмна Индия, затова се замислих.

Да, Каритасче, може. В банката директно ти ги обръщат в евро.
Вчера преведох сума в лева и нямаше никакъв проблем.
Упс, с Либи сме писали едновременно  Simple Smile

Поли  Hug

# 1 004
Здравейте,имам малко глупав въпрос,в тази сметка могат ли да се внасят пари от чужбина?Или има нещо допълнително да се пише?

Мила Поли,кураж   bouquet възхищавам се на силата ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт