плацента инкрета...страх ме е

• 103 516
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 1 050
  • гр. София
Охх....и аз чакам някой да каже нещо  Tired

# 1 051
Момичета,представете си Полина да влезе в темата и да прочете днешното"рандеву"......
Дали ще и стане приятно....
Дали ще  се чувства объркана.....
Дали изобщо ще и се пише....
Милата душица изобщо няма нужда от допълнителен стрес.Съветвам ви с най-добри чувства-редактирайте постингите си Peace
Замислете се,че искайки да помогнем можем и да навредим. Confused
От тази тема момичето трябва да черпи положителна енергия,да и вдъхваме кураж,сили и вяра в успешния финал. Peace
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 1 052
Здравейте, не съм чела назад, уморена съм. Снощи попаднах в болница по спешност след кръвоизилив...Стискайте палци да спре кървенето, за да има шанс малката ми точица. Не знам как са сметките в банката, ако до утре всичко е наред - ще ви информирам, преди обяд. Сега ще се опитам да поспя Hug
Благодаря, че сте с мен

МАМУНЧЕТО МИ, И ТИ НЕ СПА ЗАРАДИ МЕН....БЛАГОДАРЯ ЗА МИЛИАРДЕН ПЪТ....

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 22:32 от polina13

# 1 053
  Поли  Hug съжалявам за случилото се. Стискам палци и мноооого кураж душицо  Hug

# 1 054
Поли,мила много съжалявам.Дано се оправиш по-бързо.Прегръщам те Hug

# 1 055
Ох, милата  Confused
Почивай си, а ние ще стискаме палци всичко да е наред и да няма повече такива спешни случаи  Praynig

# 1 056
  • ул. "Мечтание"
Поли, дано се оправиш и спре кървенето Praynig Praynig Praynig!

# 1 057
Надявам се силно да се стабилизат нещата и да спре кървенето. Praynig Praynig Praynig

# 1 058
Много съжалявам да чуя това  Sad
Стискам палци  Praynig утрото да е по-ведро от вечерта  Praynig

# 1 059
Много,много съжалявам миличка
стискам палци и се моля за вас
Нека Бог ви пази

# 1 060
Ето от какво имам нужда на първо време.

Да ми се препрати официалния емаил който е получен с посочената сума ,на емаил – antonea@abv.bg

Да ми се прати на емаил също така сканирана последната ехография на Поли и всякакви  други изследвания ако има такива досега. Разбира се и тел за връзка с Поли.

Още тази седмица,ще отиде човек на място в Шарите и ще разговаря с професора и клиниката. Подробно да се каже, каква ще е цялата процедура по лечението. Между лекари е много по-лесно.
Ако има някаква грешка в цифрата и съм убедена, то трябва да се поправи.

Тъй като Поли е в Германия вмомента, не е лошо да се прегледа и при други специалисти, чакам имената им.
В понеделник ще знам и най-добрите в тази сфера в Италия. Що се отнася за Италия, много от големите клиники когато имат рядък случай, лечението на пациента е безплатно, особенни когато става дума за родилки. Писах на една моя позната, която може да ми съдейства с много неща.

Чакам имена на специалисти от Швейцария и Англия.
Тук нямаме много време за излишни постове, защото както знаете Поли е в Германия на произвола и ако утре, не дай се боже има болки и както нямаме събраната сума, какво правим? Не се захващайте за думата ПРОИЗВОЛ, знаете какво имам в предвид. Разбира се, винаги има бърза помощ...............

Що се отнася до Германия, преди години събирахме пари за трансплантация на бъбрек на един колега на моя съпруг. Успяхме да съберем поисканата сума от 30 000 евро, но няколко месеца преди операцията, момчето се записа да следва там и здравната осигуровка пое всичко. Най- тъпото беше, че вместо да се даде сумата на друг нуждаещ се, момчето си направи бар в центъра на селото. Но както и да е , това е стара история. Имам в предвид, че  ще проверя веднага дали здравната покрива ако си студент в частно училище или университет.

А що се отнася до вас док. Емили и всички ваши колеги в този форум, вместо да пускате съпричастни постове, си запреднете ръкавите,защото не е тайна на никого,че всяко болнично заведение в Бг,когато има рядък случай веднага могат да извикат специалист от друга държава. Това е нормална практика по целия свят.
Болници на ниво в БГ имаме достатъчно, да не говорим,че после ще имат повод да се бият в гърдите си пред Слави.
  Много малък пример. Преди 3 години племенника ми имаше заболяване (на 2 милиона 1 човек) и от мед.академия в София си поканиха френската лекарка, жената си дойде ,оперира си и си замина по-живо, по-здраво...забравих да допълня...БЕЗПЛАТНО.

Аз не съм лекар, но от моята уста никога не е излязло думата ЛЕГАЛНО И НЕЛЕГАЛНО ЛЕЧЕНИЕ. За мен съществува думата ХУМАННОСТ  и мисля,че най-вече вие ЛЕКАРИТЕ трябва да я спрягате тази думичка.

4. За сумата са Ви казали вече, че включва и неонатологичните грижи, които навсякъде, и в Германия в това число, са от най-скъпите медицински услуги

Нека вече да загърбим на страна МИТОЛОГИЯТА, че в Бг е най-евтино и Европа е недосегаема. Германия не е на Луната. Не забравяйте,че Германия е една от най-хуманните държави,както Италия.
Нямам намерение да си редактирам нито един пост, за мен тук има два човешки живота които трябва да се спасят. Искам Поли да бъде позитивна, както съм аз и всички вие.

Здравейте, не съм чела назад, уморена съм. Снощи попаднах в болница по спешност след кръвоизилив...Стискайте палци да спре кървенето, за да има шанс малката ми точица. Не знам как са сметките в банката, ако до утре всичко е наред - ще ви информирам, преди обяд. Сега ще се опитам да поспя
Благодаря, че сте с мен

Поли, съжалявам за случилото ти се,сега си почивай. Не е лошо да информираш някои твой познат от този форум, къде точно си отседнала в Германия, за да може на момент при нужда, някои да откликне на място.
Хубаво е също така,ако ти не можеш ,някои да пише от твое име тук ,защото много хора живеят деня си с мисълта за теб.

# 1 061
  • София, Борово
Уважаема Antonea,
Поли е приета по спешност в болница! Нека и дадем кураж все пак! Тя от това има нужда!

# 1 062
  • Пловдив
Поли кураж и от мен Praynig Много хора сме с теб!

# 1 063
Антоанеа, пратих ти ЛС. Мисля, че са се получили някои недоразумениа, по-удобно ще е да ги изгладим така.

Поли, кураж!  Hug

# 1 064
  • София
Господи, моля Те, помогни на Поли и нероденото й дете да преодолеят тази криза и да се радват на живота си заедно! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт