плацента инкрета...страх ме е

• 103 518
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 1 035
Емили, не мога да ти пратя писмото на немски, кутията ти е пълна!

# 1 036
Стискам ти палци Поли. Преведох парички, другата седмица пак.
Нямам време да чета назад: Поли вече е в клиниката и ще стои там до операцията ли?

# 1 037
  • тук
Оххх, никак не ни отива да спорим непрекъснато за някакви неща - повечето от нас тук са жени и майки.
Ако всеки само за един миг се постави на мястото на Поли, ще знае какво да прави, какво да казва и кои от съмненията си да остави за друго време и друго място.
Та повечето от нас изпадат в паника, ако детето им продължително време има хрема... хайде повече със сърце (може би това, че съм виждала с чите си Поли, Делян и Иван прави моето ниво на доверие по-високо, а може би е нещо друго ....

# 1 038
И ние днес преведахме пари. Мъжът ми пусна мейл с линк към сайта на Поли на работата си, дано има хора, които да откликнат  Praynig

Някой ако се е чувал с Поли и има новини, да пише как е тя!

# 1 039
Здравейте, аз също следя темата от самото начало.

Знам, че всички искаме да помогнем, но не се наежвайте срещу всеки, който не заявява ОТКРИТО с какво може да помогне. Сигрна съм, че Antoanea не се е включила в темата с цел да обиди някой. Все пак мила ако наистина можеш да окажеш помощта която твърдиш, сигурна съм всички ще са много благодарни. А за това е Поли е подминала писмото ти - да права си човек не винаги може д прецени кое е най-добрия избор в конкретния случай и едва ли тя цели да те обиди по някакъв начин.

И отново моля те Antoanea ако наистина можеш да помогнеш повече от нас - направи го!

Момичета, прекланям се пред всички ви за невероятната подкрепа и желанието ви да помогнете на напълно непозната жена !

# 1 040
Момичета недейте да спорите за глупости, все пак сме се събрали тук за благородна кауза  Heart Eyes. Който иска да помага, който не, просто да не пречи. Говорих днес със свекърва ми и ние ще помогнем скромно финансово, довечера тя ще говори с момичето подържащо сайта ни за да сложи банера за към сайта на Поли, една от майките на децата от нашия център донесе и листовки, за което благодарим  Hug
Бог да е с вас Поли  Praynig
Всички мислим и се молим всичко да е наред  Heart Eyes

# 1 041
  • Ловеч
Пуснах теми в два автофорума, сигурна съм че ще се отзоват, утре ще пусна по сметка.
Не сме тук да се караме, всеки иска да помогне с нещо - съсредоточете сили към целта и горе главата. Аз вярвам че ще се получи.  Praynig Поли да е добре.

# 1 042
Мисля ,че доста несправедливо се нахвърлихте към  Antoanea,написаното от нея има достатъчна логика

# 1 043
Аз не разбирам защо Антонеа смята, че може да знае по-добре от самата Поли кой е най-добрият избор за нея.
Също така не знам къде ги правят тези трансплантации за 30-50 000 евро. В Мюнхен бъбречната трансплантация е 70 000 евро, при трансплантация на 1 бъбрек от жив донор. При несъвместимост на кръвната група +30 000 евро, а вероятно трансплантацията от донор , претърпял мозъчна смърт, е още по-скъпа, защото органът трябва да се транспортира, съхрани, етц.

Мисля, че това обсъждане трябва да престане.

(И моля, казва се секцио, не секциум.)

# 1 044
Някой има ли новини от Поли?
Притеснява ме мълчанието й, да не би да е изпаднала в депресия заради мъничкия Иван  Sad

# 1 045
  • София
Олимпия, Зори и прати смс ако си ползва телефона там и може да отговори, дано не се притеснява за Иван  Praynig

# 1 046
В такъв критичен момент всеки би искал да знае, че е осиурил най-доброто за детето, за семейството, за живота и здравето си. Това не е каприз. В България има и много кадърни лекари, но като цяло мед. грижи едвали могат да се сравняват с нивото на медицината в Западна Европа. Ако се поставим на мястото на Поли и нейното семейство, мисля че всеки би постъпил като нея. Ако ще и до Луната да трябва да отиде. Днес казах на мъжа ми и той е превел дори малко повече парички, отколкото говорихме. Финансово не сме добре, но кой колкото може да отдели - да е от сърце.

# 1 047
  • гр. София
Здравейте борбени мами и хора с големи сърца! Изчетох цялата тема на един дъх и искам да се присъединя към вас и тази клауза. Днес разпечатах от брошурите.....ще ги пускам по пощите в квартала ще ги раздам на колегите и на когото мога. Ще я подкрепя и финансово до колкото ми е възможно. Страшно много се надявам всичко да мине успешно и мъничето и мама Поли да се завърнат живи и здрави в България. Ще мобилизирам и мъжа ми да се включи с разпространението на брошурите в няколко магазина в София и Пловдив и се надявам всички заедно да успеем да помагаме и да поддържаме духа на Поли както до сега. Вярвам в щастливия финал и борбеността на тази майка и малкото човече в нея! С вас сме всеки миг до края!  Изпращаме ти хиляди прегръдки и целувки  Hug Hug Hug Не се страхувай Поли вярваме в теб!

Моля, ако някой има новини от Поли нека ги сподели......

# 1 048
 Praynig Hug  bouquet За Поли и всички съфорумци

# 1 049
Praynig Hug  bouquet За Поли и всички съфорумци

Peace Peace Peace
Ох няма ли новини Tired

Общи условия

Активация на акаунт