плацента инкрета...страх ме е

• 103 632
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 1 020
Момичета, защо банерът в подписа ми не излиза? Или само аз не го виждам newsm78
Какво трябва да направя?

Може би си избрала банер, който надвишава допустимите 100х200 пиксела и затова не излиза  newsm78

# 1 021
Може би си избрала банер, който надвишава допустимите 100х200 пиксела и затова не излиза  newsm78

Ами до снощи си излизаше без проблем  newsm78
За да не спамя темата, може ли някой да ме ориентира какво да направя на лични.
Благодаря предварително  bouquet

# 1 022
Здравейте,
някои има ли информация как е Поли днес и как са нещата при нея?

Поли и ние сме с теб Hugочакваме новини

# 1 023
Ами до снощи си излизаше без проблем  newsm78
За да не спамя темата, може ли някой да ме ориентира какво да направя на лични.
Благодаря предварително  bouquet

Явно банерите са били преместени в друга директория на сайта.
Редактирах адреса в подписа ти и вече се вижда.

# 1 024
Антонеа,

поради липса на изготвена оферта (не са минали още цитираните от теб 10 дни!!!) от болницата по мейл казаха за 60те хиляди евро, които включват стационарен престой от няколко седмици, операцията и неонатологичните грижи за бебенцето. Разбира се, че ако фактурата след изписването на двете е по-ниска, ще й върнат разликата, това никой не го оспорва!  Naughty Пак повтарям, още не е готова писмената оферта, но бъди сигурна че при 1ва възможност ще бъде публикувана.

Ще ме извиниш, но звучиш като ощипана госпожица, която се е обидила че помощта й не е била добре дошла. А каква точно е била тази помощ, не знам, но Поли сигурно си има причини защо не се е възползвала от нея.

Това е последен отговор от моя страна към Антонеа. Нямам време за губене  Stop

# 1 025
пак не разбрах sms могат ли да се пускат?

виждам че някои от вас грешно ми тълкуват постовете относно причината. но прочетох в началото че у нас това бил втори случей и нямало подготвени лекари , а в САЩ на 2500 раждания едно било с такава диагноза ??? нещо ми се разминава тази информация, или аз не съм разбрала правилно? нима у нас са правени само 5000 секцио примерно?

пак пожелавам вяра и късмет на семейството на Поли и успешна операция в Германия !

# 1 026
  • ул. "Мечтание"
пак не разбрах sms могат ли да се пускат?

НЕ!

# 1 027
Здравейте, днес разпечатах брошурата и събрах малка сума от колегите в офиса,която ще преведа до дни по сметката на Поли.
 Hugмило момиче, бъди силна и вярвай в добрината и човещината на хората Hug Hug Hug
Успех Поли baby_neutral

# 1 028
  • София
Здравей, Поли, здравейте, момичета  Hug

Следя темата от първия ден, в който Поли пусна първия пост. Вълнувам се с нея и с вас Simple Smile Нямам никакво съмнение относно правилността на взетото решение. Аз също работя в лекарски среди и питах кой, където срещнах. Всички казаха, че това трябва да се направи. Нямам и никакви съмнения относно истинността и искреността на Поли. Ще преведа пари следващата седмица (когато получа заплата), защото в момента буквално нямам...

Искам да ти кажа Поли, че се моля за вас и искрено вярвам в добрия изход! Много съм впечатлена и се възхищавам на момичетата, които се ангажираха в цялата организация -   bouquet Аз също разпратих информацията и молбата за помощ на всички мои познати.  Hug

# 1 029
Имаме още една публикувана новина за поли в ден.бг   Simple Smile

# 1 030
Антонеа, нямам никакво намерение да влизам в махленски спор, не мисля, че е от полза за когото и да било, а и го считам за загуба на време.
Накратко:

1. Само прочетете пак какво сте писала в последния си пост за казаното от Лекар "Точните му думи бяха,че пациентката трябва да бъде най вече спокойна, позитивна,да не се драматезира излишно случая ,защото това влияе на психическото и състояние и това до колко време ще износи плода. Що се отнася до секциум, премахване на матката и част от пикочния мехур,евентуален кръвоизлив, ме успокои,че лекарите си знаят работата и те най добре могат да определят сложноста на случая. Но ме увери да бъдем спокойни." и къде в това видяхте мнение, че става дума за "лека манипулация", както сте писали в предишния си пост.

2. "Връзки" и аз имам, но не считам за нужно да се хваля с това, пък и не мисля, че в случая са нужни "връзки", по белия свят се процедира по легалния начин. Решението къде да се лекува Поли вече е взето и не мисля, че е коректно да бъде разконцентрирана с други предложения.Това пряко противоречи на съвета на братовчед Ви, не слушате нас, послушайте поне него.

3. В договора с банката има клауза, че средствата могат да се използват единствено за плащания към Шарите. Мисля, че това решава въпроса "къде" и всякакви по-нататъшни обсъждания по темата са преливане от пусто в празно, които само могат да травмират излишно Поли.

4. За сумата са Ви казали вече, че включва и неонатологичните грижи, които навсякъде, и в Германия в това число, са от най-скъпите медицински услуги.

5. От мен толкова по въпроса, предлагам и Вие да приключите темата, аз лично повече не мисля да Ви отговарям.

Anaise, в началото на темата става дума за друга диагноза - Placenta increta, която е много по-лека и съответно по-разпространена. При Поли за съжаление, за тези месеци от началото на темата досега, от нея се е развила най-тежката форма - Placenta percreta, което е изключително рядко - без да претендирам че помня точно, някъде 0.009% вероятност.

Lady Frost, браво, идеята за Католическата църква е много добра, те редовно правят такива кампании за събиране на средства. Мисля, че е добре да се пише и до "Св.Йосиф", не само до източния обряд.
Това ми напомня, може ли някой да ми прати на лични текста на писмото, което се изпраща /ако го има направо на немски и английски, ако не на какъвто има/ - ще го пратя до църквите, където са кръщавани моите деца.

# 1 031
Бог да е с теб Поли и с детенце. PraynigСъс свито сърце пожелавам вси4ко да се оправи бързо.Една силна прегръдка от мен Hug.

# 1 032
  • ул. "Мечтание"
Lady Frost, браво, идеята за Католическата църква е много добра, те редовно правят такива кампании за събиране на средства. Мисля, че е добре да се пише и до "Св.Йосиф", не само до източния обряд.

Там ги познавам добре, ходим често. Даже ще отидем лично с мъжа ми да говорим с отеца, както и да занеса листовки. Ще го помоля да разпространи и в други църкви, ако има възможност или да ми даде координати на църкви и организации, които могат да помогнат.

Писахме си с Либи по въпроса за изпращането на мейли до различни институции, организации и фирми, тя ми каза, че официалните писма се пращат от пощата на Поли. Ако имаш координати можеш на нея да ги дадеш и те ще пуснат мейли.

# 1 033
Всеки който се сети на кого да изпращаме мейли да ми пише на лични - мейла, до кого е адресирано и т.н. Писмата (на бг и англ.) са при мен и ги изпращам от официалната поща към сайта на Поли.   bouquet

# 1 034
Здравейте момичета  Hug , влизам често само с надеждата да видя има ли новини за и от Поли, благодаря ви за всичко което правите на всеки който е помогнал с каквото може. Последните няколко страници обаче се превърнаха в бойно поле. Antoanea вярвам, че имаш най-добри намерения, но ако искаш и има начин да помогнеш, просто помогни, ако знаеш най-вярната врата, на която да почукаш, ами просто почукай, ако има нещо, за което останалите не са се сетили или не могат да направят за Поли, просто го направи. Тука не сме длъжни да даваме обяснение на мъжа ти кое, как и защо. Който вярва да вярва и да помага. Не искам да споря с теб, аз те моля. Не превръщайте темата в спор и не си губете времето с това.
Момичета, ако има новини от Поли, моля пишете, притесняваме се.

Кураж миличка Поли, ще се справиш.

Общи условия

Активация на акаунт