Май дойде и отмина, а ДЕКЕМВРИЙЧЕТО щурее за двамина!

• 15 704
  • 278
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
др.Хаус  Heart Eyes ми правеше компания (макар и за последен път  Tired )

само нема да се притесняваш! новия сезон на чичко Хаус започва на 21 септември  Heart Eyes  Wink

# 241
  • Бургас
Аз лятото разрешавам да си ляга по-късно, щото е приятно вечер времето. Зимата има да си седи у нас, колкото иска и няма да има игри до късно  Peace Сутрин става към 7 - 7.30 къде безпроблемно, къде проблемно. Незнам дали успява да се наспива, ама вечер не ще да си ляга. Аз какво да направя, не мога да го натискам в леглото. В това отношение съм го оставила малко на самотек. След яслата отиваме на разходка, но пък с вечерята трудно се организирам, че ми се ще да вечеря по-раничко, а като сме навън яде боклуци. Много тъпо трябва да го прибирам у нас да вечеря и после пак да излизаме.....

# 242
др.Хаус  Heart Eyes ми правеше компания (макар и за последен път  Tired )

само нема да се притесняваш! новия сезон на чичко Хаус започва на 21 септември  Heart Eyes  Wink
Вержи, благодаря, че и мен успокои!  bouquet

# 243
  • Под Сините камъни
Кате, честит именник! Да е жив и здрав!
И ние си лягаме сравнително рано,гледам да е в леглото най късно в 21:00.За нощния памперс още не сме го махнали,макар че той сам се буди около два пъти за да пиша сутринта като стане пак е пишнал в памперса,ама как иначе като пие още мляко вечер.Ей това на нас ние проблема когато спрем  да пием мляко ще спрем и да пишкаме

# 244
Кате и от мен честито, да ви е живо и здраво момчето!

Ние сме от късно прибиращите се - къмто 21 часа, понякога и по късно и съответно вечерята ни е късна, ама както Катето каза - не съм на трудовия фронт и сутрин преди 10 ни няяяямааа. Да видим като тръгне на градина - ще трябва да променим нещата... Утре заминаваме къмто морските ширини, от три дена Дивна се разхожда с плувните очила на малкия батко и обяснява, че отивала на "мието" да "пува като ибка" - ще видим дали не е само обещание, миналата година единствено в нейната си лодка плуваше - на сухото...

# 245
Бети -  Hug Х 100 !!!    bouquet

Пешеходке, завиждам благородно за морето , ние сме още само с плановете и мечтите за там ,но
кой ни пречи да си мечтаем и планираме  ?!  Wink
Приятно изкарване и много положителни емоции да съберете !  Peace

Днес го увещавам Георги, как можем да заминем с едно приятелско семейство на море с негов набор и сестричка
/ бебе !  - по Гоговому  / на около 1 г.
Казвам му  :                                           "Ще идем с бебето на море... "
Той отговаря типично по германски : " Бебе - на меè ... не !"
Викам:                                                    "Що, бре ?"
                                                               " Бебе, може дауи мето"  .... отговаря много строго загрижения да не се удави бебето  Simple Smile

# 246
Привет!  Grinning
Магеста,  Joy
Моята щерка едва последния път като бяхме на плаж се престраши да цопа радостно във водата,а миналата година не мърдаше от хавлията  Laughing ,чааак последните пъти (миналото лято) се престраши да стъпи на пясъка  ooooh! Та свърши ми рахатлъка на плажа  Crazy ...а за другото лято не смея и да си помисля какво ще става ooooh!

Вержи,мерси за инфото за хаус  Heart Eyes ...отдъхнах си  Laughing

Айде,приятничък! Grinning

# 247
  • Варна
Лора може би днес ще ходи на плаж за сефте тая година...да видим...по принцип не можеш да я накараш посмъртно да стъпи на пясъка или да влезе в морето Naughty седи на хавлията,но предимно в лодката с морска вода и се плацика  Rolling Eyes

мимина  Wink

# 248
Поли Жекова, честит рожден ден!!!
Пожелавам ти да си здрава, щастлива и много обичана майка и съпруга!!!! Hug

# 249
  • Бургас
Честит Рожден Ден Поли! Всичко най-най!

# 250
Поли Жекова, честит рожден ден! Желая ти здраве и сбъднати мечти!    bouquet
Как сте, Вержи, по-лесно ли е да си мъжка майка?
Хелпнете ме малко - отивам си в Търново и първата ми работа е да заведа Кокото на логопед. Нещо не ме бива в търсачките, опитвам 2 дена, но... Ако някоя спецка може да ми изкопае телефони и адреси, ще съм много благодарна. Искам да си уговоря среща от тук, да съм сигурна, че хората не са отпускари и пр. Иначе Колчо си е обогатил речника, но е далеко от постижението 3 големи и 3 малки думи в изречение. Жабата е аба или даба, а жирафът, горкия - лала. Изгубихме цяла година тука. Много ме бива да си прецаквам децата, добре, че са само 2  Cry
Та планът ми е натоварен-стоматолози, офталмолог, мамолозг, гинеколог, логопед, УНГ, банки, НОК, банки, месторабота, сбор, море, планина. Разбирате ли за какво иде реч в рамките на 18 дена?!

# 251
  • Бургас
Ивчок що не попиташ в Търновската тема, там майките сигурна съм ще ти дадат бърз отговор за телефони и адреси, стига да не са забегнали по морето  Rolling Eyes

# 252
Ивчок, според мен ви е рано за логопед. И Венета говори особено. Какви са тези три големи и три малки думи в изречение? Не съм чувала. Венета повече от три-четири думи в изречение не слага. Но малки думи, не големи Wink. Казва примерно ненец - сладолед, пъкаки - чорапи, тута - вуйчо и т.н. Изобщо трудно се движи без преводач Mr. Green. И през ум не ми минава да се притеснявам, все още. Според мен, дай му още време. Поне една година. И без това, ако се наложи работа с логопед, май трябва да е по-голям. Водила съм брат ми на такъв специалист и не виждам примерно Венета как би следвала и изпълнявала задачите, които те поставят. Peace

# 253
Ивчок,  #Crazy "страхотно" планче си спретнала!  Confused Споделям мнението,че ви е рано за притенения,но ти си знаеш!  Peace Ноела говори доста разбираемо,поне според мен  Mr. Green ,но от скоро.Дори използва изрази като "Ко викаш?"  Crazy и "Абе човек!"  Laughing ,любимо ми е като каже "ляльолет" на сладолед...то такива изцепки са рядкост! Grinning
Приятелско момченце не проронваше нито дума до навършване на 3г...издаваше само мучащи и "ъ"кащи звуци и майка му се беше побъркала от тревога  Confused...и изведнъж като се разприказва това дете  #Crazy ,та тъй... Peace
За финал да спомена,че днес завлякох и нея на ДК (заедно с бебето) и е 14кг на 92см!  Flutter
Айде,лека! Grinning

# 254
Здрасти и от нас,нашият режим е 21,30- 22 ч.Стараем се и го спазваме.
Малката обожава морето,само ни моли да я заведем пак./ от миналата година/ Голям фен е на "Земята преди време",а любимият герой е Педри.Лори говори добре,въпреки ,че не всички думи звучат добре.Последния бисер е :Челехи, в превод чехли.

Поли,Честит Рожден ден ,миличка.Желая ти от все сърце много здраве и много положителни емоции Hug

Общи условия

Активация на акаунт