МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО -4,чуй я ,виж я наслади и се

• 31 038
  • 456
  •   1
Отговори
# 330
дано пак да се появи от някъде  baby_neutral baby_neutral

# 331
Aз да кажа,че ние с Бубата сме си разделили Джами така
понеделник,сряда ,петък и неделя с мен  Flutter Mr. Green
вторник,четвъртък и събота с нея  Whistling
за в бъдеще-няма да го отстъпвам,най-много да взема от дните на Бубата(като гледам как се справя в леглото)  Whistling
Вие Кенан ако искате си го дялайте на порции ,за да има за всяка,но подозирам ,че най-важните части ще са Трайкова и Редеми  Wink
sIsIt0-ти като ги харесваш и двамата ще гледаш отстрани и двамата  smile3534 може да даваш по едно рамо в защита на двамата ,току виж някой се  е отказал и си дръпнала напред  Joy

# 332
Борбата за мъжете е безмилостно жестока, ще кажат хората че мъже не са виждали фенките. Twisted Evil

# 333
Борбата за мъжете е безмилостно жестока, ще кажат хората че мъже не са виждали фенките. Twisted Evil

Ей никои ли не иска пашата и той е готин Laughing Laughing Laughing стоя мустак

# 334
ооох geradost не ми се говори аз харесвам всичките мъже в тоя филм  . . . ее с изключение на по възрасните де  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 335
добре де,вместо да се карате,не може ли да си ги разделите някак си тез мъже  Rolling Eyes  bouquet

Как да стане? С redemi сме си го разделили,а mareto_che е първа резерва Peace

Благодаря,че все пак съм в резервите и то първа Laughing Laughing  bouquet  bouquet

# 336
добре де,вместо да се карате,не може ли да си ги разделите някак си тез мъже  Rolling Eyes  bouquet

Как да стане? С redemi сме си го разделили,а mareto_che е първа резерва Peace

Благодаря,че все пак съм в резервите и то първа Laughing Laughing  bouquet  bouquet
еее голяма си късметлиика  Wink

# 337
Цитат
ооох geradost не ми се говори аз харесвам всичките мъже в тоя филм  . . . ее с изключение на по възрасните де      

Ами тука има по-хубави мъже от 1001нощ и Перла взети заедно то и на Нимет мъжа не е лош

# 338
Aз да кажа,че ние с Бубата сме си разделили Джами така
понеделник,сряда ,петък и неделя с мен  Flutter Mr. Green
вторник,четвъртък и събота с нея  Whistling
за в бъдеще-няма да го отстъпвам,най-много да взема от дните на Бубата(като гледам как се справя в леглото)  Whistling

Mr. Green То да не вземе да стане обратното, да вземе да не можеш да му насмогнеш, че да ми искаш услуга да го взема за малко повече и да си починеш  Wink

Еххх, че сладко го казваш "Джами"...

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 14:19 от buba_bs

# 339
охх само за перла не ми говори защтото тоя мехмет ли там как са казва е направоооооооо убиец стархотен е просто най красивия мъж който съм виждала . . . ее вече за него си застлужава да се убие човек  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 340
На мен той пък не ми харесва.

# 341
 #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked еее поне имам шанс да го взема  Joy Joy

# 342
Цитат
На мен той пък не ми харесва
И на мен не ми харесва изобщо няма чара на Кенан и Джамил

# 343
sIsIt0
ти на всички герои в турските сериали нещо им имаш мераци  Whistling
 bath1
 да охладиш малко страстите  Joy

# 344
  • гр.София-Красна поляна
Цитат
На мен той пък не ми харесва
И на мен не ми харесва изобщо няма чара на Кенан и Джамил
Ауууу,много е грозен този от Перла.С тази руса косаааа,друго си е Кенан и Джемил,тъмнокоси и  смуглиии. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт