Най си е добре, на БУРГАСкото море! - 84

• 15 133
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • Бургас
Момичета за Мирена където шият булченски и абитуриентски рокли ли става въпрос,магазинът който се намира близо до стоматологията ли  Thinking

# 212
Да, ул. Македония, пресечката на фурната.

# 213
  • Бургас
ооо не искам и да чувам за тях  smile3515 те ми шиха роклята за бала ,първо в посления момент в който отивам да си а взема се оказа че по цялата дължина на рокля има голяма черна ивица не изцапано а от самия плат естествено те се направиха на ударени но както и да е накарах ги да ми я сменят,после роклята ми казаха една цена излезе съвсем друга мн се различаваше от оригинала ,който също те са шили ,а на бала бродериите ми който не бяха зашити а залепени изпопадаха и от корсета ми пласмасовите пръчки излезнаха и почнаха яко да ме бодат #2gunfire  #Cussing out и плюс това се държаха надуто през цялото време,само дето дадох толкова пари за една рокля още ме е яд ,а поне да си стуваше  #Cussing out

# 214
  • България
Да, препоръчавм и аз, гледам че дори са ме изтипосали в сайта им при булките.....
Я бързо се показвай да те видим коя красива булка си

# 215
  • Burgas, Bulgaria
и мене и ресторанта даже -украсата му, 24.10.2008 ако на някой му се гледа,а на снимките съм с ХАНА

# 216
  • Бургас
Колко пари взимат Мирена за украса

# 217
  • Burgas, Bulgaria
разли4но,зависи какво искаш.Моята украса беше  Sick  ,просто преобразиха ресторанта
http://www.mirenabg.com/mirena/pics.php?album=1226922301

# 218
  • Бургас
Пиши ми на лично ако искаш колко горе-долу ти излезе украсата,защото аз искам да наема агенция само за украсата

# 219
Да, препоръчавм и аз, гледам че дори са ме изтипосали в сайта им при булките.....
Я бързо се показвай да те видим коя красива булка си

С рокля до коляното, със златиста панделка на ханша и дълга коса пусната, това съм аз.
На мен също ми направиха украсата - на ресторанта, на колата, и всички дребосъчкови нещица купих от тях.  

# 220
  • Burgas, Bulgaria
лимо4е -много красива жена си  Blush

# 221
  • Бургас
лимо4е -много красива жена си  Blush
подкрепям

# 222
  • Бургас
Миме, и теб май те има  Thinking И аз се зазяпах в булките ,като,че ли съм се заженила  Simple Smile

# 223
  • Burgas, Bulgaria
прили4ам на лели4ка-дебели4ка -не се харесвам аз по снимки
айде ще си ходя,абе тия от  БТК са страшни до месец казаха 4е ще дойдат ама по-рано не.

# 224
     Къде го постнахте този сайт, видях сумати познати  Crazy и Мимето и Ина разпознах  Mr. Green много сте хубави

Общи условия

Активация на акаунт