Германска нова медицина - 4 част

• 79 185
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
на синът ми точно горните предни зъби са най-зле. сигурно не е без причина, но въпросът е сега как да му помогна? дали да не оставя нещата както са..?но ме е страх да не се усложни положението с някое възпаление... аз също не искам да го травмирам със пломби или процедури като почиствания, лекарства и другите стандартни, за сега е бил само на прегледи, ама и това май му стига да се уплаши

# 46
Разядените зьби са активни конфликти.
Има зьболекари специализирали за деца и е добре да потьрсите такьв.Знам,че е трудно да се попадне на истински човек,но опитайте.Ако наистина има проблеми,по добре ги решете,за да не се мьчи детето.

Да,Мег,докато паднат млечните.

Бенджи,тази хомеопатичка май знае за ГНМ Wink  bouquet

# 47
  • Пловдив
...
Бенджи,тази хомеопатичка май знае за ГНМ Wink  bouquet
Не съм говорила за ГНМ с нея, но има доста разнообразни интереси и много чете... Wink
Но каза, че няма друг начин, трябва да се правят кариесите... newsm78
Това с кариесите го има предвид при лечение на детето, по принцип.

# 48
Бенджи, можеш ли да ми дадеш координатите на въпросната хомеопатичка Blush

И да те питам - посещаваш ли темата за ваксините, не съм сигурна дали съм те виждала там Embarassed Ако си фен - може ли да те разпитам на лични кое джипи ползваш Embarassed

# 49
Бяхме на рожден ден. Като се прибрахме на гънката на бедърцето (бебетата нали и там си имат гънки) видях леко зачервено място (като пъпчица 2 или 3 мм диаметър) с една черна точица посредата. Първо реших, че е разчесана пъпчица, която е хванала коричка. Обаче нещо не ми даваше мира. Реших, че може и да е кърлеж. До сега не съм се сблъсквала никога с тях. Взех пенестата и смело реших, че каквото и да е трябва да го махна. И така. Извадих го - цяло. Сложих го на бял лист хартия и установих че е още живо. Мърдаше. Снимах го и като увеличих снимката ми стана ясно че е кърлеж. Shocked Сравних и с други снимки в нета. Сигурна съм че не е било повече от 4 часа върху малката.
Нейното поведение е нормално. Сега спи. Ама в нета такива неща прочетох за кърлежите, че лошо ми става. Вируси, бактерии, болести...   #Crazy Не че им вярвам...
Та искам да ви питам, има ли някой с повече опит с кърлежите. И смятате ли, че може нещо да се случи.

Ето го и героя дето беше засмукал дъщеря ми.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13145912

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 01:26 от Lolita007

# 50
 Lolita,дано му няма нищо на детенце  Praynig, но за всеки случай ,ако има начин -дай гадината за изследване в лаборатория.
Нямам опит/ дано не ми се налага  Praynig/ ,но и аз от нета съм чела ,че най-добре ,ако успеем да извадим кърлежа ,е да го занесем за изследване за най-често разпространяваните болести.

не знам доколко се връзва това с ГНМ и как се разглеждат тези твари в нейния контекст newsm78

# 51
Lolita,дано му няма нищо на детенце  Praynig, но за всеки случай ,ако има начин -дай гадината за изследване в лаборатория.

Малко е късно.  Tired
След като го извадих и фотографирах, го убихме и хвърлихме в тоалетната. Confused

# 52
  • в сбъднатите мечти
Моя близка  приятелка, лежи в болнцата с нисък хемоглобин. Искат да и правят операция на жлъчката, защото имала камъни с размера на яйце. Скоро е претъпяла операция за намалване на бюста заради дегенеративно изменение на гръбнака. Знам, че и се насъбра много напоследък (съпругът и беше в чужбина и сама се грижеше за детето, плюс проблеми около майка й), но къжете къде точно да я насоча да търси проблема. Съжалявам, ако вече е писано, но в момента не мога да ровя назад.

# 53
Кристиян ,моля за помощ ,става въпрос за брат ми .От една седмица големия пръст на единия му крак е подут и има адски болки.
Той е на 28 г, работата му е доста стресова и динамичн,преди 2 години откриха че има проблем със сърцето ,но не било нещо страшно .Ще го питам за точната диагноза.
А преди около 6 месеца  направи катастрофа ,и имаше натъртване на гръбнака.
Кръвната къртина беше доста зле преди седмица  ,сега се подобрявала,по неговите думи.
Какъв би могъл да е конфликта
Благодаря предварително

# 54
Страхотна е станала темата! Благодарности!   bouquet

# 55
И ние с малката много пъти сме имали кърлежи и сме ги вадили с пинцети.Аз даже един път имах кърлеж цели 2 дни,само ме сърбеше и се чешех и накрая сам падна,та го видях,че е кърлеж.

Самъин,не знам дали мога да съм полезна,но това,което знам е,че при подагра има със сигурност синдром.Има активен ексистенцен конфликт и конфликт на костите в левкемична,решена фаза.Брат ви може да е имал при катастрофата костен конфликт,който сега влиза в ремисия и заедно с активният конфликт активира силни симптоми на подагра.

# 56
dide ,много ви благодаря   bouquet

# 57
И ние с малката много пъти сме имали кърлежи и сме ги вадили с пинцети.Аз даже един път имах кърлеж цели 2 дни,само ме сърбеше и се чешех и накрая сам падна,та го видях,че е кърлеж.

Всъщност сега като се замисля не е нищо особено като се има впредвид 4е не е бил пове4е от няколко 4аса на кожата, но в първия момент бях ужасена. До този момент не се бях сблъсквала с тия гадинки.
В4ера и една оса я ужили 2 пъти.  Crazy
Така 4е свиквам.

# 58
Lolita  защо не помислиш за някакъв репелент.Една позната  каза,че си приготвя домашен с лавандулово масло, доволна е !
Толкова малко бебче като твоето -да го ужили оса  ooooh! , аз щях да умра от страх  Peace

# 59
Хайде и аз в темата.
По-напред стана дума за деца - левичари, които навремето са били насилвани да ползват дясната ръка. Точно такъв е случаят с мой близък роднина - сега ползва повече дясната, но пък с левия крак е по-добър на футбол, пляска с абсолютно изправени длани (т.е. нито едната няма превес). Въпросът ми към Крис е дали това не оказва някакво влияние на развитието на мозъка? Променя ли равновесието, честотите и т.н.?

Общи условия

Активация на акаунт