Германска нова медицина - 4 част

• 79 496
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Бунгичка,
Конфликтьт е "погнуса,гнус".Да не е настьпил нещо "гадно" за него?
Гьбичките са решена фаза.
Ламизил е сравнително ново лекарство.Засега не сьм чул обаче оплаквания от него.
Опиши кьде са гьбичките точно?Между прьстите,ходило....

Хамер не е изгонен,а го гонят. Wink
Ярка птица,ако не споменаваш името му,а само откритието му не е проблем. Wink

# 721
Ако потребителката наистина се интересува много от алтернативното, а не е чувала за ГНМ в Германия ми се видя странно. Не би ли следвало точно в Германия да е най разпространена тази медицина и да има и други източници за информация освен форума.
 newsm78

Германия не е изостанала страна, за да бъде разпространена подобна "медицина". А и "germanische" в името на ГНМ на немски носи съвсем друг смисъл, който не се предава на български с "германска". Но пък какво ли ви засяга това? Важното е да се решават "конфликти".  ooooh!

А н и, за да не се чудите чак толкова, ето Ви и анкета за това, колко е призната в чужбина ГНМ.

Не! Та той е изгонен оттук... И аз от форума научих и след това намерих писания на немски, но не смея да казвам, че знам дори за ГНМ, защото не знам дали няма да си забия някое  пиронче и да бъда обявена за антисемит, фашист и какво ли още не.

И много мъдро, защото наистина ще бъдете обявена за такава. А защо ли? Ами Хамер даже и не скрива тези си настроения. На сайта на Пилхар ги изразява и потвърждава ежеседмично. Не се правете на учудена, знаете немски, можете да се уверите от първоизточника.

Хамер не е изгонен,а го гонят. Wink
Ярка птица,ако не споменаваш името му,а само откритието му не е проблем. Wink

Нито е изгонен, нито го гонят.
Той бяга!
Защо?

Защо един старец ще живее е Норвегия, а не в собствената си държава, от която е толкова горд и която така обича и иска да й стане президент (и си вярва)? Или пък защо не се завърне в Австрия?  Grinning

Отговорът е прозаичен.
И в Германия, и в Австрия има заповед за задържане срещу него. В прокуратурата в Котбус има висящо дело срещу него. Така че чрез бягството си в Норвегия той избягва и тези неприятности.

Хамер е престъпник. Кога ще го осъзнаете?

# 722
Стига с льжите и параноите Персона.
В тази тема се пише ЗА ГНМ и не се плюе по Хамер.

А ти тук си НЕЖЕЛАНА.Пиши си в твоята тема против ГНМ. Peace

# 723
Никoй не е пророк в собствената си държава!

Аз не знам каква е причината Хамер да напусне родината си,няма и особенно значение.Подобна на медицината на Хамер познавам от Луиз Хей.Аз вярвам в тях!Съжалявам че този мой коментар събуди комплексите на Персона.

Персона и аз те моля напусни темата щом не вярваш и не ти харесва.Още се питам какво правиш  тук Rolling Eyes.Явно имаш безкрайно скучно ежедневие. Rolling Eyes

# 724
 Kристиан, гъбичките са между пръстите и може би има съмнение и по едното нокътче, защото е леко нацепено, макар че такова нацепване се получи и миналата година без да имаше гъби. Значи, казваш, че ламизила е безопасен за деца? Но лекарката го изписа за доста дълъг период- 3 месеца и това стщо ме тревожи.

# 725
И аз във форума се сблъсках за първи път с ГНМ, 4ак след това се разрових и запо4нах да 4ета и на немски.
След това си поръ4ах и някои книги и доста от тези мини книжките. Тях ги раздадох на познати и роднини. Имам си още 3 вкъщи, за спешни слу4аи.  Mr. Green
Общо взето съм информирала познатите си.

Една от близките ми приятелки, която тогава каза 4е това са шарлатански глупости, като я бяха уплашили с една диагноза на бързо се обади да пита какво е това и каква е при4ината да се стигне до там. После запо4на да 4ете и мисли, успокои се и след някое време вси4ко беше отново наред.  Grinning
Сега ве4е има друго мнение по въпроса. Wink

# 726
За косопада, бях чела разказ на една жена, на която и пада косата само отгоре по главата (там където е бретона). Това се слу4ва след като е загубила майка си, която много често я е милвала точно там. След време, когато преодолява загубата започва отново да и расте коса там. Било е шина в нейния случай.

# 727
Бунгичка,
Има Ламизил за еднократна употреба мисля.
Не знам дали е безопасен за деца и над каква вьзраст.Трябва да питаш и да прочетеш.
Говори ли с него за евентуален конфликт?Взехте ли "секрет" от мястото?

# 728
 Кристиан, ламизила е за локално прилоежение, който лекарката изписа, може би пероралният е еднократен. В листовката пише: за лица над 12 год. Тя няма съмнение, че по кожата детето има гъбички, но се съняваше за ноктите, каза, обаче, че взимането на проба от нокъта ще е доста травматично за детето и безмислено в случая.
 Честно казано изобщо не ми идва наум какво може да е това "гнусно" нещо, което да е настъпал, освен, ако нямаш предвид някакъв преносен смисъл, най- вероятно, но дай пример, не се сещам.

# 729
Здравейте отново!
При нас, освен че хремата продължава (овладявам я вече де), от 2 дни има и ужасна кашлица, с хрипове, много страшноз вучи бебе да кашля така Confused Всичко друго му е ок. Водихме го на лекар, за да го преслушат и да видим как са гърдичките - всичко е чисто, дорио гърлото му не е червено, но кашлицата се задълбочава сякаш и се чудя какво да го правим Rolling Eyes

# 730
Бунгичка,
Това имах пред вид
http://www.lamisil.de/lamisil.html Ламизил Once.Пак е само за мазане.
Всякаква погнуса вьв всякакьв смисьл.Обикновено искаш да се отьрсиш от нещо,което те е полазило,намьрсило,да изриташ нещо "гнусно".Понеже не знам на колко е години детето,а има значение за асоциирането на конфликта,само гадая в момента.
Защо се спряхте на Ламизил точно?Има и други,които добре действат.
Изчакахте ли 2 седмици да мине от само себе си?

Стеф,
Какво ти каза лекарката да правите с детето щом искаш "нещо" да направиш?

# 731
Нищо не каза, освен да промиваме нослето с физиологичен разтвор. Кашлицата била нормална, от хремата, но сега е вече по-силна и със секрети.
И аз предпочитам нищо да не правя, но така се мъчи с тази кашлица, чак сълзи му излизат и плаче...

Май е време за нова тема, като стигнем 50-та страница, ще пусна нова, ако някой друг не го направи преди това де Simple Smile

# 732
Моята малка дъщеря от един месец й се пишка постоянно ,ходи поне през десет минути до тоалетната .И си пишка обаче,няма парене .Но казва от време на време ,че я боли дудито .Не й е зачервено .Тя сама вече се обслужва в тоалетната ,нещо не я притеснява ,но постоянното пишане не намалява.Не зная къде е проблема.Помагайте.От утре ще  й правя бани с тетра,дано да я облекчи.

# 733
Кристиян, вагиналната гъбична инфекция пак ли е свързана с погнусата?

# 734
  • Пловдив
Знам, че доста е изписано по въпроса за лява и дясна част на тялото, но искам да попитам, за какъв конфликт става въпрос при деснячка, чиято дясна част е засегната - дясна ноздра, дясна част на гърлото, дясно око (отнася се за настинка)?

Общи условия

Активация на акаунт