Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на алергията към липа?
Как може да се установи алергията към липа?
Какви съвети се дават за успокояване на дете, което се тревожи за летене със самолет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на алергията към липа?
Симптомите на алергия към липа включват суха кашлица, хрема и други респираторни проблеми. Тази алергия може да бъде диагностицирана с помощта на специални тестове, като например проба за цъфтежа на дърветата, като например липи. В случая с Люси пробата се оказа положителна за дървесни цъфтежи, което обяснява нейните алергични реакции.
-
Как може да се установи алергията към липа?
-
Какви съвети се дават за успокояване на дете, което се тревожи за летене със самолет?
За да успокоите дете, което се тревожи от летене със самолет, е важно да насочите мислите му към положителните аспекти на пътуването и предстоящата ваканция. Подкрепата и уверяването на детето, че всичко ще бъде наред също са от съществено значение. Освен това е полезно да избягвате негативни мисли и да насърчавате детето да се наслаждава на преживяването.
-
Какви са основните характеристики на почивката в Кипър?
-
Как се приготвя мусака?
,....

и не свалят[img][http://tbn1.google.com/images?q=tbn:J2y5vT4yzHJtkM:http://www.azfotos.com/food_meals/stockphotosalamy/sacher-torte-cake-picture_AJM574.jpg/img]
......а Блонди да се погриже за вечерята
,ако сте ни мине по тънката лайсна
,р,ден а няма торта 
и твойта не е лесна,с толкова мъжеееееееееееее,наоколо 
ето и сладичкото да не помислите ,че ви вързах
.....и да ме извините за грешките/правописните,но не знам защо се побликува отговора без да съм готова
,на морето аз така
мама и децата така
сте кажете лошо нема....да ама нееее като се лепнал някакъв за мама
,а онзи продължава
... даже правиха замъка от пясък заедно,с децата си игра..
,какво ми се е захвалил ,какво се е залепил за мамито,не вижда ли че не и е приятна компанията,хайде
от там от където си дошъл,че да не стане и по- зле
като му заговорих ма и езика знаеш,ма и си оправна.... ма... ма....
,айде марш и млък
,после до рускинята до нас
,а как го удари една леля с чантата по главата
,умрях от кеф

Изкъпете се и заради мене в морето,моля ви се.. 
,аз съм стара и женена

.., та май трябваше да пожелаеш не на майка ми щерка й да я слуща.., ами тя да слуша щерка си...
... А иначе за вечерята.., не че се праЯ на 6 без 5
ама понеже вече Мирката е сервирала, та викам да не задръстваме с манджи, че ще станем тука бетер от кулинарния подфорум

..... Аз пък на пук на мизерабълната случка си купих нова блузка
.ами така сама ще си сервирам
!и даже ще си хапна
!!!!!!!
да нямам нужда от цайси
,а вечерта
олеееее
,....страшно голямо приятелство това на майчето и дружките и
,че и следобед идва 

всеки да си сипе каквото му се иска

....а това че тя остарява и почва да се измъква по периферията за много неща си е нормално и напълно оправдано
...аз не съм от тези дето си мълчат
,ама то здраво ги битонирали
да на кажа рогата
,че вечерта наближава....