Отговори
# 120
Ами тогава,в парка Марно поле към 9:30-10 става ли?/на нас ще ни е близо до поликлиниката после,само Тутубуту остава да каже!А къде точно?Гея,ние сме с розова количка Wink

# 121
  • пак там
Благодаря ви за подкрепата, момичета. Реших наистина да му предложа да отидем някъде уикенда, и май го навих... Grinning Май се отлага раздялата. Много шум за нищо, голяма съм паника. Embarassed

Споко, не си паника. И добре, че все още се шашкаш, че ако беше оставила нещата на самотек - тогава щеше да е страшно. Сега всичко ще се оправи. Просто ви трябват няколко часа спокойствие и на двамата  Hug

# 122
Браво,Доре!Това е зряло отношение към нещата.Пожелавам ви много емоционален и хубав уикенд!   bouquet

# 123
# 124
  • в сърцето на един мъж...
Дари, ако искаш да се търсим около чешмичката? Аз съм с червена количка на Кнор, с чадърче с ушички Mr. Green И две деца. Алекс няма как да го сбъркаш - едни големи къдрици ще се веят Mr. Green

# 125
  • София
Доре много се радвам!Дано няма вече такива моменти.Весел уикенд. Hug Hug Hug

# 126
Привет и от нас мили момичета,
Ние се прибрахме от първото море(океан) на бебчо.Отрази ни се добре на всички,но не случихме на време.Беше топло,но почти слънце не видяхме и повечето време духаше силен вятър.Слава богу болни няма Simple Smile
Да ви почерпя днес ставаме на 4 месеца

Честити месечинки и на:
Кристиян -  на 4erveno6iika
Калоян -  на Dor77
Тодор -  на m@m@
Савина - на siqnie
Яна- на mama pettty

Александра-на @sofi_val@

Сега отивам да чета че съм изпуснала две теми и после ще се включа

# 127
Доре,много се радвам че нещата се развиват положително Hug
Момичета,аз днес бях много зле емоционално благодарение на моята сестра Sad и като хванах малкият с количката и бегом на шоп-терапия...Е сметката ни олекна малко,ама мама е  по добре сега Wink
Бебко се зайграва вече с  една топка..тя е като топка за боолинг но плюшена и има едни възелчета..абе как обясних..по добре да ви  я покажа..

Една лека и спокойна нощ smile3524

# 128
добър вечер минки бинки и бубинки Hug
днес ни дойдоха гости от Чехия(на майка ми сестрата) и ако знаете Мая колко подаръци получи,аз май повече се радвам Blushимаме си и чаршавчета с пчеличката Мая Laughingявно и тя е превъзбудена и сега тука лежи преяла до мен и не ще да спи говори и ми обяснява някви работи Laughing
Доре бравос мила ,спокойствие и здрава храна му е майката.направи някоя готина манджа,напии го и го изплющи Blush и то всичко ще се нареди Wink
Карбо гледах ви снимките малката с непромикаем памперс ли е?и ако да били споделила доволна ли си,че нали палимм за морето да знам дали да и копувам и какъв.мерси ти предварително(глей как те задължих да ми отговориш Laughing)
Марти успех на 24 ще стискаме палци.
ох аз да ви се оплача ,не съм ходила на педикюр от 5 месеца и от днес ми забира палеца на единия крак купих си ихтиол но нещо не ми помага ,някоя от вас да знае някой бабин лек?
за обичките аз се продупчих миналата година и то дна приятелка ме излъга да отида с нея уж носа да си дупчи та почти насила беше.много ми били хубави ушите как нямало да нося обици,че и ми купи и обички и 10 дни тя м промиваше ушите и ми разработваше дупките че аз не можех да се пипна.така че на Мая няма да ги дупча като порасне да си прави ако ще и 20 дупки на ушите Peace
айде чао четолкова дълго кой ще го чете  bouquet

# 129
  • Пловдив
alximika,за набрали пръсти страхотен бабин лек е домат.Набутваш си пръстчето в едно доматче и стоиш така колкото можеш.Колкото по-често го правиш ,толкова по-добре.

# 130
Ако обичате да слушате приказки , може да си свалите от тук    http://ljube.com/278     Hug
С баткото цял ден това правихме , а и малката глезанка се заслушваше  Grinning

Лека и спокойна нощ от нас !

# 131
Здравейте! Аз да ви кажа чат пат нахлувам в темата ви, но не се изявявам много с писане, а по скоро с четене. Защо се захванах точно с Февруарките - ами защото точно през месец февруари решихме с милото да си правим бебе  и аз се регистрирах във форума и какво какво да чета и попаднах на вашата тема - беше много интересно - всички раждахте една по една и разказвахте с такава любов за бебчетата, че съвсем ме навихте и мен. И сега като ви чета ми е много интересно понеже някак навлизам в нещата с бебегледането.  Малко не се справяме с бебеправенето за сега, но се надявам и това да стане и то час по скоро  Wink  Вече минаха - март, април, май, юни - стискайте палци  за юли  Praynig   Та сега реших да ви напиша понеже отворихте темата за обтегнатите отношения след появата на малкото бебче и това малко ме притесни - като гледам май в 90% от случайте се стига до спорове и неразбирателства с милите мьжленца - а аз съм такъв човек, че ако се скарам с някой за нещо или заспорим дори после се чувствам много кофти и все се обвинявам че съм станала участник в подобно нещо и все си слагам вината на мене - та в този тон на мисли, малко ме притеснява този период през който минавате вие сега! Ама да не го мисля толкова това сега! Иначе само да спомена, че сте много интересни всичките и ми е много приятно да ви чета когато ми остава време, че то с това бебеправене - каталясахме  Crazy Crazy  Айде лека вечер и много любов.... И Сферичке - никаква раздяла - това може само минуси да донесе  Hug

# 132
alximika,за набрали пръсти страхотен бабин лек е домат.Набутваш си пръстчето в едно доматче и стоиш така колкото можеш.Колкото по-често го правиш ,толкова по-добре.
Елфи мерси  bouquet но утре ще пробвам че сега ще трябва в салатата да си сложа крачето Joy

# 133
Здравейте мацки   bouquet
Много се радвам , че проблемите постепенно се оправят  Party и болничките оздравяват  Wink
Много хубаво , че Мая не е алергична от котето, че много тъжно да трябва да се разделиш с любимото животинче ( и аз много обичам котани даже си имам една в къщи ама за сега стои далеч от детенце )
Ние с мойто мило също имахме три дни дето думичка не си казахме  smile3505 и то заради пълна глупост  Confused аз му се разсърдих за нещо и той да не остане по-назад взе , че и той ми се разсърди и така три дни ни дума, ни вопъл , ни стон  Mr. Green и после всичко си мина по старо му  Heart Eyes kiss Дано до есента да отминат тези периоди с депресии и тем подобни, и като си дойде да цари само любов и разбирателство в семейството  newsm47

Честити мини рожденни дни на всички сладурковци и сладурки   love001

Ние днес бяхме на консултация- бубата е вече 6,080кг. и 62см. (наддала е с 620гр. и е порастнала с 3см. )  newsm03 бихме и последния пентаксим и както винаги не виждам никаква промяна в поведението и  Party Казах на доки ,че съм дохранвала миналата седмица с АМ , защото ми беше намаляла кърмата и той ми каза друг път ако ми се наложи да дохранвам да го давам с лъжичка за да не свикне с биберон. То хубаво ама 170 мл мляко как се дава с лъжичка  Crazy то ще отиде сигурно 2 часа  Laughing (та този съвет мислим да го пропуснем  Mr. Green ) Казах на доки , че мисля да захранвам чак към 6ти месец  Naughty и той се съгласи ( ми де ще ходи  Mr. Green )

Ламтурник мноооооо готЯни мацките бе  smile3521
айде лекинка и тихичка нощ на всички  smile3524

А на Сферичката  Flowers Four Leaf Clover да измисли най-подходящото място за романтичен уийкенд  luvbed

# 134
  • София
Хехе, Кате, всички стискаме палци! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover EFP

Само да ти кажа, че и аз съм от вечно виновните, винаги се извинявам, чудя се как да оправя нещата, обаче напоследък и аз си показах ноктите... Сега само гледай как му се опъвам на Румен! Той не може да ме познае... Laughing Оправихме се засега, ще видим докога... Sad

Общи условия

Активация на акаунт