Отговори
# 135
  • Sofia
Елфи, страшно ми хареса този лек! На нашите батковци редовно им се случва (аз обяснявам, обяснявам,обяснявам как се режат ноктите на краката, пришки ми излезнаха на езика, ама кой да чуе!  ooooh! ) и следващия път ще го пробваме!
А ти, Миме, да се снимаш, че то тази гледка няма да е за изпускане  Joy hahaha Joy

Катя, добре си ни дошла! Simple Smile Дано само да не те изплашим с нашите неволи семейни. Ама то са си нормални тези неща! Ти се съсредоточи върху бебоците, те да те вдъхновяват, а другото с много любов се преодолява! И ви завиждам съвсем неблагородно за каталясването Wink Laughing Давайте сега колкото можете, че после няма време и силици.... Mr. Green

Краси, мерси! Венци сигурно няма да се впечатли, ама аз ще си послушам с голям кеф!

Хайде лекичка и мекичка нощ от мен!

# 136
Ха здравейте и от мен,

Доре  много добро решение си взела. И аз мисля като една част от момичетата, че раздялата само временно ще пооталожи нещата. Така че седнете и поговорете като големи хора, изгладете неяснотите помежду си и покажете един на друг колко много се обичате и колко държите един на друг.
Ние минахме през същия период, аз постоянно имам чувство, че моя мъж не ме разбира и не прави нищо за мен , за да се почувствам по-добре. Човек като е афектиран е склонен да вярва на всичко и да се самонавива най-вече.
По едно време исках временно да се разделим, но вътрешно знаех, че искам раздялата, за да може той да тръгне след мен и да ме моли едва ли не да остана   Embarassed

Иве страхотно инфо за пюренцата. Благодаря много  Hug

Ние вчера бяхме при алерголожката и тя каза, че на Йоан му е време за захранване с пюренца.
първо трябва да започнем със зеленчуково пюре като захранването трябва да трае от 7 до 10 дни. В началото по лъжичка две и всеки дне увеличавам количествтото докато стигне цяло буркнче от 125 мл.
Но тъй като ние сме с алергия трябва да купувам само безмлечни пюрета, в които да добавям млякото на Йоан.
Жената каза един месец да изкараме на зеленчукови пюрета и после да въведа пюре с месо. Заради АБКМ месото може да е от пиле, патица или заек, но аз заешко няма да давам. Като малка съм направила реакция към заешко и съм лежала доста време в инфекциознно, та ме е страх малко.

За бебчетата с разстройство -  алерголожката каза, че ако не бъде изолирано нищо от акото , няма проблеми. Явно нещо стомахчето е раздразнено от храна или претопляне. Но БиоГаята я продължаваме още 1 месец.
Също така никакви плодови сокчета, защото те могат да доведат до ново разхлабване  Wink

И тя потвърди, че фонтанелката на Йоан е още голямка и от дясно костите са му по - меки. Предиписа да му давам 2 пъти по 2 капки Вигантол. Но на мен ми се виждат много, все пак навън е доста слънчево и топло. И май ще давам веднъж по 2 капки. Уф, честно казано незнам какво да правя, защото хем ме е страх да не му се затвори по-бавно фонтанелата, хем да не предозирам детето с вит. Д  newsm78

Голем панаир е станало заради онова Зеленоокото  Joy Много е зле това момиче  #2gunfireДано поне възпита детето си както трябва.

Инче, Лара честити ви нови придобивки. леко и безаварийно шофиране  Simple Smile

Честити месечинки на всички бебчовци , празнуващи днес и утре

Толо
да ти е жив и здрав малкият рожденик. Много да ви радва, да расте умно и добро дете и да помага в гледането на Раличка /знам, че на Боян рождения ден е утре, на 19, но не съм сигурна дали ще успея да се доредя до компа утре.

Ей, Катеуспех и от мен и непременно да се похвалиш като видиш  EFP и живот и здраве догодина да вървиш след  1stroller
А пък мъжете не ги мисли, то май и с деца и без жените сме си вечно недоволно племе. Все искаме по нещо.

# 137
Здравейте момичета  Hug
Аз се включвам с едно бързо въпросче... на мен ми се възстанови цикъла април, после и май месец ми дойде на същата дата, а този месец го няма вече 2 седмици, та нормално ли е още да е нередовен  newsm78 То уж се пазим и не сме сгафили ама взех да се панирам  Praynig

Кате действайте по въпроса, стиснати палци от нас да стане скоро и две червени чертички да те направят най- щастливия човек .. и да не забравиш да се похвалиш като стане  Hug

айде лека и мека

# 138
Здравейте момичета  Hug
Аз се включвам с едно бързо въпросче... на мен ми се възстанови цикъла април, после и май месец ми дойде на същата дата, а този месец го няма вече 2 седмици, та нормално ли е още да е нередовен  newsm78 То уж се пазим и не сме сгафили ама взех да се панирам  Praynig
И при мен е така. Казах на мъжо, че колкото деца ми направи- толкова ще родя. Да се взема в ръце и да ме пази или да си търси втора работа. Mr. Green
Сега сериозно, мисля, че е нередовен още. С Калина ми дойде чак на 6 месец, но после взе да ми идва съвсем редовно и обилно както преди. Сега ми дойде преди 2 месеца и миналия месец, но слабичко като зацапване и за 3-4 дена само.
Пък, ако бъркам- ще се видим  при февруарки 2010. Mr. Green
Кате, добре дошла. Гледам аз непознат ник и си мисля, че някоя от априлките ни шпионира.

# 139
Кате, добре дошла. Гледам аз непознат ник и си мисля, че някоя от априлките ни шпионира.

Хихихи те незнам дали ни шпионират ама аз надникнах от балкона Blush и видях, че им харесва идеята ни за национална срещичка  Mr. Green

Офффф реших да си изтегля всички приказки от линкчето на Краси и сега щее трябва да чакам доста докато се изтеглят  Tired а ми се нанка  smile3507

# 140
Теди, само двенки саминки сме с тебе тука. И ако не се видим тези дни много неизпита бира ще ни се събере, голямо стимулиране на лактацията ще падне! Mr. Green

# 141
 Добро утрооооо!!!

Честит рожден ден на Боян на Толо!!!! Да расте щастливо, здраво и усмихнато дете! На леля Марта красавеца и умника :love; ! Извинявам се, ама съм много пристрастна към Бо - нали сме го харесали зет Wink Ето го и подаръка (засега е детския вариант, като порасне още малко - истинска):

Кате, много хубави спомени ми припомни от бебеправещия период...  Wink И ние така "упорито и съвсем целенасочено" работихме по въпроса  6 месеца, но сега резултатът е налице и е повече от прекрасен! Наистина сексът за бебе е съвсем различен от другия секс - някак си по-чувствен е и по-влюбен, може би... Желая ти скорошна и безпроблемна бременност и здраво, усмихнато бебе на финала!  Hug

Гея, Туту, аз и Маги с Дарчовците (моята Дара и нейната Дария  Grinning) ще сме в Марно поле от 9 нататък. Ще се търсим или покрай чешмичката, или на надуваемия замък (на Алекст там май най ще му хареса Wink.

Хубав ден!   bouquet

# 142
Маминки добро утро и от мен!!!
Хайде на закуската и кафето  Party

vivi_mm спокойно, както не веднъж съм казвала тука дойде ми и на мен нач. на април веднъж и до сега не ме е повторил Crazy
Честит мини  Tada moresmile baloni на бебеците празнуващи днес!!!
По- късно очаквайте включване пак  Mr. Green

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 07:54 от kamelllia19

# 143
А добро утро   bouquet

Ками 10х за закусчицата  Grinning

Теди, само двенки саминки сме с тебе тука. И ако не се видим тези дни много неизпита бира ще ни се събере, голямо стимулиране на лактацията ще падне! Mr. Green

Ами като трябва ще си я изпием кво да се прави  cheers ние днес вече ще слизаме към морската така че .......  Mr. Green

# 144
  • в сърцето на един мъж...
Значи да вземам фотото Mr. Green
А Алекс е леко наказан и не знам дали ще се качи на надуваемия замък Thinking

# 145
Добро утро,мами!
Гея,така написано,чувствам как Алекс ще скача цял ден на замъка... Joy("леко наказан"....."незнам дали...")!

Много благодаря за поздравленията за рожденника!Специално ще му покажа подаръците!Той е автоманиак,а тортата на Десика е същата,каквато поръчахме от сладкарница Неделя и тази сутрин занесохме в детската!!! Laughing

Кате,успех в бебеправенето!Да не забравиш значи да се похвалиш и тук! Heart Eyes Щом са ти интересни нашите писаници,то вече си повече от готова !

# 146
Ха добро утро !
Радвам се че нещата се нареждат шри всички леко полеко  Hug
 Ха да почерпим и ние за днешната ни 5 месечинка.

за мамчетата  Wink
и за малчовците малко сладолед.
 Честито и на наборчето Пламенка и на 4-месечинковците.
Да е жив и здрав и Боянчо и много да радва мама и тате, да слушка и помага.

# 147
Ха,добро утро Hug

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЕБЧЕНЦА,КОИТО ДНЕС ИМАТ МИНИ ЧРД Hug

Тази нощ успях да се наспя като хората..Малките заспаха както винаги в 22ч,имаше събуждане към 5 сутринта за ядене и след това пак заспахме..Освен нашия тати,който тръгна за работа малко преди 5...

Иначе да се похваля моето свеки какъв подарък ми направи за рождения ден,който всъщност е през юли,ама тя не могла да се стърпи...Накупила ми кухн.прибори,кани,тигани и всичко,кавото се сетите за кухнята в оранжево и жълто /такива са ми всички кухненски пособия/.Та аз оцъклих очите..С месеци е обикаляла и търсила всичко да е в оранжево #Crazy Каза да си ги прибера,понеже сегашния ни апартамент е стар и кухнята изобщо не  е такава,каквото искаме и някой ден,когато си имаме наш,собствен ще си ги наредя с кеф..
Сигурно сега си викате: "кой знае какво",но аз наистина останах много трогната от неочаквания и доста голям подарък...Направо не мога да повярвам,че след всичко,което ми е наговорила голямата уста,тя има желание да ни купува разни неща за дома,които между другото аз много обичам за подарък...

Та това е засега.Отивам да си храня бебешорите преди да са се размрънкали и после се връщам Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 09:33 от foxy81

# 148
Добро ви утро!
Толо, честит ти рожденник- да ти е жив и здрав, много да те слуша и все така да ни разсмива с бисери!
Мами, някой опитвал ли се е да прави гофрети на тези тостери-пресички за сандвичи. От вчера сме горди собственици на такава, пише, че ставала за гофрети и даже има рецепта, ама аз такова чудо съм яла преди десетина години и хич не му помня вкуса. С какво се яде, с някакъв сироп ли, с течен шоколад или има и солени плънки? newsm78
Хайде и аз като Фокси ще си похваля свекито. Laughing Има приятели руснаци, които идват всяка година. Онзи ден ми донесе 5 книжки на Дария Донцова. Знае, че ги чета с интерес, ама само в оригинал, защото бг преводът им не ми харесва и им поръчала да ми ги донесат.Така е- плюя я, плюя я- тя ме изненада приятно, а като реша да я хваля ми спретва някой гаден номер. Mr. Green

# 149
Добро утро и от нас с Пламенка!

Искаме да ви почерпим и ние за петата месечинка

Честита и на набора Ачо и на четиримесечинковците Дими на Яна, Бобчо на Mama Z, Самуил на Ce Dim и Моника на Elisana!

Това е от нас за сега - отиваме да се черпим с Пепи за ЧРД-то на наборчетата, а може и някой подарък да намажат дребните Wink

Общи условия

Активация на акаунт