Отговори
# 150
Ламтурник,ние имаме гофретник,ама досега само мъжо е правил гофрети  итой е майстор на сместа.Иначе можеш да си правиш гофрети с каквато си плънка искаш и сместа може да е всякаква-сладка,солена...ние сме правили смесена с шунка или нещо подобно.Само с кашкавал не рикувай,защото ще полепне...

# 151
Здравейте и от нас!
Честити месечинки на всички бебонки! smile3525
Нека да почерпя и аз, че моята половинка днес има рожден ден

Хубав ден на всички!

# 152
Толо, да ти е жив и здрав малкият сладур, да расте голям и силен, за да пази малката красавица от нахални ухажори. Simple Smile Hug

И за 4-та та ни месечинка - специална тематична торта за нашите момченца:

# 153
Добро утро на всички!
Честит рожден ден на половинката на Дането22. Да сте винаги влюбени и щастливи!
Честит рожден ден на Боянчо на Толо, честити месечинки на всички празнуващи днес пораснали февруарчета. Да са живички и здравички и да озаряват дома!

# 154
  • Sofia
Добро утро!

Силве, да ти е жив и здрав прекрасния батко! Да слушка (е, не чак много Wink ) и да е много усмихнат и щастлив!

Дането, а на теб да ти е жив и здрав таткото! И той да слушка (ама МНОГО) и да ви обича и радва!

Честити месечинки на всички сладки бебоци! Радост и сладки усмивки им желая!!!

Хайде до после, че ме привикват Simple Smile

# 155
БОЯНЧО, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жив, здрав и много щастлив! Да радваш и слушаш мама, тате и Раличка!
 nbirthday  smile3510  Tada

Честити  четвърти и пети месечинки на бебчетата! Да са живи и здрави!

Лелеее, кога минаха 5 месеца?  doh  Как бързо растат дечицата!

Дане, честито на твоя любим! Много да ви обича и да ви глези! Да е жив и здрав!   bouquet

# 156
Момичета, съжалявам, че копвам тук тази новина, но просто ужасно много се възмутих, а и познавам човека, който е пребит! МОЛЯ, НЕ КУПУВАЙТЕ МЕБЕЛИ ОТ ТАЗИ ФИРМА!!!!!!!!!!!!!Работодател потроши от бой работник
19 юни 2009 / News.dir.bg
Собственик на мебелна фирма във Враца преби от бой свой подчинен - 59-годишен охранител, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Враца.
Две счупени ръце и фрактура на главата получил работника, вместо заплатата си. той е настанен в хирургично отделение при МБАЛ "Христо Ботев” - Враца.
59-годишният Антон Павлов от Враца разказа, че работодателят му го нападнал с тояга и го пребил. В основата на побоя е отмъщение, предаде БНТ. По думите на Павлов собственикът на частната фирма го пребил, защото се оплакал в Инспекцията по труда, че от 4 месеца не е получавал заплата и не са му внасяни осигуровки.
Антон Павлов работи като охранител в частната мебелна фирма „Тошев М" във Враца повече от година. В сряда той отишъл на работа, където бил посрещнат от разярения собственик, който неочаквано се нахвърлил върху него и започнал да го удря безразборно с тояга. След побоя Антон бил захвърлен и дълго лежал в безпомощно състояние. Открили го случайни хора, които извикали Бърза помощ и полицията.
От Инспекцията по труда във Враца потвърдиха, че работникът е подал жалба при тях за неизплатените му заплати.

# 157
 smile3521 newsm47 newsm44  така така толкова съм доволна тази сутрин,снощи чавето заспа късно но е имало защо познайте кой спа до сега Mr. Greenснощи  и дадох да цокне към00 се събуди чак в 7 пак хапана  и откърти чааак до сега.обаче гърдите ще ми се пръснат
честити месечинки на всички вече много пораснали бебета  bouquet

Честит рожден ден на Боянски калпазански нека расте здрав,умен и красивда радва мам и тате и да пази малката Рали

Дане честито и на твойто мило да е жив и здрав и много да те слуша Wink

# 158
А сега да честитя на сладките февруарски бебчета месечинките и на Боян рожденния ден! Всички да за здрави и да имат много щастливо детство!

# 159
Честито на рождениците   bouquet да са живи и здрави!!! Месечинковците също  Peace
Старозагорската среща мина много добре. Снимков матерял ще очаквате от Гери.
Видях на Гого зъбчето  smile3534

inesita много съжалявам за твоя познат - нямам думи.
Айде отивам да хряня момата, че да не и заслабне дупето  Joy

# 160
  • в сърцето на един мъж...
Толо, да ти е жив и здрав баткото, да слуша и да расте весело и послушно дете!  bouquet
Коте, много благодаря, пратката пристигна Hug И баткото им се зарадва и играе с тях Mr. Green
Честити месечинки на бебоците!  bouquet
Инесита, съжалявам, дано човека се оправи бързо и да получи заплатата си, а и в добавка и да го осъди тоя мизерник Close
П.С. Толо, права беше, отвися си батко Алекс на надуваемия замък, нищо, че е наказан Mr. Green

# 161
  • София
Днес голям ден - толкова много празнуващи - ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ   bouquet

Гери, Гого да се не прави, че и той само с мацки се разхожда Wink Нищо че няма снимки Simple Smile
Доре, май всички сме на едно мнение, че двойката си има нужда от почивка от бебчо... Кажи къде сте ходили и как сте изкарали  Peace
Миме, с непромукаем памперс бяхме, ама не знам какво да ти кажа... На Хъгис взехме р-р 7-12кг май... нямаше по-малки. Като истинските памперси са, но не с лепки, а с ластик.. обуват се като гащи.
Не знам дали съм доволна - ние буквално за 2 минути я топнахме. Памперса се напълни с вода, но предполагам това му е идеята - да не пропуска навън, а не навътре...
Купете си - те са 10ина бройки в пакета /една бройка излиза 1.60 в Кауфланд/.. все ще ги оползотворите...
А как е Мая? сополките влияят ли се от капките?
катя, старите хора казват "не впрягай каруцата пред коня", а има и една цяла приказка за нероден Петко Simple Smile Не се притеснявай от ЕВЕНТУАЛНИ БЪДЕЩИ кавги. Всъщност не се притеснявай от нищо. Дори от това, че бебо не се случва веднага... Той/тя/те сами ще си изберат кога да се появят и съм сигурна че с мъжа до теб ще се обичате и след появата на нов член в семейството Simple Smile
Теди, ти пък как се скара с твоя като него го няма Grinning Важното е, че ви е минало Simple Smile
Еееее, Десика, тъкмо вече щях да питам за вас с Йоан Hug
Радвам се че нещата са ОК Simple Smile
Иве, аз май само останах да не съм ти благодарила   bouquet И на мен са ми много полезни вашите "социологически проучвания"
фокси, евала на свекито не толкова за подаръка, колкото за обикалянето!!! а ти й се ядосваш, виж че и тя сърце носи Simple Smile
лелеее, inesita, как е възможно? Но браво на човека, че се е оплакал. А работодателят си е директно за затвора!!!

Я да ви попитам КАК се взимат пробите и за урина и за ако Simple Smile Че и аз ще нося за изследване Simple Smile
Разбрах от толо за самозалепващите контейнерчета и за предварителното хигиенизиране... но как да разбера кога да й го сложа... тя може и 15 минути да не пика Simple Smile
А за другата пробичка пък хич не ми е ясно, а тя в нашия случай е по-важна...
Много ми е странно, но от вчерашното хапче Ентеросан /за което също искам да попитам как давате... то е почти неразтворимо и нестриваемо Simple Smile/ акото вече започна и да й мирише... а слузта все повече става... колкото повече неща й давам да се лекува, толкова повече слуз  newsm78

# 162
Inesita,думи нямам...Човекът се е оплакал и е действал по законен начин(а не чрез саморазправа)...а онзи...дано го осъдят бързо!!!Ейй,голяма жестокост...

Карбо,значи след щателното хигиенизиране залепваш контейнерчето и...чакаш Laughing След това е хубаво да изсипеш урината от пликчето в стерилно пластмасово контейнерче с капачка(има ги в аптеките-като чашки са).И възможно най-бързо да занесеш урината в лабораторията!А акото го взимаш от памперса и го слагаш в друго пластмасово контейнерче(не до горе,малко... Laughing).

Еее,Гери,най-накрая и теб да те видим на форумска среща!  bouquet

# 163
  • Sofia
Ох, четох и аз сутринта за този побой Sad(( Ужас направо! Абе какви са тези хора?!?!?! Аз май наживо такъв човек не съм виждала, направо са ми като от филм на ужасите. Егати повредените мозъци! Дано бързо и справедливо си получи наказанието! В което, уви, много се съмнявам....Sad

И ние вчера с милото малко се поизпокарахме...ПАК! Аман! Толкова съм гадничка на моменти, ама и той не ми остава длъжен.... Единствената разлика е, че аз после го преживявам и направо ми е трагично ( Crazy) на моменти, а той изобщо не си го слага на сърце! Crossing Arms Ама това е то тази женска неувереност и емоционална зависимост от мъжете...Идва ми да се  #2gunfire на моменти, че не мога като него!
Караницата ни беше за това, че не говори с мен като преди,а той ми изтърси "Ами не ставаш за разговори вече, 99% от приказките и мислите ти са за детето: Е, аз какво да направя като 150% от времето ми е заето с него!?!?!?!??!?!?!?!? Егати колко е несправедливо!!!

Хайде до после, че пак яхнах метлата  Hug

Мдаааа, сега на сутринта нещата изглеждат много по-добре, ама пак ми е криво....

Инче, а ти получи ли книжката? Харесва ли ти? Simple Smile

# 164
Е, Фокси да са ти честити! Hug Със здраве да си ги ползваш и не чакай да стоят за новият апартамент Crazy Давай газ до дупка, докато са още в гаранция  Sunglasses Хич не е малък подаръка! Мн се е постарала жената да те зарадва!! Whistling

Жълтият Ламтурник
аз мн обичам гофрети! Да ти е честита и на теб придобивката! Моят е във форма на детелинка, обиколих цяло Велико Търново докато го намеря и купя преди няколко години  Laughing Правя смес малко по- гъста от тази за палачинки / мляко, яйца, вания и брашно/. Слагам на гофретника малко краве масло или маргарин и го чакам да се сгорещи. Както е писала Фокси, може сиренце или някакво месце да сложиш също Flutter

Общи условия

Активация на акаунт