Отговори
# 165
  • София
Честити малки и големи рождени дни на празнуващите!
Ние се връщаме от консултация 7кг /+800 гр/ и 63 см/+3/. Биха и ваксината и много се надявам поне този път да няма гадни реакции Praynig .
Коте, все едно описваш нашите разправии - той не си го слага на сърце, а аз се тръшкам и преживявам драми. Ама това са бели кахъри.
Браво на добрите свекърви! Моята засега е неутрална - не е в БГ и рядко комуникираме (не че държа, но бих се зарадвала на някакъв мил жест) Както и да е... Ама като се замислих и на внучката си подаръци не е пращала от раждането. Ще видим като си дойде през август...

# 166
Честито на всички вече пораснали дечица!!!!!И на Боянчо, и на мъжо на Дането!Да сте живи и здрави!

# 167
Момичета, съжалявам, че копвам тук тази новина, но просто ужасно много се възмутих, а и познавам човека, който е пребит! МОЛЯ, НЕ КУПУВАЙТЕ МЕБЕЛИ ОТ ТАЗИ ФИРМА!!!!!!!!!!!!!Работодател потроши от бой работник
19 юни 2009 / News.dir.bg
Собственик на мебелна фирма във Враца преби от бой свой подчинен - 59-годишен охранител, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Враца.
Две счупени ръце и фрактура на главата получил работника, вместо заплатата си. той е настанен в хирургично отделение при МБАЛ "Христо Ботев” - Враца.
59-годишният Антон Павлов от Враца разказа, че работодателят му го нападнал с тояга и го пребил. В основата на побоя е отмъщение, предаде БНТ. По думите на Павлов собственикът на частната фирма го пребил, защото се оплакал в Инспекцията по труда, че от 4 месеца не е получавал заплата и не са му внасяни осигуровки.
Антон Павлов работи като охранител в частната мебелна фирма „Тошев М" във Враца повече от година. В сряда той отишъл на работа, където бил посрещнат от разярения собственик, който неочаквано се нахвърлил върху него и започнал да го удря безразборно с тояга. След побоя Антон бил захвърлен и дълго лежал в безпомощно състояние. Открили го случайни хора, които извикали Бърза помощ и полицията.
От Инспекцията по труда във Враца потвърдиха, че работникът е подал жалба при тях за неизплатените му заплати.
Eй, това само в България може да стане #Crazy Да пребият човека, защото си търси правата и заплащането на труда си Thinking Аман от идиоти, дано бързо да се възстанови! Peace

# 168
Ками,страхотен аватар!Сияна много прилича на теб,нали?

Ние след един час потегляме за детския клуб.Ако не ми е бръмнала главата след "пиратското парти" пак ще пиша.. Laughing Боян искал "меч,дето му излиза светлина отгоре!"... newsm78
Инче,позната картинка... Laughing И аз понякога говоря,говоря(за ежедневието си ,разбира се,а то е свързано с бебешорски истории),а мъжа ми виждам как се разсейва и даже спокойно си ходи от стая в стая..,а като се разсърдя,че не ме слуша,започва дословно да повтаря какво съм казала до момента.. Joy Сега като се сетя,преди стриктно го занимавах с менюто на Боян"Днес ще яде пуешко,а утре съм решила заешко със зеленчуци,а в сряда....".. hahaha Е как да ме слуша човека?!

# 169
  • Стара Загора
Инесита,това е супер жестоко,но това наистина може само в БГ да се случи  Confused Cry
Супер си прекарахме на СЗ срещичката  Hug ,хайде Гери покаже снимките  Hug

# 170
толо, да  Party!!! Открийте разликите Flutter
Така се е угоила Сияна, а баща и се ядосва, че не съм давала на детето да яде др освен кърма Joy Като почнем с пюренцата сигурно ще си отглеждаме Мис Пиги hahaha
Откакто се научи да се обръща, лудницата е пълна Crazy Обръща се сама по корем стой, стой като умалее и се захлупи...рев до дупка някои да я завърти обратно. Tired

# 171
Мерси за отговорите, момичета! Ама плънката после ли се слага или в самия гофретник? Ще взема да посетя аз готварските сайтове. И пак да се похваля- днес пък ме зарадваха с машина за хляб.   chef Заредила съм я в момента и за вечеря ще ядем първия си домашно опечен хляб. С това сезонът на подаръците, обаче свършва, че пак се разорихме. Да е жив и здрав приятелят на мъжо, дето го урежда с подобни глезотийки! Hug
Водихме Ралица на лекар днес, пуснаха и кръвна картина, защото педито се усъмни за бронхит. Слава Богу, изследванията не са лоши, макар че не са и идеални, но не е бронхит. Изписа ни някакви хомеопатични гранулки и Стодал, в понеделник пак ще ни прегледа. А Раличка е герой- даже не гъкна, докато боцкаха пръстчето.
Инесита, много е гадно това, нямам думи! Дано се оправи човека, а онзи изрод да го затворят! #Cussing out
Толо, и нашият татко иска такъв меч! Mr. GreenНека силата бъде с вас! Mr. Green
Ралица вчера бръкна в чинията с пиле с ориз на баща си. Май скоро ще се захранваме, че ако не аз- тя сама ще се захрани. Wink

# 172
Привет и от нас,
Честити месечинки на всички бебоци   newsm67
Толо да ти е жив и здрав  рожденика    party023
Честито и на всички останали празнуващи днес!
Кате от сърце ти желая скоро да ни се похвалиш stork-boy stork-girl
 По въпроса за караниците с мъжо и при нас не липсват,но не мога да кажа че сега са повече от колкото преди бебока да се роди.Карали сме се и преди и то повечето пъти за дребни работи от сорта какво ще гледаме или къде ще ходим като излезем.Той много мрази да ходи пеша,аз пък обожавам и най често за това се караме и сега.Аз му казвам детето има нужда от разходки както и аз,а той вика аз така безцелно не мога да ходя Shocked,трябва да отивам на някъде #Cussing out а бе мъжка му работа.То си е факт че мъжете и жените са коренно различни по начин на мислене и усещане за нещата,така че май не трябва много много да им се връзваме Thinking
По късно ако остане време ще кача малко снимки от морето.
 Hug на всички

# 173
Мерси за отговорите, момичета! Ама плънката после ли се слага или в самия гофретник? Ще взема да посетя аз готварските сайтове. И пак да се похваля- днес пък ме зарадваха с машина за хляб.   chef Заредила съм я в момента и за вечеря ще ядем първия си домашно опечен хляб. С това сезонът на подаръците, обаче свършва, че пак се разорихме. Да е жив и здрав приятелят на мъжо, дето го урежда с подобни глезотийки! Hug
Водихме Ралица на лекар днес, пуснаха и кръвна картина, защото педито се усъмни за бронхит. Слава Богу, изследванията не са лоши, макар че не са и идеални, но не е бронхит. Изписа ни някакви хомеопатични гранулки и Стодал, в понеделник пак ще ни прегледа. А Раличка е герой- даже не гъкна, докато боцкаха пръстчето.
Инесита, много е гадно това, нямам думи! Дано се оправи човека, а онзи изрод да го затворят! #Cussing out
Толо, и нашият татко иска такъв меч! Mr. GreenНека силата бъде с вас! Mr. Green
Ралица вчера бръкна в чинията с пиле с ориз на баща си. Май скоро ще се захранваме, че ако не аз- тя сама ще се захрани. Wink
Аз със сирена съм правила гофрети и в самата смес ги слагам и после с чашка наливам в нагрятата форма Flutter
Чувала съм, че някои използват готова смес на палачинки и пак стават Wink

# 174
Карбо мерсаж,а Мая днес е по добре ама не смея да се похваля,секретите намаляват от тези капки аз не вярвах ама той доктора каза че ще подействат от 2то капане Shockedто и за това сигурно се разреждат че са много силни.
Толо Едо има такъв меч,мисля че му го купиха от Джъмбо свето отгоре Laughingи той така вика но не е от междузвезни войни а е на рейнджърите,абе мани мани страшна работа е с тези детски.много весело  да си изкарате Hug
Мили дами спрете с тея мити кексове,джолани,гофрети домашни хлебчета и всякакви вкуснотии имам само 3 кила да махна а така не става Joyто каквото напишете и мен ми се дояжда Crossing Armsа тая машина за хляб е много коварна сестра ми имат и е егати зарибявката винаги имаш топъл хляб и не може да се спреш да тъпчеш Whistling филийка с масълце и чубричка,може и просто с течен шоколад.
Ками страхотен е аватара,многон сте сладки.
Аз пак да питам нали мъжо ми прави аватар та искам да си сложа ей така една снимка и да го махна тоя бременелския вече,обаче незнам как четох гледах ама явно съм мнооо проста и не мога.

# 175
Alhimika,  Hug!!
За аватара отиваш първо най- горе и натискаш синият бутон дето пише Профил, след това от Промени профила избираш Профил
Качваш си някъде в нета твоя картинка, аз използвам www.radikal.ru .
Размерът и не трябва да е по- голям от посоченият 160/200 пиксела.
Избираш Имам собствена картинка и в бялото поле, пействаш линка дето си я прикачила в нета Flutter

# 176
Алхимика, свиква се и с машината за хляб-ето, чече половин година след като я купихме си ядем хляб колкото и преди Simple Smile Но в началото голямо ядене на хляб беше!
Ламтърниче, разкажи после дали е станал първия хляб Simple Smile На мен първите 2 хляба ми бяха провал, докато ми казаха как да меря брашното-мярката от 200 гр. плътно напълнена е 130 гр. брашно Simple Smile

Карбо, ако искаш да вземеш урина дори без да лепиш контейнерче-да знаеш че бебоците винаги пишкат 2-3 минути след като се събудят от сън Simple Smile

Инесита, ужасна история! Дано го осъдят тоя идиот!

За караниците с мъжа-при мен зависимостта е такава-ако съм доволна и щастлива-не се караме. Ако нещо ми е криво и се чувствам прецакана (както след раждането на Алекс, когато се чувствах като в капан-да не мога никъде да мръдна) - съм супер зла и го ям за нещо постоянно докато се скараме. Затова ако почнем да се караме се старая да се спрем и да видим на кой му е криво и защо (мъжа ми например ако е гладен е ужасен, редовно се заяжда, но скандала приключва с въпроса "абе ти да не си гладен?") и съответно се оправяме като нахраним гладните, купим шоколадче на сърдитите, връчим едно-две деца на таткото или бабата или пък отидем някъде (напр. със сестрата на мъж ми и мъжа и, които обожават деца и си играят с нашите докато ние мързелуваме).
Та и при нас не е розово положението, но поне си знаем как да се справяме Simple Smile

# 177
  • Sofia
Сватя, прати ми снимката и ще ти направя аватарче Wink Ти после само ще сложиш линка, там където ти е казала Ками...

# 178
За контейнерчето - никога не успях с него да взема проба от Мими. Накрая сложих чист памук в памперса и го изстисках в едно шишенце. Това, когато се взима обикновена, а не стерилна урина върши работа.

По повод взаимоотношенията вкъщи - не случайно тези думи на св. апостол Павел стоят в подписа ми. Аз не съм срещала по - точно описание на любовта. На пръв прочит звучат малко по - така, но когато се замисли човек над всяка дума и разбере истинското й значение, вече придобива друг смисъл. Обикновено аз съм тази, която е нервна, импулсивна, чувствителна, обидчива и т.н., и т.н. Все мисля, все си задавам въпроси, все си сверявам часовника. Защото за мен най - големият ужас, който човек може да причини  на децата си е това да страдат, заради грешния избор на родителите си. Или пък да се търпят някакви невъзможни отношения, без чувства, без любов, без уважение уж в името на децата. За наличието на какъвто и да било тормоз да не говорим. Така, че винаги съм си мислила - свърши ли любовта (но истинската любов в пълния й смисъл), и хубавото усещане да си с другия човек, си тръгваме. Безмислено е да се живее в пластмасова среда. По - добре да съм сама до края на живота си, отколкото да лъжа себе си и да възпитавам децата си в лицемерие. За мен това е много по - голям грях от развод или раздяла.
За съпругът ми моите терзания са глупости. Той си знае, че се обичаме, и че ще сме заедно цял живот, така както си знаеше още на първата среща, че ще се оженим. И му е спокойно и лесно. А, аз непрекъснато ревизирам нещата. Не за друго, а защото освен тази мисъл в подписа ми имам и още една любима: "Добрият брак зависи от две неща - да намериш подходящия човек, и ти самият да си подходящ човек". Точно за това второто непрекъснато се дерзая. Защото покрай битовизмите, децата, нуждите на семейството, ние жените все нареждаме, изискваме, роптаем... А като се обърнем назад - дали сме запазили същите неща, които са накарали любимите ни хора да слеят поглед само в нашия и да гледаме заедно напред; дали ние също нямаме нужда да попроменим това и онова; дали от разбиращи и обичащи не сме се превърнали в мърморещи и обвиняващи?! И все в този дух...
Така, че преди всяко голямо решение, да ревизираме и себе си, пък тогава да го взимаме. Peace
Иначе освен кофти съпруги, ще станем и ей такива майки: http://vbox7.com/play:400e917e  Laughing

ПП. Катя, добре дошла! Нали знаеш каква е рецептата - спираш да мислиш за бебето и то се появява. Така, поне стана при мен и в двата пъти след 4-5 месечни опити. А, за отношенията не го мисли от сега. Все едно да се чудиш като остареете, ще се карате ли, че сте си разменили очилата и бастуните. Laughing  bouquet
А, Ан - Мари и цялото й семейство са страхотни! Може отделна тема за тях да се направи само. Hug

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 18:22 от MamaZ

# 179
Знаех си аз че сте свестни  Party  Какъв радушен прием ми направихте! Мерси, мерси!
Днес четох разни теми и попаднах на тема за изцепките на татковците - цитирам от другата тема :

Таз сутрешен разговор с мъж ми по повод на дребния
Аз: Трябва да му купим гърне и да го пробваме без памперс.
Той: А, още е малък.
А: Ами той и без друго не се кефи на памперса, дърпа го.
Т: Той и пишката си дърпа. Но това не значи, че не й се кефи.

Голяма забава е в тоя форум!

Общи условия

Активация на акаунт