Отговори
# 195
  • София
Ех, да ви имам неядливите бебета... Моята малка госпожица през 2 часа е гладна, а суче докато заспи... Но от днес сме на режим - докато не изпадне в истерия от глад не я храня... Резултатът е че вместо в 7,9, 11, 13,17,20 е яла в 7, 9:30, 13, 16:30, 20:30, ама защото е спала между храненията... ако е будна няма как да я забавлявам толкова време..

А Мартето за секса е абсолютно права, но в нашата къща все по-рядко се случва вече, да не кажа хич Sad Поне що се отнася до мен...
Милото тотално вече с Лили и Деси ме е заместил Sad Ама какво да се прави - по цял ден ме гледа с увисналите цици се моткам насам-натам, потна, с космат крак / че за единия имах време, ама другия остана "натюрел"/. И всичко гарнирано с тоталната липса на самочувствие  Tired
Аз на негово място също щях да гледам да заспивам първа...
Не ви се оплаквам, защото аз съм си виновна - има какво да направя по въпроса, не страдам чак от такава липса на време, но какво чакам и аз не знам...

Ох... много ми е депресарско напоследък...
Хубава вечер на вас, а аз отивам да се къпя за 3ти път днес...

# 196
  • София
Милото тотално вече с Лили и Деси ме е заместил...
...с космат крак / че за единия имах време, ама другия остана "натюрел"/.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 197
За яденето ние ядем горе долу в 8.00,12.00,16.00,20.00 и към 22.30 ч.Често се случва и само 4 ядения да имаме на ден.

Липсват ми темичките с многото снимки  Sad Давайте идея за тема и да почваме  Peace

Айде лека нощ!!!!

# 198
carbo , и аз като тебе с един космат крак си ходя , ама не от липса на време , а от разсеяност  Laughing
Даже не бях и забелязала , ама майките на площадката бяха много наблюдателни   hahaha
Цял ден се гавриха с мен  Joy

# 199
Добър вечер!
Чувствам се ,сякаш съм била на полето цял ден Laughingама тая жега бая ни измори, цял следобед се моткахме навън по задачи.
Карбо, Joyмного ме разсмя!При нас с кекса положението не е както беше преди,поради простата причина,колкото банално да звучи е,че нямам време и съм адски изморена.Докато се освободя и само за легло си мисля.И само обещавам на миличкия как като отидем в Англия,ще има кой да ни помага и отново ще си имаме наши вечери и нощи Heart EyesОсвен това още ме няболява малко...дали някога ще си бъда същата?
Ками,Сияна наистина ти е одрала кожата,макар и да казват,че момиченцата повече приличат на бащите си Wink
Мама з,много добре си го казала,аз съм на същото мнение.Въпреки,че има моменти,в които сме абсолютно прави да мърморим,понеже мъжете за много неща не се сещат и трябва да им повтаряш!/поне при нас е така.
Търновки,сори за бързото "кафе" днес,ама като не е добре малктата и не мога да се отпусна,затова така набегом отпътувахме за поликлиниката.Гея,радвам се,че се запознахме PeaceНие в понеделник пак сме в Търново/на контролен преглед/може пак да се видим!!!Туту,този път те искам там Hug
Вие кажете къде.
Слагам една снимка от днес,направена набързо и се получи малко размазано Embarassed/моят мъж е виновникът.Но и ние Търновките да се отчетем поне веднъж,пък и Гея трябва да извади тежката артилерия,понеже снима с хубав фотоапарат,за който й завиждам Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хайде,лека,мека Hug Hug HugSimple Smile

/отляво надясно-Гея,Мартеничка,Маги-една приятелка от септемврийките,и аз/
а тук сме само ние с прическа вече Peace

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 22:27 от Darima

# 200
  • Sofia

Ох... много ми е депресарско напоследък...

Наде, хайде и аз в този кюп...Sad Твоя мъж поне с Лили и Деси те е заместил, а моя с...крави! Ама в абсолютно прекия смисъл....Пътува, пътува, а като се върне аз съм толкова зациклила и уморена и изнервена, че веднага започвам да го ям за нещо...ужасТна съм и си го знам! И че трябва да се овладея и да престана, ако искам да не избяга, и това знам, ама много ми е трудно да го направя..... И все си мрънкам вътрешно, че не ме разбира и не ме подкрепя и иска да съм свръх човек, едва ли не Степфордска съпруга  #Cussing out Амаха! Аз да не съм Супермен.... Crossing Arms То да не наливаш гориво и колата да върви - къде го има това!?!?

Оххх, оплаках ви се Sad Извинете за ужасния пост... Embarassed

Лека и безревлива нощ! Hug

# 201
Момичета едвам ви изчетох, но днес е бил изключително колоритен ден.

успях доста да се посмея с историите на някой от вас, други ме натъжиха и замислиха. Но аз няма да казвам и разказвам нищо този път, защото в разказа на всяка една от вас, намирам по нещичко от нашите семейни взаимоотношения или припознавам себе си като реакция.

Лошото, че от утре дават времето да се разваля и така до края на др седмица. Иначе можеше да си организираме една момичешка-форумска-февруарска - софийска среща и да си изближем раните.  Confused

хайде лека и от мен косматата / ама и на двата крака/

# 202
Здравейте мили мои сладурки   bouquet
Ние днес цял ден мерихме улиците с Десита77  1stroller а после имах гости  Rolling Eyes (баби, прабаби,лели  smile3516 ) и както всеки път след такова посещение малката заспа с триста зора  smile3515 За съжаление аз за моята свеки не мога да кажа нищо добро  Sick Направо ми бърка в здравенцето тая жена продължава да говори на малката на ТО сякаш е някакво кученце а не внучката и! И единственото нещо което прави е да обикаля с телефона и да я щрака (че и като не и хареса позата и я подбутва да я намества, като че ли е кукла)  newsm61 И днес не минахме без невероятно тъпите и изцепки : " Ама та цялата мърда "  Ми много ясно , че ще мърда нали е жива  #2gunfire bash Уффффф , че проста жена ама ще кажеш че тя деца не е гледала #Cussing out Спирам да говоря за нея щото ще трябва да изпиша 1000 страници пък и няма емотиконки дето да опишат неприязънта ми към тая лелка  smile3506

Карбо то това беше преди да замине милото точно на втората месечинка на слънчицето
даже правихме торта заедно без да си продумаме  hahaha

За краката и мойте до днес бяха доста натюрел  Laughing ама ги пообръснах, че ми писна да ходя с дълги дънки  smile3503 Ако беше зима щях да си пусна ангорските чорапки нали го няма милото няма кой да ме пипа  Mr. Green

Лекинка и тихичка нощ на всички мами и бебоци  smile3524

P.S.
Темичка за снимки "Ям, ям всичко ям с апетит голям"  Wink
тук сме на самообслужване  Laughing
а тук си дояждаме, че нещо не ни стигна млекцето  Mr. Green

wondertedy7 и 1 Гост преглежда(т) тази тема. хихихи къде са всички  newsm78

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 00:34 от wondertedy7

# 203
Мама Пети-хубаво че си писала на Бу, надявам се да успееш да храниш по-често, това е точно което мисля и аз. Опитай се да издебваш моментите когато малката е сънена-на приспиване и събуждане или докато спи (когато се размърда без да се буди)-тогава бебетата са склонни да сучат и може да посучат и по-дълго време. Опитай, когато можеш да кърмиш на тъмно и спокойно място, ако можеш-носи я повече в кенгуро или слинг, повече контакт кожа в кожа, повече гушкане. Гушкането, носенето и контакта на голо ще я успокоят и ще увеличат желанието за сукане Simple Smile
Хубаво е също да направиш едно контролно теглене при педиатъра след 1-2 седмици за да си наясно как вървят нещата Hug

Мартеничка, козунака на мен ми става супер, но се опитвам по-рядко да правя, че дупето ми става сущо толкова втасва и бухва точно като козунак hahaha
Но открих че трябва да се слага захар двойно на описаното в рецептата. И още едно откритие-и хляба и козунака стават много по-хубави ако сложиш съставките в машината и ги оставиш да престоят няколко часа преди да почне програмата-напр. вечерта зареждаш машината и я пускаш сутринта.

По повод на неволите в секса-сетих се за един виц, който няма много връзка, но може малко да ни развесели:

Един мъж казал веднъж на жена си че е напълняла и задника и станал като пералня. Жената замълчала.
След известно време мъжа започнал да и се усуква, да я поопипва тук там. А жената се друпнала "чакай сега, за един парцал няма цяла пералня да пускаме!"

# 204
  • Стара Загора
По повод на неволите в секса-сетих се за един виц, който няма много връзка, но може малко да ни развесели:

Един мъж казал веднъж на жена си че е напълняла и задника и станал като пералня. Жената замълчала.
След известно време мъжа започнал да и се усуква, да я поопипва тук там. А жената се друпнала "чакай сега, за един парцал няма цяла пералня да пускаме!"
smile3532 smile3532 newsm20 rotfImao rotfImbo newsm10

Имам един въпрос:Когато искам да пусна линк към хотел промерно и искам вместо да видите самия линк ( http://..... ) да пише "ето този" и като натиснете "ето този" все едно натиската линка .Не знам дали го обясних правилно  Embarassed Kak вместо линка да напиша "ето този"......

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 03:11 от Мама на малко зъбченце

# 205
Карбо много ме разсмя с твойте крака Laughing
Аз за сега мислех че удържам фронта и премахвам всичко и на всякъде,обаче онзи ден изненада.Сега като бяхме на морето и сме излезнали един ден да се разхождаме с мъжо и бебока тримата просто идилия и аз щастлива...По едно време седнахме на едно кафе да пием по нещо и както си седим аз усещам погледа на мъжо втренчил се в мен и аз си викам я днеска добре изглеждам и мъжо чак се захласна по мен,а той се обажда "имаш мустаци Shocked  Е направо ме разби.Съсипа ми деня,а аз тъкмо си мислех че дори съм се разхубавила напоследък Cry Абе карай да върви.То се е видяло че вече скрито покрито между нас няма.Косми по краката,бради,мустаци всичко е на показ Embarassed

# 206
Добро утро Grinning

Гледам едни космати теми сте отворили Joy Моите крака и те по-рядко виждат епилатора, ама аз и без това сега с дълги панаталони ходя Rolling Eyes Малко мърляшката я карам, ама какво да се прави.

Момичета, да ви питам, вашите деца през нощта обръщат ли се по корем докато спят, Симона последните 2 нощи ме побърка, през 20 минути ставам да я обръщам, защото обратното обръщане не го владее още добре Mr. Green и като се извърти по корем и започва да мрънка, някога си нанка по корем, ама явно не винаги може да докара подходящата поза.

Яна, тъкмо щях да те питам за рецептата за козунака, ама и ти гледам просто повече захар слагаш, че моят първия път хубав беше, ама повече на тутманик докарваше, с повече захар става супер.

Ламтурниче, за конфитюрите съм чела, че развалят машините, дано при теб да не се случи.

# 207
Добро утро!!!!     bouquet

Мн хубави снимки сте пуснали от срещичките! Flutter
Мама на малко зъбченце натискаш 2 бутонче горе където е земното кълбо, появяват се две скоби  и между тях пишеш адреса на сайта.
За епилатора гледам да влиза в употреба поне 1 път седмично след баня! Чистя си краката до коляно, а нагоре минавам с блондор,косъмчетата ми стават белички и не се забелязват Party

Търновки
и аз понеделник ще намина през Търново, но без детето и ще ходим на  пострижка с мъжо ми Crazy Не знам час, защото сутринтта първо имаме работа на Свищов Grinning

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 07:26 от kamelllia19

# 208
 Хахахахахахахахха  newsm62 newsm62 newsm62

Мацки, утрепахте ме с тази "косматата" вълна (ударението е на последната сричка  Joy)! Много сте духовити и сладки! Аз вчера се отчетох при козметичката и днес ще сложа най-новата си къса рокля  Flutter Жената рече, че ако чака на мене с тия прозрачните косми и един път месечно коламаска, гладна ще си умре  hahaha Ама аз си ги виждам и адски ме дразнят!

Ламтурниче, коричката отгоре не бухва, защото, как то и сама си забелязала, няма нагревател ( нашият модел има прозорче). Ама пак става страхотен хляба!  Peace A, да попитам. За маята. На мен лично ми харесва повече не със суха, а с истинска мая, ама пропорциите сама си ги измислям. Яна, ти как процедираш?

Даримка, супер идея за снимките. Как е човечка? Какво каза доки?

Яна, голям виц  Joy

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 07:50 от Мартеничка

# 209
Добро утро, мами! Аз вече успях да сготвя и да се боядисам - кажете не съм ли оправна булка Joy
Будна от 5 сутринта! ooooh!
Дая, то моя хубосник вече така спи - по корем! В момента това му е манията - да се върти като пумпал! А другата е да прави бръм с плюнката си! newsm62
Обаче не му пречи и може да си спи така цяла нощ без да се събужда и мрънка!
Айде аз днес най-накря имам отмяна и ще ходя на басейнче! smile3508
Иначе за епилатора - влиза всяка седмица в употреба и то не толкова заради мъжо, ами много обичам да ходя с поли лятото ( и постоянно ходя с тях) и не става да съм мата космата! Laughing
Айде до довечера, че имам още много работа за вършене преди малката почивчица на басейна!
Послушни бебоци и цунки от нас!

Общи условия

Активация на акаунт