Отговори
# 90
Доре, радвам се че си се поуспокоила това е най важно.Гледай да си спомните старите времена как е било колко много неща ви свързват заедно колко много означавате един за друг...Късмет Peace
Момичета,аз да питам,вашите бебоци спят ли спокойни,при нас е едно чесане едно дърпане...едно въртене,да ли е нормално newsm78

# 91
  • пак там
А сега да ви кажа... Йойо си има любим телевизионен канал - ММ! Пуснах го и о чудо! Половин час тишина!

Ние така Картун нетуърк гледаме Simple Smile Том и Джери, зайчето Бъни са ни любими Simple Smile

# 92
  • София
Ооо, ей сега ще пробвам! Hug

# 93
  • София
ох, пак проблеми с татковците Sad
Аз няма какво да навлизам в подробности, но и при нас не е розово положението: изнервеност от страна на двамата, депресия от моя страна, умора - и физическа и психическа... Въобще приказка... Не се караме, защото аз млъквам в момента в който нещата загрубеят, помълчаваме си малко, после аз обикновено се лигавя и той се захилва и си казваме нещата спокойно кой какво не харесва... но ако пък е нещо по-сериозно аз рева и той ме успокоява и после пак си казваме проблемите.. успокояваме се за няколко часа и айде пак...
Но сега попивам вашите съвети и смятам лека полека да се влюбим пак /защото се обичаме, но май не сме влюбени  Tired/
На мен основния проблем ми е че ми се излиза много, но искам и той да идва с мен, а той не се кефи на моите приятели... съответно малката пък не мога да я оставя за повече от 3 часа и тоя тъп трафик в СФ ми остава около 1ч да се видя с хора... и само като се замисля и ме домързява... въобще по всичко личи че депресията ме е подхванала отвсякъде /за кг няма дори да споменавам/

А пък Белослава гледа всякакви канали Simple Smile имаше нещо дето много й привличаше вниманието, но в момента не се сещам какво беше...  newsm78

Ох, отивам да си нагушкам мъжа докато пак не сме се сдърпали  ooooh!

# 94
А сега да ви кажа... Йойо си има любим телевизионен канал - ММ! Пуснах го и о чудо! Половин час тишина!

Ние така Картун нетуърк гледаме Simple Smile Том и Джери, зайчето Бъни са ни любими Simple Smile

При нас е Дискавъри...

# 95
  • в гората
При нас е Дискавъри...

smile3521, и при нас особено впечатлен беше от изобретението на едно момиче - тротоарни плочи генериращи ток  Joy, но анимация определено не харесва  newsm78.

Ние да се похвалим взехме си "жабата" на Tiny love:

За моя изненада го заинтригува - резултата е, че не реве когато колата е спряла.

# 96
  • Sofia
Да ви питам някой дава ли чая на Хумана "Сладки сънища"? Нашия на Хип свършва и искам да взема такъв сега, че се видя колко са ни сладки сънищата с този на Хип  hahaha
И да ви кажа колко съм доволна - взех една мостричка с измиващия гел на Бюбхен да видя ще му понесе ли на Венци и всичко е ок! А тоооолкова хубаво мирише и е 3 пъти по-евтин от този на Себамед... Сега ще взема голямата разфасовка с помпичката и ще си крада и аз от него  Whistling Бебчо каза, че дава! Mr. Green Какво друго ползвате на Бюбхен за бебчовците? Те имат 3-4 вида млека и не знам кое да пробвам.....

Деси, Венци се върти, сумти, размахва ръце, търка си очите и т.н. докато спи  Peace Изобщо вече да го видиш спящ в правилната посока на леглото е изключителна рядкост! Ето така му е най-любимото, качва си и краката нагоре по решетката и така спи  Shocked

М@м@, а виждаш ли го в огледалото?

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 14:15 от cutesmallcat

# 97
  • в гората
  Embarassed не съм го пробвала в моята кола още, а когато таткото ни вози аз съм отзад при бебчо, а пък той си наблюдава любовницата в огледалото ... да не вземе да избяга  ooooh!.
 Ето това му е по интересно:

та така и не изпробвахме огледалото...

# 98
cutesmallcat,аз бях взела Хумана сладки сънища преди 2 месеца,когато още бяхме с нощно хранене.Още след първия прием детето за първи път спа цяла нощ.И така отказахме храненето нощем.Понася и добре,харесва го и на вкус.Но вече повече от месец и половина не съм давала никакъв чай - само водичка.
При нас обаче когато пиехме чая ни се промени цвета на акото,предполагам че е от билките вътре.Стана леко по-тъмен.

# 99
  • София
Привет момичета! Давам отчет вече сме 64см и тежим 6,300кг биха ни третия Пентаксим следващия месец сме в почивка от ваксини   попитаха ни дали искаме имунизация с Превенар и сега събирам информация. За захранването ни казаха от др. месец да заместим едно хранене с зеленчуково пюре, а следващия да въведем месно и се чудя и аз кое е най-чистото пюре. В този ред на мисли Благодаря на Ивето за сравнението.
Честито на всички които имат повод за празнуване!  

# 100
  • София
КОте и ние сме така.Въртим се из цялото легло.Няма спирка.Не му ли е топло така на Венци с дълго ръкавче?
Ние се мажем с това сега, че от олиото му става много жега.

# 101
Коте ние сме на бюбхен от самото начало а аз от 9месец на бремеността Blushмного хубаво мирише тая козметика.аз смених олиото с мляко пак със лайка Peace
Доре душо нема да се косиш,ние с башалхимика ако ви кажа какви си ги говорим не е за вярване.аз съм била само майка на детето му мен не ме понасял ooooh!и аз не му отстъпвам наричам го как ли  не не е за писане...ама това еположението напрегнати сме всички,и ние през ден се разделяме аз все уж си тръгвам ама къде ще отида Whistlingиначе си мисля че се обичаме newsm78я оставете бебето за една вечер сипете си по една мастика и ще видите каква любов ще пламне luvbed 1dating  loveuuu
сега да ви кажа бяхме на УНГ нищо притеснително няма просто се чистила по бавно но ни даде ксилометазолин(но да го разредя с натриев хлорид)за 4 дни да и капя и щяли да се оправят сополките и да не се дави.за алергия каза че нямаме никакви симптоми и да не се тревожа а джипката така била казала щото вече нямала какво да измисли Winkмного се уважават по между си докторите.аз си отдъхнах че няма да трябва да мисля за котето къде да го пратя(много го обичам)и ми беше много тъжно.
това е за сега ако се сетя нещо ще цъкам пак

# 102
  • София
Радвам се за Майчето, да се оправя по-бързо и да си спинка вече нормално  Hug

Като се оправи тези дни и времето може да си направим пак една Павловска среща между другото Simple Smile

Инче, ама леглото на Венци много голямо бе, щом и перпендиклярно пак не го изпълва, ами даже и в половинката се събира, да му завиди човек Simple Smile))

За чайчето на Хумана за сладки сънища, аз само такова съм давала на дребсън, имам и на Хипп, ама в него има лайка, а в на Хумана няма, а пък като давах бебезан на дребния за коликите, ми се стори, че лайката не му понася и аз не знам защо  newsm78, не помня вече, та този на Хипп си стои така в хладилника, даже не знам дали е отворен, на Хумана вече почти 2 опаковки свършиха, ама откакто стана горещо, само водичка му давам на Станислав, даже си мисля, че му харесва повече от чая, или просто е по-жаден, за чая не съм забелязала да спи повече и по-добре, ама той нали тогава имаше задна хрема от стафилококите, та може и от това да е бил неспокоен въпреки чая...За Бюбхен, аз преди да родя реших, че дребчо ще бъде мазан и третиран само с Бюбхен, накупих какво ли не, оказа се, че от кремчето за подсичане му се зачерви дупето и сега сме с кремчето на Хипп, минахме през Пенатен, ама на Хипп е много добро, шампоана му действа добре, млякото също, аз обаче имам 2 вида млека, нали съм била бременна патка, та не знам защо съм кпила и 2та вида и сега си се чудя каква е разликата, имаме и кремче за вятър и лошо време, зимата го слагах и не сме имали проблеми с бузките, ама аз и на вятър не съм го извеждала...Simple Smile

# 103

Ние се мажем с това сега, че от олиото му става много жега.

И ние се мажем с това, но не ми харесва как мирише.
 A това ни е измиващия гел Той мирише невероятно! Heart Eyes

Очаквах лосиона да мирише като гела, но за съжаление не е така...

# 104
Здравейте, МИНКИ- сладуринки!  Laughing

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧЕТАТА! Да са живи и здрави!

Влизам набързо за един въпрос, защото още не съм ви прочела! Сега съм на предпоследната тема,където обсъждаме и обиждаме Зеленото око!  Mr. Green

Искам да ви питам нещо и моля ви се да ми отговорите! Кога мислите да продупчите ушите на децата? Мами с големи момиченца, вие кога ги пробихте? Чудя се, защото всички ми казват да го направя до 5 месец, защото не усещали болка! Но на мен ми се струва много малка! Поне към годинката! Обаче като е по-голяма ще разбира и ще е по-трудно! Незнам!  newsm78  Какво ще ме посъветвате! БЛАГОДАРЯ!

Общи условия

Активация на акаунт