Денят на Влюбените наближава - СВИЩОВлийче мама обожава!

• 27 097
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Под гъбата
То проблемът не е в теб ами в мене.Хем тук живея откакто съм се родила хем и не знам такива неща.А добра ли е козметичката?Може би ако и знаеш името по лесно ще стане.
Налегнала ме е една пролетна умора и мозъкът ми го няма съвсем ooooh!

# 616
  • Провинция
Искам да подсетя за квартирата:
Момичета,извинявате,че нахълтам в темата ви,но ми трябва помощ!
Студентка съм във вашия град-редовна форма.Търся си квартира,по възможност гарсионера или боксионера.Без хазай,за 2 момичета(непушачки,не сме шумни и не правим разни купони),с прилични условия и някъде около Академията и центъра.Ориентировъчна цена - до 70лв на човек.(Искам само да кажа,че в момента съм на такъв наем и имам всички удобства,за това мисля,че има и други наемодатели,които предлагат добри условия на прилични цени).Ако някой може да ми помогне-нека ми пише на ЛС!
Благодаря предварително!

И да попитам за козметичен салон,който се намира някаъде "Зад голямото левче,близо до икономическия,по една уличка е"-това е обяснението,коео ми дадоха.Интересува ме за кола-маска.........-цената там е 8лв.Козметичката била млада,около 30 годишна+/-.Ако може някой да ми даде име и предложение за име на салона.
Божеее, аз в този град ли живея не знам! newsm78 EmbarassedНито за квартири съм чувала,нито пък за този  козметичен салон въпреки че скоро минавах пеш по тази улица.

Извинявам се упътването към въпросния салон,но цитирах това,което ми обясниха на мен

То проблемът не е в теб ами в мене.Хем тук живея откакто съм се родила хем и не знам такива неща.А добра ли е козметичката?Може би ако и знаеш името по лесно ще стане.
Налегнала ме е една пролетна умора и мозъкът ми го няма съвсем ooooh!

Май нещо не са ми обяснили добре.Оказа се,че салона,за който иде реч се намира,както е Есела-та(до спирката,а не горната-до пл.Свобода),там до магазин "Естела" има една тясна уличка,с магазинчета като гаражи,след тях има  3-4 стъпала,някъде там се намирал салона.Под някакъв блок,и се казва нещо с "Л"....Ако някой може да ми каже име на салон и да ми даде координти ще съм много благодарна.

# 617
Отзад зад левчето е Таня-масажистката, в същата къща е и козметичката, но после говориш за друг салон, за който не съм ходила Rolling Eyes.При Таня мога да ида, наблизо ми е.

# 618
  • Провинция
Отзад зад левчето е Таня-масажистката, в същата къща е и козметичката, но после говориш за друг салон, за който не съм ходила Rolling Eyes.При Таня мога да ида, наблизо ми е.

Очевидно просто се опитват да ме заблодят Naughty

# 619
  • Под гъбата
Точно там за където говориш се намира моята фризоьорка Диди. При нея обаче няма козметичка.До блока който описваш има и фризьрка и козметичка и тя се казва Таня.Те работят двете с Криса фризьорката ама пак не е нещо с "Л". По надолу вече към блок Момини гърди е козметично студио Йоана.

# 620
  • Провинция
Точно там за където говориш се намира моята фризоьорка Диди. При нея обаче няма козметичка.До блока който описваш има и фризьрка и козметичка и тя се казва Таня.Те работят двете с Криса фризьорката ама пак не е нещо с "Л". По надолу вече към блок Момини гърди е козметично студио Йоана.

Вече тотално се обърках...и незнам на къде да се ориентирам

# 621
kragovra, аз ще питам тази която е срещу мен за цените, а ти питай пак да ти обяснят по-тночно.За нашия малък град имаме много фризьори и козметици.В първия си пост говориш точно за къщата, за която си мисля аз.

# 622
  • Провинция
За да няма повече обърквация ще питам направо някоя от вас ходи ли на кола маска -къде и за колко?

# 623
Здравейтееееееееееее,ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!!!
kragovrat , ходя при една мацка в зеления търговски,мога да ти дам номера и на ЛС, не взема много скъпо.

Момичета как сте? Аз отдавна не съм се мяркала ,ама то и нищо интересно при мен.Хайде цунки на всички малки и големи Laughing,започвам да работя   #2gunfire

# 624
Здравейте,мами!
Искам да Ви напиша колко съм ужасена от двойния стандарт в този град.
Преди време както обикновено си разхождам детето на корпус-юг и пазачите само да ни видят децата на стадиона идват и ни гонят от тревата, а вчера една неграмотна овчарка най-нагло си разхожда кучето и никой копче не й каза, защото била човек на някой преподавател. Иначе табелата, че е забранено за велосипеди и кучета стои на входа.Явно кучетата сме ние. #2gunfire

# 625
  • Провинция
Здравейтееееееееееее,ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!!!
kragovrat , ходя при една мацка в зеления търговски,мога да ти дам номера и на ЛС, не взема много скъпо.

Момичета как сте? Аз отдавна не съм се мяркала ,ама то и нищо интересно при мен.Хайде цунки на всички малки и големи Laughing,започвам да работя   #2gunfire

Ще чакам,ако може и ценичките напиши  Peace

# 626
  • Под гъбата
Здравейте,мами!
Искам да Ви напиша колко съм ужасена от двойния стандарт в този град.
Преди време както обикновено си разхождам детето на корпус-юг и пазачите само да ни видят децата на стадиона идват и ни гонят от тревата, а вчера една неграмотна овчарка най-нагло си разхожда кучето и никой копче не й каза, защото била човек на някой преподавател. Иначе табелата, че е забранено за велосипеди и кучета стои на входа.Явно кучетата сме ние. #2gunfire
Много неприятна случка! Като не искат да им се гази тревата да не допускат никой на безценната си база! И едно време със синковеца пак не даваха да се ходи по тревата и седяхме на игрищата откъм улицата.

# 627
Снощи сънувах,че имам въшки и днес са ми превели детските. hahaha

# 628
Снощи сънувах,че имам въшки и днес са ми превели детските. hahaha
Аааа, що не пусна и тото, че те тия денски и с половин въшка не се мерят!
Ето малко снимки от неделната ни разходка http://www.album.bg/qnislav/

# 629
Ето малко снимки и от нас. На Викито пролетното тържество. Всички бяха много сладки и макар, че са мънички се справиха изключително  Laughing
Ние сме кокиченце  Laughing

http://www.album.bg/rummi_pl/images/22354077/

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 22:19 от rummi_pl

Общи условия

Активация на акаунт